• rychlost
    • bohata nabidka

• Výborná komunikace

V tomto obchodě jsem vybrala hodinky pro dceru k narozeninám. E-mailem mi byla na dotaz obratem prověřena dostupnost zboží a potvrzen termín dodání. Zboží přišlo ve slibovaném termínu, pěkně zabalené, obchod proběhl výborně.

Spokojenost..zboží došlo jak jsem potřebovala..

• Jsem spokojená nákup ,pohodlný z doma a si lze vybrat

Vřele doporucuji

Velice spokojená, rychlost dodání, řetízek přesně jako v popisu, cena vynikající oproti kamenným obchodům, určitě si ještě něco objednám. Jahodová, Zlín

• super nabídky i ceny

pracovníci v tomto obchodu byli velice vstřícní, poradili a velká spokojenost z mé strany. všem mohu jen doporučit. výborné jednání se zákazníkem, kde platí náš zákazník , náš pán. děkuji.

• Rychlé dodání zboží a v pořádku.

...velká spokojenost...díky.

velký výběr

• velmi rychlé dodání zboží

Obchod mi vyhověl v délce dodací lhůty, zboží jsem ale musela vrátit, bylo nekvalitní. Ten, kdo zboží balil, musel vidět, že je poškozené. Peníze mi vrátili, přišla jsem ale o dopravné , které jsem zaplatila za rychlou dopravu. Komunikace s obchodem velmi dobrá a rychlost vrácení peněz také.

• zboží je skladem, rychlé dodání

Zboží, které bylo v nabídce, již nikdy nebude dodáno. Hloupé, ne? Tak proč z té nabídky nebylo dávno staženo??

rychlost,
    kvalita

Byla jsem moc spokojená, příjemná komunikace, rychlé dodání. Balení v dárkové krabičce. Naušnice krásné, vše super. Děkuji

Vše v pořádku.

• Hodinky vypadaly jinak než na vyobrazení na www. Ve skutečnosti stříbřitá čísla na stříbřitém číselníku. Velmi obtížně čitelné. Reklamovala jsem. Peníze byly vráceny obratem.

Reakce obchodu Zlatnictví - hodiny - diamanty Miroslava Budínová

Dobrý den, pletete si nás s jinou firmou. My jsme Vám odpovídali, že hodinky již skladem nemáme a nabízeli jsme Vám jiné hodinky. Na naši nabídku jste nereagovala, tak jsme objednávku zrušili. Žádné hodinky jsme Vám neposílali.

• nakup z domu a rychle doruceni

Vše OK

• Pěkný výběr