- I když zboží dodavatel neměl, bylo mi navrhnuto jiné řešení, i sleva
Moc milé jednání, ochota.
- Naprosto výborná komunikace, ochota.
Výborná komunikace, ochota, rychlost dodání.
- Super komunikace
- Rychlé odeslání
- Dobré akce a ceny
- Tentokrat byla delší doba dodání, ale paní hned poslala email s omluvou.Zrovna probíhal MTND.zboží se zdrželo o den plus jsem jako omluvu dostala nákrčník zdarma.
Super výběr a fajn ceny.Komunikace s obchodem v pořádku.
- Komunikace
Doporučuji, vše OK
- Super rychle dodání
- Skvělá komunikace
- Velmi ochotny predajca, s objednavkou mi pomahal v sobotu o pol 11 vecer
- Zboží jsem si mohl po domluvě s majitelkou osobne vyzvednout a prohlédnout. Paní je milá a vyjde vstříc,jelikož jsem si pro zboží jel az později večer.
- Naprosto rychlý bezproblémový obchod. Se vším jsem byla maximálně spokojena určitě jsem nenakupovala naposled. Všem vřele doporučuji.
Reakce obchodu Žijemeproděti.cz
Děkujeme za kladné hodnocení :-) a jako poděkování jsme k vaší registraci připsali slevu 10% na příští nákup! ;-)
Vaše Žijemeproděti.cz -
- parádní obchod do dvou dnech bylo vše doma a v pořádku...lepší ceny jak v ostatních obchodech....nevěděl sem si rady zavolal sem paní byla milá ochotná poradila se vším...v tomto obchodě budu nakupovat už vždy
- nevýhody jsem žádné nenašel
paradní obchod ja sem velice spokojený se zbožím a prodávajícím :)
Vaše Žijemeproděti.cz -
Příjemná, rychlá komunikace a rychlé zprocesování objednávky. Perfektní poradenství. Krásné edukativní hračky. Určitě zde nenakupuji naposledy. Vřele doporučuji.
- Rychlé doručení
Super! Díky
- vše v pořádku
- přehledné stránky
- rychlá odpověď na dotaz týkající se nákupu
Děkuji za rychlé vyřízení a ochoty poradit při nákupu.
Vaše Žijemeproděti.cz