• Zcela nepochopitelně šlo objednat pouze 1ks zboží
    • Platba převodem je nikoliv přes platební bránu, ale ručním zadáním
    • Platbu vrátili bez jakéhokoliv důvodu
    • Ke zrušení objednávky jsem nedostal jakoukoliv informaci

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

u objednávky jste si vybral platbu převodem. 3 x jsme vám poslali upozornění, že je objednávka neuhrazená spolu s podklady k platbě - včetně QR kodu. Platba k nám nikdy nedošla, pravděpodobně jste zadal platbu na neexistující číslo účtu a platbu vám vrátila banka. Neuhrazené objednávky po týdnu stornujeme a nepíšeme již znovu důvod.

• Budu hodnotit trošku naštvaně, protože produkt, který přišel byl totálně k nepoužití

10 trenek XL, které byly brutálně malé, nepružné. Moje váha 85 kg. Skončily v koši.

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

mrzí nás, že jste nespokojen, zboží jste mohl vrátit ve 14ti denní lhůtě. U zboží, které jsem zakoupil uvádíme hned v prvním řádku s vykřičníkem informaci, že je potřeba zvolit větší velikost a velikosti jsou od nás u produktu naměřené v klidu - tak aby si zákazník mohl přeměřit boxerky která má doma a vyhovují mu a vybrat si k nim správnou velikost od této značky. Složení produktu taktéž uvádíme - zcela viditelně v popisu zboží. Ano, nejsou pružné.

• Nikdo nereagoval na dotaz délky a šířky kalhot.

Vybrala jsem si na eshopu kalhoty Nike. Před objednáním jsem pro jistotu poslala eshopu email s dotazem na délku a šířku kalhot. Nikdo neodpověděl. Následně jsem to risknula a celomodré kalhoty objednala. Po doručení jsem byla velmi sklamaná. Kalhoty měly po stranách bílé pruhy až dolů. Na obrázku eshopu nikoliv. Nikdo se ani neobtěžoval napsat, že jim už došly a posílají jiné.

• Zasláno jiné zboží.

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

obdržel jste-ti od nás jiné zboží, velmi se omlouváme. Zaslala jsem vám nyní na e-mail štítek reklamačního asistenta Zásilkovny pro bezplatné vrácení zboží k nám do eshopu. Jakmile se balíček vrátí k nám, zboží vám buď vyměníme nebo vrátíme peníze dle vašich požadavků. Ještě jednou se omlouváme zřejmě za lidskou chybu při expedici.
    Andrea Kropáčová, Značkovy-sport.cz

Spodní prádlo - boxerky - jsem musela objednat znovu. První dodávka obsahovala velikost 2XL místo požadované velikosti L. To se podařilo až na druhý pokus. Mám tedy doma 5 ks boxerek 2XL které jsou moc velké a nemůže je nosit žádný z mužů v naší rodině. Je možné je vrátit když byly hrazeny na dobírku?

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

Dobrý den, omlouváme se za naší lidskou chybu při expedici. Zboží nám samozřejmě můžete vrátit a to na naše náklady. Vystavila jsem vám štítek reklamačního asistenta Zásilkovny - na mailu máte nyní veškeré informace včetně přepravního štítku. Omlouváme se za vzniklé starosti.
    Andrea Kropáčová, Značkový sport.cz

• 0
    • Místo trička do V bylo dodáno tričko do kulata . . . co asi výstupní kontrola?? a to byli objednány pouze dvě věci !?

???

Přestože jsem zboží objednala 8.12., stále ještě nedorazilo. Domnívám se, že na dodání do vánoc měl obchod dostatek času, na webových stránkách při objednávce není žádné upozornění na neskutečně dlouhé dodací lhůty. Rozhodně tento obchod nedoporučuji, pokud očekáváte, že objednávka bude vyřízena v přiměřené lhůtě. Obchod ani nekomunikuje, při nedodržení lhůty zákazníka neupozorní, omluva samozřejmě žádná.

• nedodržení termínu zaslání zboží

Dříve přišel tento formulář o spokojenosti než objednané zboží. To je dost podivné

Nemohu hodnotit kladně, bohužel zboží ještě nepřišlo.

• Občas zajímavé ceny
    • Nedodržují dodací lhůty, po téměř měsíci nemám ani peníze, ani zboží.

Obchod se snaží občas omluvit za zpoždění, ale téměř měsíc od objednávky už mi to přijde jako výmluva. Zboží údajně odesláno, ale číslo zásilky není k dispozici (více než týden) a zboží se zřejmě vypařilo do atmosféry, ke mě nedorazilo :-(
    Toto byla moje druhá objednávka a zároveň poslední, raději se porozhlédnu po akčnějším eshopu.

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

omlouváme se za vzniklé potíže, zahájili jsme reklamaci se Zásilkovnou a zároveň chystáme nový balíček k odeslání.
    Andrea Kropáčová

• Přestože obchod přijal a potvrdil objednávku i platbu,zboží ani po 10dnech od objednávky nedorazilo,ačkoli bylo označeno "skladem,obchod nekomunikuje

nedůvěryhodný

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

zboží ve vaší objednávce není skladové, můžete se zpětně podívat na naše stránky. U každého zboží se snažíme uvádět co nejpřesnější termín dodání. Potřebujete-li s námi něco komunikovat, ozvěte se prosím na [email protected]. Žádný e-mail k vyřízení od vás neevidujeme.
    Poprosíme vás tedy o trpělivost, zboží vám dodáme.
    Andrea Kropáčová
    ZS

• Hezké zboží
    • Dobré ceny
    • Hodně dlouhá doba dodání

Zboží po týdnu stále nedorazilo tento obchod rozhodně nedoporučuji

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

ve vaší objednávce je jedno tričko skladové a jedno s dostupností 7-10 pracovních dní, čekáme tedy s odesláním vaší zásilky na druhé tričko. Je nám líto, jestli jste si dostupnosti nevšiml. Uvádíme zcela transparentně u každého zboží.
    Andrea Kropáčová, Značkový sport

Nákup poprvé, uhrazeno ale nevím kde je....

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

Dobrý den, vaše zboží odešleme zítra k vám. Termín dodání u tohoto zboží je 5-8 pracovních dní, je nám líto, že jste si toho nevšiml. Heureka rozesílá dotazník bez ohledu na dostupnost zboží z objednávky.

Zbozi je napsano skladem atd ale kdyz objednam tak mu prijde email, ze je zbozi na ceste z ciziny a 5-8 pracovni dnu.
    Kdybych to vedel objednal bych si to jinde.
    Neprijde mi toto ferova obchodni praktika

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

objednal jste si dva druhy zboží - jedno bylo označeno skladem, druhé skladem do týdne. Je nám líto, že jste to přehlédl. Můžete si ověřit na eshopu. U každého zboží uvádíme jasnou zboží a snažíme se o co nejkratší termín dodání.

čekám nepřiměřeně dlouho

Na zboží, které mělo být doručeno v rozmezí 4 až 8 dní, stále čekám. Reakce ze strany obchodu, kde se objednávka nachází, bohužel žádná. Po kliknutí na odkaz sledování zásilky, jsem si nic neobjednala. Tak hlavně, že jsem zaplatila.

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

Dobrý den, omlouváme se za pozdní odpověď. Zboží vám již bylo mezitím dodáno. Omlouváme se za zpoždění s dodáním vašeho zboží, bohužel situace je nyní v celé Evropě dopravně trošku těžší než obvykle. Na zákaznické podpoře nemáme od vás žádný dotaz ohledně vaší objednávky...vyřizujeme veškerou korenspondenci denně. Jsme vám případně i dispozici na tel. lince. Věříme, že jste se zbožím spokojená a trochu delší čekání nám pro tentokrát prominete. Děkujeme ZS

• Zboží nikde. Už není, došlo, objednávka zrušena? Nic, bez vysvětlení, nebo kontaktu. Takhle si to jako kupující nepředstavuju.

Reakce obchodu Znackovy-Sport.cz

vaše objednávka se vyřizuje, veškerá potřebná komunikace byla odeslána na mail uvedený v objednávce. Zboží, které je ve vaší objednávce, má termín dodaní 5-8 pracovních dní a vaše objednávka přišla 2dni po uzavírce "vánočních" objednávek (zcela jasně komunikováno na eshopu). Vaše objednávka bude expedována zítra. Mezí nás, čekal jste-li, že objednávku obdržíte dříve.

• rychle doruceni
    • nebylo mi doruceno vybrane zbozi, ale zamenene za podobne, ocenila bych alespon telefonat ci email a domluvu co mi misto toho poslou, vybrala bych si jine.
    • nove bavlnene zbozi (1 ze 2 baleni) zapacha jakoby chemii, asi to neni chyba obchodu ale nepotesi to.

Dle objednávky akceptuji danou cenu 14.99 EUR . U trička po rozbalení jsem objevila slevovou cedulku s 50%-ní cenou 7.99 EUR. Zajímala jsem se proč nechávají slevovou cedulku pro zákazníka? Nepůsobí to korektně. Paní mi odpověděla, že o tom vědí, nebude mi vysvětlovat zákulisí obchodu, nemají momentálně čas cedulky vyndávat. Když se mi to nelíbí můžu zásilku vrátit. "Tomu říkám vše ke spokojenosti zákazníka"