Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

• Údajný sortiment
    • Komunikace
    • Potvrzování
    • Nepřehlednost eshopu

Zboží objednáno i přes skladovou dostupnost nebylo expedováno a i přes opakované žádosti o informace se nic nedělo - objednávku jsem zrušil a zboží objednal jinde (chtěl jsem dát šanci menšímu eshopu ale bohužel). Nedoporučuji .

• NEKOMUNIKUJOU

Objednám 12 třmenů a zaplatím a přijde jich 10 na reklamaci se ani neozvou

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

za chybu s třmeny se omlouváme.

Zákazník vytvořil reklamaci ve čtvrtek 24.3. v 18:26. ano , ve čtvrtek večer jsme už nestihli odpovědět.
    Od pátku 25.3. do pondělí 28.3. probíhala ohlášená inventura našeho skladu (bylo uvedeno na stránkách eshopu).
    V úterý ráno 29.3. byla odeslána zásilka s chybějícími třmeny.
    Naše telefonní infolinka funguje každý den od 7:00 do 23:00 - běžně komunikujeme s zákazníky přes SMS či WhatsApp.

• Obchodník vůbec nereaguje na objednávku

Na moji objednávku firma vůbec nereagovala. Faktura, kterou měli poslat nedorazila.

• Ani po víc jak týdnu zboží "skladem" nedorazilo

Zboží "skladem" jsem objednal 6.10. a do dnes (18.10.) jsem nic neobdržel. :(
    Na maily nereagují.

Objednávka nedorazila ani po 8 dnech od objednání.Ale žádost o recenzi na obchod ano.Nechápu..

• Mají dobré zboží za rozumné ceny
    • Špatná komunikace ,nic mi zatím nepřišlo a nevím proč

Objednávka byla přijata obchodem a to je tak všechno .Po 14 dnech stále nic!!!!

• Slušný výběr sortimentu a přijatelné ceny
    • neberou telefon
    • neodpovídají na email
    • bez odpovědi na dotaz přes vlastní stránky

Zboží objednáno a ihned zaplaceno online 9.3.2021 a až 16.3.2021 potvrzena objednávka a platba. Dnes, 24.3.2021 stále na zboží čekám. Na email i dotaz prostřednictvím jejich stránek nereagují, telefon nezvedají.
    Objednal jsem zde proto, že mají certifikát "ověřeno zákazníky". Čekal bych od takového obchodu víc. Komunikace nulová. Jen doufám, že je to aktuální pandemickou situací a že zboží dojde. Vše bylo a je stále označeno jako "SKLADEM". Musím dát záporné hodnocení. Žádám prodejce o kontaktování, děkuji. Objednávka 225/21

• zboží bylo zaplaceno ihned při objednání a dodnes 22.2 nedorazilo

• nedává smysl žádat o hodnocení, dokud zboží nedorazilo :(
    • Podle informace v záhlaví dotazníku bylo zboží zakoupeno 3.7. Dnes je 15.7. a stále zboží nemám, asi tak.

Přijde dotazník spokojenosti dřív než dorazí zboží. Pak musí být hodnocení vždycky záporné :)

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

dotazník zasílá Heuréka, a ano nemá smysl hodnotit když zboží nemáte.

Vysvětlení: jednalo se o prosévací síto; doba výroby - dodání do 14 dnů.

S pozdravem Knor

• Způsob platby

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Dobrý den, upřímně mne mrzí Vaše recenze. Volal jsem Vám zda potřebujete pomoc, případně zaplatit osobně (objednávka na osobní odběr). Neřekl jste v čem byl problém, jen že zboží již nechcete. A pak píšete sem.

S pozdravem Knor

• nabízí ruční prosévačky

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

• po urgenci poslali potvrzení o zaplacení
    • po urgenci poslali oznámení, že pošlou

Bohužel, špatná komunikace, dlouhé dodání. Dříve mám dotazník o spokojenosti než objednané a zaplacené zboží

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Dobrý den, prověřil jsem Vaší objednávku. Ano bohužel v tomto období docházelo ke komplikacím u doskladnění chybějících položek, nyní (30.09.2019) jsou všechny sklady spojeny a k těmto problémům by docházet nemělo.

• Píší,e zboží odešlou do 48 h ,je to11dní anic
    • Vázne komunikace

• Neměli zboží

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Dobrý den, ano zboží nebylo skladem a to bylo i uvedeno u dostupnosti zboží.

Po více než 2 týdnech po dohodnutém termínu dodání zboží obchod objednávku zrušil. Předtím o zpoždění nebo komplikacích neinformoval.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Dobrý den, prověřil jsem Vaší objednávku. Ano bohužel v tomto období docházelo ke komplikacím u doskladnění chybějících položek + výstavba nového skladu a obchodu, nyní (30.09.2019) jsou všechny sklady spojeny a k těmto problémům by docházet nemělo.

• nulová komunikace jak po telefonu tak internet

hodnocení obchodu dorazilo, ale zboží žádné. několikrát jsem volal na kontaktní telefon, ale bohužel, volaný účastník se nehlásí. \už nikdy tento obchod.

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

29.4. zaslaná objednávka, 30.4. eshop poslal info, že zboží doručí ve lhůtě 3-5 dnů. 6.5. jsem zasílal dotaz jak to vypadá s objednávkou. Reakce žádná. Do 9.5. zboží nedorazilo objednávku jsem zrušil.

dlouhá dodací doba

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
    Ano jednalo se o zboží které nebylo skladem (zákazník informován emailem) + do toho vlezl dvoudenní svátek.
    Za komplikace se omlouváme.

pořád jen slibují, kdy zboží pošlou a nic!

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
    Ano bohužel zboží na objednávku se zdrželo + do toho vlezl 2 denní svátek kdy přeprava nepřepravuje.
    Za komplikace se omlouváme.

• inzerce zboží které není skladem, tragická kvalita výrobku

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
    Za vzniklé komplikace se omlouváme.
    Věříme že při dalším nákupu budete jistě spokojen.