- žádné
- nabízí zboží, které není schopné dodat!
Nepoužitelný obchod, nedoporučuji!
- Nevím.
- Zboží je nekvalitní.
Zboží nakupte radši jinde.
Reakce obchodu Zlatnictví - hodiny - diamanty Miroslava Budínová
Dobrý den, jestli zboží nesplňuje Vaše představy, máte možnost jej vrátit do 14 dní od koupě. Za vrácené zboží Vám vrátíme peníze
- Výhody žádné.
- Nabízí zboží, které nemají a vědí, že ho ani nikdy mít nebudou. Místo toho podsouvají jiné zboží. To původní, nabízí dál.
Za sebe - nikdy více.
Reakce obchodu Zlatnictví - hodiny - diamanty Miroslava Budínová
Dobrý den, na Vaši objednávku jsme odpověděli, že zboží již není skladem. V době předvánočního období se skladovost u produktů mění každým okamžikem. U Vámi vybraného zboží jsme ještě ten den upravili skladovost na SKLADEM NE. Nabídli jsme Vám náušnice, které byli nejpodobnější Vašemu výběru.Z naší náhradní nabídky jste si nevybrala.
objednávku potvrdili, prý vyskladnili a od té doby nic, na emaily nereagují, slíbili dodávku do vánoc a je 31.12. a nic. Ruším objednávku.
Reakce obchodu Zlatnictví - hodiny - diamanty Miroslava Budínová
Dobrý den paní Zárubová, objednávku jste odeslala 16.12.2014 09:17:08, my jsme na ni odpověděli 16. 12. 2014 v 09:37hod, že Vámi objednané hodiny jsou již kompletně vyprodány - u produktu též uvedeno SKLADEM NE a tím i potvrdili storno objednávky. Příště prosíme o důkladnější čtení emailu.:), žádné potvrzení nebo vyskladnění či dokonce dodání do 31.12. jsme nepotvrzovali - zřejmě jste i na jiném eshopu, s pozdravem Jindřich Budín
už nikdy více