- výběr
- komunikují jen ohledně platby
- mail ohledně hodnocení jsem dostal, zboží nebylo doručeno ani žádní info do mailu
první zkušenost, již je to pro mně zapomenutý obchod
Zdravotní hůl LYRA byla deklarovaná jako moderní a realita?neliší se nic od zdravotní hole od lékaře na předpis.Byla jsem velice zklamaná a posílám zpět.
ČEKÁM UŽ DESET DNÍ A STÁLE NIC !
- Obchod zruší objednávku a ani to nenapíše.
Nejsem zvyklí na vyhrožování, nikdy se mi to ještě nestalo.
(Zveřejněním osobních údajů) -
zatím jsem zboží neobdržela, tak nemohu hodnotit. Přijde mně dost dlouhá doba od objednávky.
- nemám po týdnu žádnou informaci o stavu zakázky :-(
- rychlost, komunikace
- bohužel nespokojenost se zbožím a pak následné problémy
Doporučuji si pořádně dopředu přečíst obchodní podmínky, na vrácení máte jen 14 dní - což není u eshopu obvyklé, navíc nedostanete zpět náklady na poštovné
nedošly mi platební pokyny tak doufám, že to aspoň pošlou na dobírku, i když jsem to chtěla platit převodem. Ale email s pokyny nedorazil.
- rychlost
Sice se jedná o repasované zboží, takže člověk počítá s určitým stupněm opotřebení. S čím ovšem nepočítá, že ze čtyř šroubů držících nenaklápěnou plochu jeden nemá protikus, takže jakoby nebyl. Navrch tato část byla ulepená, jakoby poslednímu klientovi, který stolek používal, na něj ukápla marmeláda a někdo jej jenom otřel a neumyl. Opakuji, u použitého zboží je jasné, že nese známky opotřebení. Ovšem zároveň se předpokládá, že je zboží prohlédnuto a opraveno.
- tento výrobek je určen pro zdravé lidi,kteří se mohou ohýbat a když se ohýbají tak jej nepotřebují
Původní nástavce byly z měkké pryže ze spodu označené B20 a z boku měly značku motýla. Mohli by jste mi sdělit, kdo je vyrábí a kde by se dali zakoupit? Ve Vašem sortimentu jsem je nenašel a bohužel jsou uvedeny průměry a barva, ale materiál ne.
- zatím zboží nedorazilo
Když jsem vkládala zboží do košíku bylo skladem, hned jsem objednala. Přišel mi e-mail, že zaevidovali objednávku. Poté přišel další e-mail, že zboží vyprodali.
Po třech dnech mě STORNOVALI OBJEDNÁVKU !!!
- Pěkně zabaleno
- Předražené poštovné
- Nesrozumitelné a zavádějící e-shopové stránky u některého zboží, kvůli kterému jsem musel objednávat a platit na dvakrát, než jsem pochopil zavádějící princip stránek u některých produktů.
Chtělo by to zesrozumitelnit eshopové stránky u některého zboží, jinak budou zákazníci zklamáni, jako já, že objednali, zaplatili a obdrželi něco, co nechtěli a pak museli objednat znovu.
- Nerozumí tomu co prodávají
- Zaslané zboží neodpovídalo specifikaci na internetu a ještě se mnou dohadovali, že neudělali chybu
Barvy zboží na webu neodpovídají reálu (objednávala jsem fialové koncovky na hole, dorazily koncovky, které byly spíš lila).
Nejvíc mě ale nesedlo jednání operátora obchodu. Při objednávce jsem omylem odklikla dopravu, která je možná jen pro zahraničí, a následovala telefonická přednáška o tom, jak Češi nečtou obchodní podmínky. Přitom jsem se s pánem nijak nehádala, překouknout se může každý a dá se to vyřešit rozhodně elegantněji. -
- otočná deska byla sice rapas, ale dorazila tak zaprasená, že bylo nutné ji 2 dny prát v savu, aby se jí člověk neštítil vzít do ruky
Nemám prostě co hodnotit, protože zboží ani po 10-ti dnech od objednání ještě nedorazilo.