Skvělá komunikace. Jsem naprosto nadšená z nákupu a celkového přístupu! Vřele doporučuji, určitě budu nakupovat znovu.

• Strašně rychlé doručení
    • Čepice jsou krásné, jen vyšší než sem čekala :)

• Rychlé a spolehlivé dodání objednaného zboží

• i když výrobkyně trosku zkomolily objednávku, tak zavolaly, omluvily se a zeptaly se jestli to muže takhle zůstat. Všichni mají moc milý přístup
    • mikiny jsou kvalitní a moc pěkné
    • rychlé dodání
    • když jsem viděla polorozpadlou krabici, která jen tak tak držela, zděsila jsem se, ale naštěstí vse v pořádku

Krásný nákup mockrát děkuji velká spokojenost nádherný dárek moc potěšil a já jsem u vás našla přesně to co jsem hledala děkuji mockrát

Profíci, dala bych 10 hvězdiček, kdyby to šlo!

• Skvěle

• Rychlé dodání
    • Snadná komunikace
    • Bezchybné zboží

Zboží dorazilo v rekordně krátkém čase. Kvalitní materiál trička. Dárkové balení je opravdu velmi vydařené.

• Velice rychlé dodání

rychlé vyřízení a doručení

Super domluvena , rychlé dodání a s výrobkem jsem strašně spokojena.

• Velmi rychle

• Rychlé dodání
    • Krásné personalizované produkty
    • Poměrně velká nabídka
    • Nezajímavé jméno a logo e-shopu, těžko se pamatuje

S obchodem jsem moc spokojená. Zboží dorazilo velice rychle (už druhý den od objednání, což vezmu-li v potaz, že se jednalo o personalizované produkty a že jsem je objednávala těsně před Vánoci, považuji za naprostý zázrak). Na kvalitě to produktům nijak neubralo. Jsou krásné bez sebemenší chybičky. Obecně se mi líbí nabídka e-shopu, e-shop se zaměřuje zejména na personalizované produkty a je v tom jednička. Doufám, že se bude obchodu dobře dařit a dál poroste. ♥

Originální a vtipné. Super komunikace pokud něco nejde udělat, informují a jde se dohodnout. Balení hezké

Příjemný materiál, krásná barva ,rychlé zpracování objednávky

• Skvělá komunikace, bleskové vytvoření objednávky i dodání.
    • Neshledala jsem

• Na první nákup dobrý

• Rychlost
    • Skvělá práce

Jsem nadšená. Byl drobný problém s fotografii, okamzitě jsem byla kontaktována, domluvili jsme se na řešení a druhý den již objednávku odesílali!! Rozhodně neobjednávál naposledy!

• Objednala jsem poprvé a rychle mi přišla objednávka. Jsem spokojená. Zboží přišlo v pořádku.