- Prsteny na míru
- Dobrá komunikace
- Zboží posláno později, než bylo uvedeno v objednávce, navíc přes Českou poštu. Zboží ještě nemám.
- Super kvalita
- Výborná komunikace
- Čas dodání
Skvělá komunikace s obchodem
- Vyhověli mi i s úpravami na přání (počet a osazení kamínků), což mi nikdo jiný neudělal. Jsme moc spokoj
- Nakupovali jsme již podruhé
určitě doporučuji! prsteny jsou nádherné, paní z obchodu velmi ochotná a nápomocná. jsem naprosto spokojená! super přístup, skvělé provedení
- Ochota
- Zadne
Perfekni
- - možnost jakékoliv velikosti
- - velký výběr
- - kvalitní zpracování
Velmi spokojen. Dárek udělal obrovskou radost a sklízí úspěch v okolí. Při další události budu nakupovat zde.
- Bylo možné se domluvit na zrychlené dodací lhůtě, ač se jednalo o nestandartní velikost prstýnku, který museli teprve vyrobit.
- x
Velmi pozitivní.
Naprostá spokojenost :)
Veliká spokojenost
- Obchod nabizi veliky vyber prstynku zajimaveho vzhledu a dobrou cenu.
- Taky patri pochvala za pestrou nabidku materialu pro zhotoveni sperku.
- Prsteny z ocele, ktere jsem objednala jsou hezke, dle moji predstavy, ale malinko vetsi. Pro urceni rozmeru prstynku jsem se ridila tabulkami mereni, ktere tento obchod uvadi, nevyslo to na chlup.
- Urcite to nehodnotim jako nedostatek obchodu.
- Mensi prsten dokazou zvetsit; vetsi, zmensit obvod rozriznutim bez dalsiho svarovani.
- O techto moznostech jsem vedela, prsteny si nechame.
Urcite by doporucila tento obchod ostatnim zajemcum, objednavate primo u vyrobce.
Je potreba dobre zmerit velikost prstenu, mozna si nechat zmerit velikost u zlatnika.
Ostatniho se nebojte, materialy a zpracovani je moc pekne. I levnejsi prstynky vypadaji krasne.
Dekuji tymu ZERO COLLECTION. -
- Komunikace
- Vstřícnost
- Rychlé vyřízení
- Zvládnou i nemožné :)
U společnosti jsem si nechala vygravírovat nápis do vlastního prstýnku. Komunikace obchodu byla výborná, prohlédli si fotku, jestli to půjde a následně jsem jim prstýnek zaslala.
Nechala jsem si vyrýt poměrně dlouhý text cca 280 znaků. Ve výsledku to dopadlo fantasticky. I když je text na 5mm širokém prstýnku vyrytý ve třech řadách, vše je krásně čitelné. V takovýto výsledný efekt jsem ani nedoufala. Za pár stovek vznikl naprosto jedinečný a originální prsten, jaký na světě není. Takže jsem maximálně spokojená a všem vřele doporučuji. -
Nemám nejmenší připomínky, perfektní komunikace....
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- mají to co není v kamenném obchodě v našem městě.
výborná zkušenost
- Rychlost, kvalitu
- O žádné nevím
Je to výrobce, takže kvalita. Dále velký výběr materiálu a druhů a příznivé ceny. Komunikace a rychlost doručení super. Vřele doporučuji
- Vše proběhlo přesně podle objednávky a domluvy
Doporučuji. V případě nejasností příkladná komunikace.
Obchod doporučuji. Komunikace s prodávajícím byla velmi dobrá. Byli ochotní i potom co jsme museli nechat prstýnky zvětšit, protože byly malé.
Vše proběhlo rychle a bez problémů. -
- Stihli prstýnky vyrobit ještě o pár dní dřív, než uváděli na internetu:) Velmi milá komunikace a ve všem mi vyšli vstříc.Prsteny jsou krásné, moc
- přehledné webové stránky
- rychlá doba výroby
- optimální cena
- výborná nabídka ocelových snubáků
- možnost úpravy šířky, tloušťky, matu a lesku na zakázku
- rychlá a příjemná komunikace -
- kvalita, časová přiměřenost
- nenašel jsem