• dlouhodobě spokojený

• Vše Ok

Opakovaný nákup a opět spokojenost

OK

• Výhodné ceny přímo pro celiaky
    • Kvalitní produkty
    • Líbí se mi velký výběr rýže, těstovin a luštěnin.
    • Velké ekonomické a hlavně ekologické balení.
    • Trochu delší doba dodání
    • Chybí mi již několik měsíců možnost osobního vyzvednutí
    • V e-shopu pracuje málo lidí a nejsou tam pokaždé, ale na druhou stranu se dá většinou na všem domluvit.

• Velký výběr
    • Rychlé doručení
    • Doporučuji

• Vždy vše kvalitní. Reklamace - porušení sáčku při dopravě - byla vyřešená okamžitě k mé spokojenosti. Výborná komunikace.

Jsem spokojena, nakupuji opakovaně. Jen mne mrzí, že už zboží nelze vyzvednout přímo v NJ a musíme platit za dopravu - při větším nákupu cca 30kg je to "zbytečně" cca 200Kč navíc. Ale dokážu to pochopit... Určitě u Vás budu nakupovat dál :-)

vždy vše v pořádku doručeno :)

• Rychlé vyřízení, dobrá komunikace

První nákup a velká spokojenost.

• Ok

Ok

• seriozní přístup, ceny jsou přiměřené

Jsem spokojená s nabídkou a kvalitou surovin .K objednávce se do budoucna vrátím.

• Sortiment zboží
    • Ceny

• Kupuji vyrobky Smajstrla hlavne kasi
    • Dobra cena

Dobre

Reakce obchodu Život bez lepku

Omlouváme se za delší čas vyřízení objednávky, během dovolených bohužel může dojít k prodloužení času potřebného k odeslání. Na tuto skutečnost upozorňujeme na našich stránkách.

Rychlé dodání za dobré ceny .

• rychlé bezproblémové dodání

chtěla jsem odebírat velkoobchodně, nikdo mě nekontaktoval zpět...

Reakce obchodu Život bez lepku

Mrzí nás vaše neposkojenost s naší komunikací, bohužel jsme nenašli žádnou přechozí komunikaci k Partnerskému programu.

Zatím výborné zkušenosti.

• slevový program pro celiaky
    • široká nabídka
    • příznivé ceny
    • rychlé expedování
    • poměrně vysoké poštovné
    • zastaralý e-shop

Obchod mě příjemně překvapil. Hledala jsem suroviny pro pečení v začátcích celiakie a upřímně mě dojal slevový program pro celiaky, moc si toho vážím! Na první pohled se mi e-shop moc nelíbil, chybí mi tam nějaké filtry a možnost uložení produktů do oblíbených, ať můžu jednoduše objednávat opakovaně. Ale zase nabízí opravdu širokou nabídku bezlepkových potravin, takže se sem budu ráda i přes toto nepohodlí vracet.

Reakce obchodu Život bez lepku

Děkujeme za zpětnou vazbu. Cena za doručení se odvíjí od hmotnosti balíku a cena 105 Kč se může zdát být vysoká, ale vaše objednávka měla téměř 30 kg. U menších balíků začínáme na 69 Kč. Cena za dopravné je stejná jako platíme my dopravci bez jakéhokoliv navýšení. Každopádně děkuji za poznatek ohledně oblíbených výrobků, u další objednávky byste tuto funkci na e-shopu měla najít.