Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé jednání

spolehlivost, rychlost, vstřícnost

• pestrý sortiment, přijatelné ceny

• Výhodné ceny
    • Bleskové dodání

Mohu jen doporučit, další spolehlivý obchod

• perfektní komunikace
    • rychlé dodání
    • zboží dorazilo v pořádku

obchod doporučuji

spokojenost

• Kvalita, skvělá komunikace, vstřícnost, ochota
    • Vždycky mi bylo zboží doručeno
    • Jsem naprosto spokojená
    • Nemám žádnou nevýhodu

• Asi funguji když není krize
    • V mém přípaďe špatná komunikace

Nechci na nikoho hazet špínu ma zkušenost není uplňe dobrá ale ťreba jsem ojediňelý případ.

• Měli by se polepšit v komunikaci se zákázníkem a v případě,že nějaké zboží není skladem,informovat zákazníka,že se balíček zdrží.

Obchod by měl zrychlit s dodávkami balíků a v komunikaci se zákazníky.

Rychlá transakce - velmi dobrá komunikace, rychlost dodání.

Doporučuji vše Velká spokojenost

• Vždy perfektní

• Super poradenství
    • Rychlost
    • Profi
    • Kvalita
    • Doporučuji!!!!

• Poškozené zboží

Objednala jsem si proteinovou směs na palačinky. Na obrázku byla uvedena krabička a přišlo to v pytlíku. To by mi tak nevadilo. Ovšem ten pytlík s produktem byl ještě v dalším igelitovém pytlíku a spousta byla odsypána, protože původní pytlík byl prasklý a ještě od obchodu učiněn pokus o slepení izolepou. Nepřijde mi to, jako vhodné toto odeslat zákazníkovi. Měla jsem to jako dárek a reklamaci opravdu nestihnu. Z TOHOTO ESHOPU JIŽ NIKDY VÍCE.

Reakce obchodu Zdraviafitness.cz

Zákazníkovi byl omylem zaslán poškozený produkt z reklamace a ještě před napsáním recenze mu byla nabídnuto a odesláno náhradní balení tohoto produktu. Dlouhá doba dodání byla způsobena pozdním vyzvednutím zásilky na poště.

• 10 %

• Po hovoru eshop odeslal jako omluvu jinou příchuť. Tak snad už bude vše v pořádku.
    • Poškozené zboží

• Dobré ceny
    • Komunikace
    • Dlouhá doba dodání
    • Zaplatila jsem si DPD posláno přes zasilkovnu, tudíž nelze měnit adresu dodání.

Reakce obchodu Zdraviafitness.cz

Objednávka byla zákazníkovi expedována přes expediční systém Zásilkovny, s variantou doručení na adresu společností DPD. Tuto variantu jsme v danou chvíli zvolili z důvodu nejmenšího vytížení přepravce v dané lokalitě a tudíž rychlého doručení. V době kdy zákazník chtěl změnit adresu dodání byla zásilka na cestě mezi přepravci. Toto je čas, kdy zhruba po dobu 4 hodin není možné upravit informace u zásilky. Zásilka byla v ten den DPD doručena. Za případné komplikace se omlouváme.

• Příznivé ceny
    • Dobrý výběr
    • Rychlé dodání
    • Skvělý zákaznický servis

Můj první nákup v tomto obchodě. Během přepravy se jedno ořechové máslo v krabici rozbilo a zjistila jsem to až doma po rozbalení. Eshop mi do týdne poslal nové, takže jsem velmi spokojená se zákaznickým servisem!

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Ráda bych ohodnotila, ale bohužel po 14 dnech mě zatím bohužel zboží doručeno ještě nebylo.

Reakce obchodu Zdraviafitness.cz

Expedice této zásilky čekala na úhradu bankovním převodem. Z důvodu špatného variabilního systému a chyby systému se následně platba nespárovala a tedy došlo k prodlevě. Omlouváme se za pozdržení objednávky.

Velmi rychlé dodání. děkuji.