- dlouhodobě spokojený
- Vše Ok
Opakovaný nákup a opět spokojenost
OK
- Výhodné ceny přímo pro celiaky
- Kvalitní produkty
- Líbí se mi velký výběr rýže, těstovin a luštěnin.
- Velké ekonomické a hlavně ekologické balení.
- Trochu delší doba dodání
- Chybí mi již několik měsíců možnost osobního vyzvednutí
- V e-shopu pracuje málo lidí a nejsou tam pokaždé, ale na druhou stranu se dá většinou na všem domluvit.
- Velký výběr
- Rychlé doručení
- Doporučuji
- Vždy vše kvalitní. Reklamace - porušení sáčku při dopravě - byla vyřešená okamžitě k mé spokojenosti. Výborná komunikace.
Jsem spokojena, nakupuji opakovaně. Jen mne mrzí, že už zboží nelze vyzvednout přímo v NJ a musíme platit za dopravu - při větším nákupu cca 30kg je to "zbytečně" cca 200Kč navíc. Ale dokážu to pochopit... Určitě u Vás budu nakupovat dál :-)
vždy vše v pořádku doručeno :)
- Rychlé vyřízení, dobrá komunikace
První nákup a velká spokojenost.
- Ok
Ok
- seriozní přístup, ceny jsou přiměřené
Jsem spokojená s nabídkou a kvalitou surovin .K objednávce se do budoucna vrátím.
- Sortiment zboží
- Ceny
- Kupuji vyrobky Smajstrla hlavne kasi
- Dobra cena
Dobre
Reakce obchodu Život bez lepku
Omlouváme se za delší čas vyřízení objednávky, během dovolených bohužel může dojít k prodloužení času potřebného k odeslání. Na tuto skutečnost upozorňujeme na našich stránkách.
Rychlé dodání za dobré ceny .
- rychlé bezproblémové dodání
chtěla jsem odebírat velkoobchodně, nikdo mě nekontaktoval zpět...
Reakce obchodu Život bez lepku
Mrzí nás vaše neposkojenost s naší komunikací, bohužel jsme nenašli žádnou přechozí komunikaci k Partnerskému programu.
Zatím výborné zkušenosti.
- slevový program pro celiaky
- široká nabídka
- příznivé ceny
- rychlé expedování
- poměrně vysoké poštovné
- zastaralý e-shop
Obchod mě příjemně překvapil. Hledala jsem suroviny pro pečení v začátcích celiakie a upřímně mě dojal slevový program pro celiaky, moc si toho vážím! Na první pohled se mi e-shop moc nelíbil, chybí mi tam nějaké filtry a možnost uložení produktů do oblíbených, ať můžu jednoduše objednávat opakovaně. Ale zase nabízí opravdu širokou nabídku bezlepkových potravin, takže se sem budu ráda i přes toto nepohodlí vracet.
Reakce obchodu Život bez lepku
Děkujeme za zpětnou vazbu. Cena za doručení se odvíjí od hmotnosti balíku a cena 105 Kč se může zdát být vysoká, ale vaše objednávka měla téměř 30 kg. U menších balíků začínáme na 69 Kč. Cena za dopravné je stejná jako platíme my dopravci bez jakéhokoliv navýšení. Každopádně děkuji za poznatek ohledně oblíbených výrobků, u další objednávky byste tuto funkci na e-shopu měla najít.