Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé dodání

Jednoduché a rychlé

• Dlouhá doba dodání zboží i když bylo skladem

• Pečlivě zabaleno!

• nikdo se mi neozval, nemám žádnou informaci o důvodu prodlení zásilky

Zboží, které nabízejí, že je skladem ve výsledku ani neví kdy a zda vůbec ho dostanou od výrobce a netuší kdy ho budou moci poslat. Vyžádali si č.ú. na vrácení zaplacené částky, ale peníze stále neposílají. Kdybych jim nenapsal, tak ani nevím na čem jsem.

• Špatná komunikace

Rozhodně nedoporučuji. Obchod inzeruje zboží, které není schopen dodat, a ani nekomunikuje o tom, zda je zboží na cestě, nebo už nebude dostupné apod.

Reakce obchodu Zdraviafitness.cz

Omlouvám se zákazníkovi, ale objednávka se nepřenesla do systému správně a tedy jsme o ní nevěděli. Následně jsme se s ním telefonicky spojili a situaci vyřešili.
    S pozdravem team Zdraviafitness.cz

Všechno vpohodě.

• V centru Olomouce, snadno dostupné

• velký výběr zboží
    • přehledný web
    • velmi dobrá komunikace
    • rozumné ceny

S nákupem jsem byl naprosto spokojen a obchod mohu doporučit.

Velmi dobrý eshop, doporučuji

• Rychlé odeslání, nízká cena

Nedostatečně aktualizované stránky.

Reakce obchodu Zdraviafitness.cz

Hezký den Vám přeji, děkuji za reakci, dostupnost na webu je aktualizována v 30 minutových intervalech.
    Může se tedy stát, že u zboží v akci nebo doprodeji o které je veliký zájem, dojde ke chvilkové neaktuálnosti za což se omlouváme.
    S pozdravem Team Zdraví a Fitness.cz

• Absolutně nulová komunikace i přes to že jsem psal email.
    • Objednávka kterou jsem objednal 28.12.2020 stále nebyla expedována

Reakce obchodu Zdraviafitness.cz

Hezký den Vám přeji, děkuji Vám za reakci. Mezi svátky probíhali na skladech inventury a expedice byla pozastavena. Tato informace o byla uvedena na webu. Vaši objednávku jsme expedovali v nejbližším možném termínu.
    S pozdravem Team Zdraví a Fitness.cz

Zboží mi u jiných obchodníků nebyli schopni dodat do Vánoc a jinde bylo zboží dražší až o více než třetinu. U toho obchodu jsem měla dobrou cenu a možnost doručení do Vánoc, tak jsem objednala. Ale nepřišlo mi, že by objednávku vyřizovali. Po zavolání mi pán řekl, že jejich dodávka je na cestě, ale poslali jim ji později, než bylo domluveno. Řekl, že by se to do Vánoc mohlo stihnout, ale taky nemuselo. Řekl to narovinu, čeho si vážím. Hledala jsem jinde, ale nikde nebyla možnost doručení včas. Riskla jsem to a zboží mi přišlo dva dny od telefonátu, asi 22.12. Za mě spokojenost. Jednali na rovinu a přišlo to včas. Zásilkovna, do přehledu doručování, přepravovala celou noc, aby vše stihla doručit.

dobrá komunikace, zboží co nebylo skladem bylo nahrazeno.

Obchod muzu doporucit,po predeslych komplikacich vzniklych z me strany nastala prijemna komunikace,ochota vyresit nastalou situaci a perfektni jednani. Zbozi je kvalitni a plne odpovida popisu,rychle doruceni! Celkova spokojenost

Zkušenosti pozitivní!

• široký výběr
    • rychlé vyřízení

• Rychlé jednání. Spokojenost s dodáním.