Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Přihlásit se a přidat recenzi

• Extrémně dlouhá doba dodání

Naprostá katastrofa, jeden z nejhorších e-shopů v jakém jsem kdy nakupoval. Dodání trvá věčnost (déle než u zásilek s Číny), prodejce nekomunikuje.

je to již 7 dní a zboží zatím nedorazilo. Krom toho, že následující den po objednávce přišel email, že objednávka je přijata i zaplacena, se zatím neděje nic.
    Tak doufáme, že se příští týden zboží dočkáme .

Vážený zákazníku,

velice se omlouváme za zpoždění Vaší objednávky a za způsobené nepříjemnosti. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Ihned prověříme stav Vaší objednávky a zajistíme, aby Vám bylo zboží doručeno co nejdříve.

Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás prosím kontaktovat. Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme.

Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost.

železářstvi-knor.cz

• 10 %

• doba dodání 7 týdnů na zboží skladem
    • neochota vyřídit špatně dodané zboží
    • špatná komunikace

Nedodržení 2 slíbených náhradních termínů dodání, po 7 týdnech část zboží přišla jiná, než objednaná a nekompatibilní, na žádost o návrh řešení a reklamaci absolutně žádná reakce.

Vážený zákazníku,

velice nás mrzí, že jste měl takovou zkušenost s naším obchodem. Upřímně se omlouváme za zpoždění dodání a za problémy s doručeným zbožím. Chápeme, jak je to nepříjemné, a rádi bychom situaci co nejdříve vyřešili.

Prosíme, abyste nás kontaktoval na našem e-mailu: [email protected] nebo telefonicky 605081237, abychom mohli prověřit Vaši objednávku a najít pro Vás vhodné řešení. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a uděláme vše pro to, abychom napravili tuto nepříjemnost.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace a děkujeme za Vaši trpělivost.

železářství-knor.cz

• Týden skladník pečlivě kompletuje všechny položky a nic.

Napíšou optimisticky, že "skladník pečlivě kompletuje všechny položky", slíbí expedici do 3 dnů a po týdnu NIC, TMA, TICHO.

Vážený zákazníku,

velice se omlouváme za zpoždění a za nepříjemnosti, které Vám to způsobilo. Vaše objednávka byla předána k expedici 5. den od jejího vytvoření, což bohužel překročilo náš standardní termín expedice do 3 dnů. Chápeme, že Vás tato situace zklamala, a upřímně se za to omlouváme.

Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Pokud máte jakékoli další dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás prosím kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme.

Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost.

• Rychlé dodání zboží

vše proběhlo OK

Rxchlé a bezproblémové vyřízení objednávky.

rychlé dodání

• Objednávka potvrzena 21.5.24. Zboží k expedici do 3 dnů. Do 4.6.24 žádná reakce.

Vážený zákazníku,

velice se omlouváme za zpoždění a za nedostatečnou komunikaci z naší strany. Vaše objednávka byla potvrzena 21.5.24 s možností osobního odběru. E-mail s informací, že je zboží připraveno k vyzvednutí, jsme Vám odeslali 4. pracovní den od objednání. Je nám líto, pokud jste tuto informaci neobdržel nebo přehlédl.

Chápeme, že Vás tato situace zklamala, a upřímně se za to omlouváme. Pracujeme na zlepšení našich procesů a komunikace, abychom podobným nedorozuměním v budoucnu předešli.

Pokud máte zájem, rádi Vám objednávku znovu připravíme nebo poskytneme další informace. Prosím, neváhejte nás kontaktovat.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace a děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

železářství-knor.cz

• Zboží v požadované kvalitně, okamžité zaslání

rychlost - nízká cena

• ceny
    • ochota poradit

Rychlost dodání

• rychlé,bezproblémové dodání, vše OK

• Výhodu mají asi ti zákaznící, kteří bydlí nedaleko "skladu" a mohou si do něj "dojít pěšky".
    • Nízké ceny oproti kamenným obchodům. (Nicméně, zatím mi objednané zboží nebylo doručeno, takže nevím, "jak to vůbec dopadne" :-) ).
    • Nevýhodu zákazníci, kteří bydlí daleko :-) a do skladu si dojít pěšky nemohou a musí spoléhat na internetový obchod, kde vázne komunikace.

21.2.2024 v 7:29 hod. objednáno. Vzápětí mi přišla mailová zpráva, že má objednávka byla přijata a že budu o další změně objednávky informován. No, tak tedy, čekám. Nyní je 28.2.2024, 20:00 hod. a doposud se nikdo neozval. ...možná "jsou ve firmě marod," :-) kdo ví? Jestli "nemarodí", mohli by se ozvat, myslím si. "Hele, chlape, nemáme všechny položky, které jsi si objednal," mohla být například zpráva, kterou bych chápal a přijal, jako vysvětlení zpoždění doručení objednaných položek (i když u všech položek, které jsem si objednával, bylo uváděno, že jsou na skladě). Panu majiteli internetového obchodu držím palce, aby tento druh podnikání v tvrdé konkurenci "ustál". Pokud nebude se zákazníky svého internetového obchodování komunikovat, přijde o ně a jeho internetové obchodování patrně nebude úspěšné, což by bylo škoda. Není přeci cílem podnikání provozovat něco, co zákazníky "naštve" a "napodruhé odradí".

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

děkujeme vám za vaši recenzi a čas, který jste si našel na sdílení vaší zkušenosti s ostatními. Je nám velmi líto, že vaše zkušenost s naším internetovým obchodem Železářství Knor nebyla zcela podle očekávání kvůli zpoždění, které nastalo během naskladnění vaší objednávky.

Ceníme si vaší upřímnosti, protože nám umožňuje vidět oblasti, ve kterých musíme pracovat na zlepšení. V reakci na vaši zkušenost jsme okamžitě podnikli kroky ke zlepšení našeho procesu naskladnění a aktualizace informací o dostupnosti produktů na našem webu, abychom předešli podobným situacím v budoucnu.

Rozumíme, že komunikace je klíčová, a proto jsme zavedli opatření, která zajistí, že naši zákazníci budou průběžně informováni o stavu jejich objednávek, a to i v případě, že dojde k nečekanému zpoždění.

Zvolili jsme možnost odškodnit vás nabídkou dopravy zdarma, ačkoliv si uvědomujeme, že to nemůže plně nahradit nepříjemnosti spojené se zpožděním. Věříme, že naše snaha o nápravu a zlepšení procesů nám pomůže obnovit vaši důvěru v naše služby.

Děkujeme vám za pochopení a trpělivost. Doufáme, že nám dáte další příležitost ukázat vám, že vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.

Rychlost vyřízení objednávky

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

Na tuto pozitivní recenzi by odpověď mohla vypadat takto:

děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za vysoké hodnocení našich služeb. Jsme velmi rádi, že zboží dorazilo v očekávaném čase a že jste byli spokojeni s rychlostí vyřízení vaší objednávky.

Pro nás v Železářství Knor je prioritou, aby byly objednávky našich zákazníků vyřizovány efektivně a bez zbytečných prodlev. Vaše spokojenost je pro nás nejlepší odměnou a motivací k další práci.

Doufáme, že budeme mít příležitost vám opět poskytnout naše služby v budoucnosti. Budeme se těšit!

Petr Knor

Dobré ceny a rychlost dodání

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

děkujeme vám za vaše doporučení a za vaše pozitivní hodnocení naších cen a rychlosti dodání. Jsme opravdu rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami a že vaše zkušenost byla tak pozitivní.

V Železářství Knor se snažíme nabízet našim zákazníkům nejen výhodné ceny, ale také co nejefektivnější a nejpříjemnější nákupní zážitek. Vaše spokojenost je pro nás velkou motivací a potvrzením, že jdeme správným směrem.

Těšíme se na vaši další návštěvu a doufáme, že i příště budete s našimi službami plně spokojeni.

Petr Knor

• Velký výběr produktů a dobré ceny

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

velmi si vážíme vaší pozitivní zpětné vazby a děkujeme vám za doporučení našeho obchodu. Jsme nadšeni, že jste ocenili velký výběr našich produktů a naše konkurenční ceny.

V Železářství Knor se neustále snažíme rozšiřovat naši nabídku a zároveň udržovat ceny co nejvýhodnější pro naše zákazníky. Vaše spokojenost a pozitivní hodnocení jsou pro nás klíčovou motivací k další práci a zlepšování.

Těšíme se na vaši příští návštěvu a věříme, že si i nadále udržíme vysokou úroveň služeb, kterou od nás očekáváte.

• 100 %

• V pondělí jsem objednal, v úterý jsem měl vše doma
    • Nevím o nicem
    • Výborná komunikace přes chat
    • Rychle dodani

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

děkujeme za vaši vynikající recenzi a rychlé sdílení vaší zkušenosti s naším obchodem. Jsme nesmírně potěšeni, že jsme splnili vaše očekávání jak v rychlosti dodání, tak v kvalitě naší komunikace.

V Železářství Knor klademe velký důraz na efektivitu a snahu o maximální spokojenost našich zákazníků. Vaše slova jsou pro nás potvrzením, že naše snahy jsou smysluplné a vedou k pozitivním výsledkům.

Jsme rádi, že jste ocenil naši komunikaci přes chat a rychlost, s jakou vaše objednávka byla doručena. Vážíme si vaší zpětné vazby a budeme se i nadále snažit poskytovat vynikající služby.

Těšíme se na další příležitost vám sloužit a doufáme, že vaše další zkušenost s námi bude stejně uspokojivá.

Petr Knor

Slabá komunikace, dlouhá doba dodávky

Reakce obchodu Železářstvi-Knor

děkujeme vám za vaše hodnocení a upřímnou zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že vaše zkušenost s naším obchodem neodpovídala vašim očekáváním, zejména co se týče komunikace a doby dodávky.

Uznáváme, že v tomto případě jsme nedokázali poskytnout informace tak rychle a efektivně, jak bychom měli, a že doba dodávky byla delší, než je obvyklé. Vážíme si vaší zpětné vazby, protože nám dává příležitost se zamyslet nad tím, jak můžeme zlepšit naše procesy a služby.

Prosím, buďte ujištěni, že podnikáme konkrétní kroky k zlepšení naší komunikace s zákazníky a ke zkrácení doby dodávky. Chceme, aby byla každá vaše zkušenost s námi lepší než ta předchozí.

Pokud máte jakékoli další připomínky nebo pokud bychom vám mohli nějak pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Váš názor je pro nás důležitý a vážíme si každé příležitosti ke zlepšení.

Doufáme, že nám dáte příležitost ukázat vám, že vaše spokojenost je naší prioritou.