Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

• Obchod si určuje ceny jak se zrovna vyspí.
    • Mají dva e-shopy a na každém jiné ceny za tu samou věc

Zboží bylo za nějakou cenu, po vložení do košíku a potvrzení objednávky, mě obchod kontaktoval že cena je několikanásobně vyšší.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

velmi si vážíme vaší zpětné vazby a je nám líto, že vaše zkušenost s naším obchodem nebyla plně pozitivní. Uznáváme, že došlo k chybě v našem systému týkající se aktualizace cen, což výjimečně vedlo k nesprávnému zobrazení ceny u konkrétního produktu. Okamžitě jsme Vás kontaktovali s vysvětlením a omluvou za vzniklou situaci.

Jsme rádi, že jste následně dokončil objednávku a že jsme mohli zásilku doručit obratem druhý den po vašem nákupu. Naším cílem je neustále se zlepšovat a přinášet našim zákazníkům co nejlepší nákupní zážitek. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a vezmeme ji v potaz při dalších aktualizacích našich služeb.

Děkujeme za vaši objednávku a doufáme, že v budoucnu nás opět navštívíte.

Petr Knor

velice rychlé jednáni spokojenost

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami a rychlostí jednání. Doufáme, že nás navštívíte opět v blízké budoucnosti. Přejeme vám příjemný den.

Petr Knor, Železářství-knor.cz

Rychle dodáno, dobře zabaleno.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Těší nás, že jste spokojen s rychlostí dodání a způsobem balení. Pro nás je důležité, aby zákazník byl s našimi službami spokojen. Těšíme se na další možnost obchodování s vámi v budoucnosti.

Petr Knor, Železářství-knor.cz

škoda že není zásilkovna, to je velká nevýhoda

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu! Litujeme, že v současné době nenabízíme možnost doručení přes Zásilkovnu. Věříme však, že naše spolupráce s Balíkovnou, Alzaboxem a GLS vám může nabídnout kvalitní a spolehlivou alternativu. Balíkovna a GLS mají po celé České republice řadu výdejních míst, což umožňuje pohodlný výběr a vyzvednutí zásilek. Oceňujeme vaše podněty a zvažujeme rozšíření našich dopravních možností pro budoucí zákazníky.

• Rychlost

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že oceňujete naši rychlost v obsluze. Pro nás je důležité, aby zákazníci byli s našimi službami plně spokojeni. Těšíme se na další možnost obchodování s vámi.

• Rychlé dodání.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že jste spokojen s rychlostí dodání. Pro nás je prioritou, aby zboží dorazilo k zákazníkům co nejrychleji. Doufáme, že u nás nakoupíte opět v blízké budoucnosti.

Petr Knor, Železářství-knor.cz

Rychlé dodání, dobrá cena, kvalita

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s rychlostí dodání, cenou a kvalitou našeho zboží. Naše snaha je nabízet zákazníkům vždy tu nejlepší službu. Doufáme, že u nás budete nakupovat i v budoucnosti.

Petr Knor, Železářství-knor.cz

• Po neobdržení zboží jsem přes email kontaktoval obchod, na který se mi dosud nikdo neozval.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

omlouváme se za zpoždění a komplikace spojené s dodáním vaší objednávky. Uvědomujeme si, že vlivem sezonního návalu došlo k delší dodací lhůtě. Měli jsme vás o tom včas informovat a omlouváme se za nedostatek komunikace z naší strany.

Rádi bychom napravili vaši zkušenost s naším obchodem. Pokud máte další dotazy nebo potřebujete asistenci, prosím, kontaktujte nás znovu a uděláme vše pro rychlé vyřešení vašeho požadavku.

Oceňujeme vaši zpětnou vazbu a bereme ji velmi vážně. Děláme vše pro to, aby se podobné situace v budoucnosti neopakovaly.

Petr Knor, Železářství-knor.cz

Jedná položka mi byla doručována týden. Když jsem psal na uvedený email. Tak mi ani nikdo neodpověděl. Asi už by si zde nic neobjednal.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

upřímně se omlouváme za komplikace, které nastaly při odesílání vaší objednávky. Měli jsme technické problémy s naším novým systémem, což bohužel vedlo k duplikaci etiket u dopravce. Oceňujeme, že jste měl trpělivost a čekal na doručení zboží.

Je nám líto, že vaše zpráva nebyla včas zodpovězena. Děláme vše pro to, aby komunikace s našimi zákazníky byla co nejlepší, a vaše zkušenost s námi nám je velmi líto.

Ceníme si vaší zpětné vazby a bereme ji vážně. Pokud máte jakékoli další otázky nebo obavy, rádi vám pomůžeme.

Petr Knor, Železářství-knor.cz

• Pro mně má potřebný sortiment

Po zaplacení poněkud dlouhá odmlka, bez potvrzení přijetí platby a
    stavu objednávky.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Omlouváme se za prodlevu v potvrzení platby a stavu objednávky. V době vaší objednávky jsme byli na dovolené, což bylo uvedeno na našem webu. Lituji, že tato informace vám unikla.

V budoucnu budeme hledat způsoby, jak lépe komunikovat s našimi zákazníky v období dovolené a zajistit, aby byli vždy plně informováni o stavu svých objednávek.

Děkujeme za vaši trpělivost a doufáme, že přes tuto nepříjemnost s námi budete nadále spolupracovat.

• Vstřícné jednání, dobré zboží

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen s naším vstřícným jednáním a kvalitou zboží. Naše cíl je vždy nabízet zákazníkům tu nejlepší službu. Těšíme se na další spolupráci s vámi.

Petr Knor, Železářství-knor.cz

• Držáky trámů asi staršího data výroby.
    • Pozink už koroduje
    • Kolem svárů začíná reznout.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a litujeme, že jste měl negativní zkušenost s našimi produkty. Vaše poznámky ohledně kvality výrobků jsou pro nás důležité a vezmeme je v úvahu při kontrole našeho sortimentu.

Rádi bychom zdůraznili, že jsme vždy ochotni pomoci našim zákazníkům a jsme tu pro vás, abychom vám poskytli nejlepší možnou službu. Pokud máte další otázky nebo potřebujete asistenci ohledně konkrétního produktu, neváhejte nás kontaktovat.

Doporučuji

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí dodání zboží a těšíme se na další možnost obchodování s vámi.

• všechno

Zboží nebylo doručeno, obchod nepřijímá e-maily (nejdou odeslat), nulova komunikace

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

zboží bylo doručeno pátý den od objednání (ano na tři dny se zaseklo u dopravce na depu), bohužel nás nikdo o tomto zdržení neinformoval.
    O nefunkčnosti emailu nemáme žádné hlášení.
    Jako jeden z mále eshopu máme funkční telefonní podporu od 6:30 do 23:00 - telefony zvedáme, případně telefonujeme zpět.
    Nebo je možná komunikace 24/7 funkční whatsapp.
    S pozdravem Knor

• mají skladem položky, které nejsou ani na specializovaných e-shopech

• široký sortiment
    • detailní popis rozměrů

Vše v pořádku s dodávkou jsem spokojený.

• jsou levní
    • dodání trvalo více než jsem čekal
    • u balení vrutů jsem čekal krabičky a ne pytlík

Když jsem si četl recenze, tak byli strašné, co se týká dopravy., ale na zboží jsem nespěchal a tak jsem to zkusil na dobírku. Ve čtvrtek jsem objednal zboží, v pátek info, že část není skladem (to jsem věděl) a tak ho objednali. Za týden v pondělí info, že je zboží připraveno k expedici a že do 2 dnů se mi ozve kurýr. Neozval. Ve čtvrtek jsem se ozval já. V neděli mi píšou, že jedna položka není a jestli ji můžou nahradit za jinou. ale pak už zboží opravud poslali. Všeho všudy 3 týdny od objednání.

zboží zatím nedorazilo

• Levnější oproti konkurenci

• Rychlost doručení zboží - objednávali jsme o Velikonocích a hned po Velikonocích bylo zboží doručeno.