Nevím, jak to napsat. 28.3. - objednáno, 2.4. informace o předání objednávky k expedici a dodnes (8.4.) nedodáno (kurýrem) - co dodat?
Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. Bohužel v tomto období došlo ke zdržení ve výrobě sít. Uznávám měl jste být informován.
S pozdravem Knor -
Chtěl jsem zpět peníze za zrušenou objednávku.
Ani po několika měsících na maily nikdo nereagoval.
Po této recenzi na Heureka peníze hned vráceny.Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Dobrý den, jak jsem Vám psal do emailu, uznávám že peníze mohly být vráceny dříve. Nicméně to nebylo několik měsíců jak píšete. Dopravní společnost nám vrátila zásilku 28.2. 2020 od teto doby běží lhůta 14 dní na vrácení platby, ta byla překročená o 14 dní. Vzniklá situace mne mrzí a je to pro nás ponaučení - zlepšit komunikaci.
Věřím že další zkušenost bude lepší.
S pozdravem Knor -
Velmi dobré jednání, dobrá cena i kvalita. Doporučuji.
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
Delší doba doručení, platba pouze na účet, ale vše dorazilo v pořádku a jak jsem potřeboval.
Spokojenost
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
- po urgenci poslali potvrzení o zaplacení
- po urgenci poslali oznámení, že pošlou
Bohužel, špatná komunikace, dlouhé dodání. Dříve mám dotazník o spokojenosti než objednané a zaplacené zboží
Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Dobrý den, prověřil jsem Vaší objednávku. Ano bohužel v tomto období docházelo ke komplikacím u doskladnění chybějících položek, nyní (30.09.2019) jsou všechny sklady spojeny a k těmto problémům by docházet nemělo.
Nekompletní zásilka (většina naštěstí přišla) dorazila 13.9. - až po cca 11 dnech. Zbytek zásilky stále nedorazil, slíbeno, že odešle 20.9. Nereaguje na emaily, peníze za nedodané položky taky nevrátil. nedoporučuji.
Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Anonymní recenze, nelze se k ní vyjádřit.
- Píší,e zboží odešlou do 48 h ,je to11dní anic
- Vázne komunikace
Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Po zaplaceni objednávky jsem cekal tyden na zbozi.
- Rychle vyřízeno
- dodanie na Slovensko
- Neměli zboží
Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Dobrý den, ano zboží nebylo skladem a to bylo i uvedeno u dostupnosti zboží.
- Prehledne stranky
- Ochota vydat zbozi i mimo stanovene hodiny
- Omezene moznosti osobniho vyberu
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
Od pondělí 30. 9. otevíráme na naší adrese obchod kde lze objednané zboží vyzvednout. -
Po více než 2 týdnech po dohodnutém termínu dodání zboží obchod objednávku zrušil. Předtím o zpoždění nebo komplikacích neinformoval.
Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Dobrý den, prověřil jsem Vaší objednávku. Ano bohužel v tomto období docházelo ke komplikacím u doskladnění chybějících položek + výstavba nového skladu a obchodu, nyní (30.09.2019) jsou všechny sklady spojeny a k těmto problémům by docházet nemělo.
- nulová komunikace jak po telefonu tak internet
hodnocení obchodu dorazilo, ale zboží žádné. několikrát jsem volal na kontaktní telefon, ale bohužel, volaný účastník se nehlásí. \už nikdy tento obchod.
rychlé dodání
- Zbozi bylo kvalitni
- Komunikace taky dobra
- Zbozi dorazilo za tyden
Jsem spokojen, prvni nakup. Na to ze bylo zbozi skladem tak dorazilo az po 8 dnech a to je v dnesni dobe docela katastrofa. Ano v podminkach je napsano doruceni do 14 dni, ale kazdy to ocekava mnohem rychleji jak je vsude jinde bezne.
Doporuceni pro obchod: po 2 az 3 dnech clovek premysli ze objednavku zrusi a nakoupi jinde a vickrat se k vam nevrati. Coz je skoda nemyslite...Reakce obchodu Železářstvi-Knor
Dobrý den, prověřil jsem Vaší objednávku. Ano bohužel v tomto období docházelo ke komplikacím u doskladnění chybějících položek, nyní (od 30.09.2019) jsou všechny sklady spojeny a k těmto problémům by docházet nemělo.
Přehledné stránky,hodně zboží a levné.Vše OK.
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
Vše OK, zboží levnější než jinde, dorazilo v pořádku.
- Rychlost dodávky
- Příznivá cena