Tak názor po jednom nákupu se nedá nějak shrnout. Na tento obchod jsem narazila náhodou, když jsem sháněla svěrák a zjistila jsem, že v tomto obchodě se nachází vícero zboží, které by se mi hodilo a cena byla přijatelná, takže rozhodnutí pro nákup byl rychlý a jednoduchý.
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za vaše vyjádření. Paní hodnotila nízkou známkou komunikaci e-shopu. Nevíme, v čem byl problém, ale dostala kopii objednávky, potvrzení předání objednávky k expedici a následně oznámení o předání zboží službě PPL včetně podacího čísla. To vše v rozsahu necelých dvou dní. Žádný dotaz neměla, tak nevíme, co bychom měli vylepšovat.
Tým AT -
- pozdě odepisujete ze skladových zásob.
- zboží které je na skladě, už není a pak píšete
- jestli může být objednávka jen částečná.
Já osobně jsem sedmdesátiletý důchodce a protože mám špatné zkušenosti s objednávkami
celkově,vždy svou objednávku řeším telefonem.
I v tomto případě,na čísle,které jsem našel,mi pracovnice dala jiné číslo,na kterém
mi objednávku přijmou.Chyba!Po chvíli vyzvánění mi muž,který telefon zvedl stroze oznámil,že z důvodu jasnosti objednávky se tato dělá pouze přes net.Jestli to byl vedoucí,tak mizernej,jestli prodavač,tak ho vyhoďte.Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
nemáme radost ze vzniklé situace, ale zde je vzorová ukázka zákazníka, který souhlasí s obchodními podmínkami aniž by je četl a pak se rozčilije, že je něco jinak, než jak si představoval. Ano, některé zboží nebylo skladem, to je pravda (kdyby četl, věděl by proč se to může stát), ovšem o této skutečnosti byl IHNED písemně informován a písemně souhlasil s dodáním nekompletní objednávky, dále byl celkem 4 krát informován e-mailem o průběhu vyřízení jeho objednávky. Taktéž by se dozvěděl, kdyby četl, proč nelze objednávat po telefonu - je to jednoduché, abychom předešli zbytečnému nedorozumění, ale to zřejmě pán nechtěl pochopit.
Závěrem: mrzní nás, že zákazník nebyl spokojen, ale byl o všem informován, za tím si stojíme a bylo jeho svobodné rozhodnutí, jak s neúplnou objednávkou naloží.
P.S.: Když volal, že by chtěl něco objednat, tak po oznámení, že objednáku přijímáme pouze písemně, nás slušně poslal do ..... a třískl se sluchátkem. Vzápětí přišla objednávka e-mailem ... ???....???
Nedivíme se, že má pán špatné skušenosti s objednáváním, když vytváří napjatou situaci od počátku obchodního případu, pak však nechápeme, proč i nadále objednává zboží přes e-shopy.
- žádná
V pohodě
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za vaše hodnocení.
Tým AT -
- Sortiment, ceny, komunikace a přístup k zákazníkovi celkově
Po obdržení zásilky jsem zjistil, že došlo k záměně zboží (stává se). Situaci okamžitě vyřešili víc než brilantně, ostatní firmy by si měly vzít příklad jak se zachovat k zákazníkovi. Detaily promiňte psát nebudu. Víc než doporučuji tento eshop a přeji jim mnoho byznys úspěchů.
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za pozitivní hodnoceni i přes přehmat, který se nám přihodil ve skladu. Jsme rádi, že jste byl s řešením spokojený.
- ok
ok
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za recenzi, bohužel z hodnocení nevíme, o jaké zboží se jedná.
Tým AT -
- Široký sortiment,rychlost dodání,spolehlivost.
- Nevím o žádných.
Doporučuji.
Děkujeme za hodnocení.
- Nedostatečný sortiment
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Anonym si zřejmě nevšiml, že má možnost se přepnou do dalších částí e-shopu. Celkem naše společnost má skladem cca 10.000 položek, což není zase tak zanedbatelné.
- Solidní jednání
- Přečetl jsem si spokojenost nakupujících
super obchod,jednání,přístup k zákazníkovy prostě za jedna
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za hodnocení. Klady nás vždy těší.
- rychlost,
- vstřícnost,
- kvalita,
- profesionalita
- flexibilita
Určitě doporučuji ostatním, proto velký výběr zboží, přehledné srovnávámí více výrobků, jasné podmínky prodeje. Nakupuji zde pravidelně a jsem maximálně spokojený.
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Vaše pozitivní reakce ná hodně těší. Děkujeme.
- Byl to náhodný nákup a jsem spokojený. Vše OK
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Za vaše kladné hodnocení děkujeme.
- široký sortiment výrobků, dobré ceny, rychlý termín dodání
Kvalitní zboží za dobrou cenu a s dopravou až na místo
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za kladné hodnocení. Potěšilo.
- široký sortiment jedné značky dává jistou záruku
- dobrá komunikace
- bezproblémové dodání
- jen dobré zkušeností s touto firmou
- nejsou
Vzhedem k tomu, že zde nakupujeme pravidelně a nikdy jsem nezaznamenali nějaké problémy, můžu tuto firmu bez obav doporučit.
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za kladné hodnocení. Neváhejte se na nás obrátit s jakým koliv problémem z naší produktové oblasti .
- zboží byůo skladem
- dobrá komunikace
- rychlé dodání
Chvíli mi trvala orientace v obchdě, ale pak již bylo vše pořádku. Není problém zde nakupovat
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za vaši kladné hodnocení.
- ověřený nákup - nakupuji v něm pravidelně bez problémů
- zboží dorazilo vždy bez problémů
Vzhledem k tomu. že zde nakupuji často a nikdy nebyly problémy s dodáním, doporučuji tento obchod ostatním zájemcům.
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení, které nás vždy povzbudí k ještě lepším výkonům.
- obsáhlý sortiment zajímavého zboží
Obchod hodnotím jako kvalitní a bezproblémový. Zboží dorazilo v den oznámení. Celková spokojenost.
- oslovilo mne zpracování e-shopu
- jednoduché ovládání
- rychlé dodání
- zboží bylo skladem - to cením nejvíc!!
Hledal jsem dobrou cenu a koupil jsem k tomu ješte i velmi slušnou kvalitu, což mě hodně překvapilo. Takže určitě doporučuji i ostatním. Vše ostatní proběhlo rychle a bezproblémů.
Reakce obchodu zelezarske-zbozi.cz
Děkujeme za vaše ohodnocení. I nadále se budeme snažit vyjít zákazníkům maximálně vstříc.
- přehlednost
- slušný výběr
- optimální ceny
- u některého zboží je slabý popis
Tento obchod doporučuji, protože je bezproblémový. Všechny informace mají uvedené, takže nemusíte mít obavy.
- dobrá orientace
- našel jsem, co jsem hledal
- příznivá cena
- rychlost dodání
- hlavně to měli skutečně skladem!
- Nenašel jsem zatím nic negativního. Něco málo ano - na Heiréce není všechno. V samotném e-shopu toho mají podstatně více.
Tento e-shop doporučuji, byl pro mne přínosem. Mají propojené vlastní 4 e-shopy - možnost nákupu po přihlášení do jednoho košíku.
- Operativnost, přehlednost, atd.
- nemá žádné
Vřele doporučuji.