• Zboží dorazilo vcelku včas - přesně týden
    • Vůbec žádná komunikace

23.1. jsem objednala váhu. Přišla 29.1. bohužel poškozená. Po tel.domluvě jsem v emailu zaslala reklamaci a váhu na vlastní náklady zasla zpět. Nikdo mě nekontaktoval, zda se váha vrátila a kdy zašlou novou. Teprve na můj dotaz mi bylo zděleno,že váha přišla a že ji poslali dodavateli a že se mi ozvou, jak to vypadá.( Že maji ve smlouvě napsáno, že poškozené zboží vymění hned, je zřejmě nezajímalo.) Nikdo se neozval. Tepre na tel. dotaz mi slíbili, že váha přijde příští týden. Čekala jsem týden a znovu volala. Bylo mi slíbeno, že váha přijde příští týden. Tak jsem objednávku zrušila. Peníze na účet přišli po urgenci za osm dní.

Velikost zboží byla deklarována jako UNI, i když moje velikost je spíše menší než stadart, dodaná velikost by se dala ohodnostit coby dětská. Z toho důvodu nejsem s onchodem spopkojena.

Dorazilo jine zbozi,nez jsem podle obrazku a popisu objednavala,zbozi ktere jsem chtela a podle obrazku melo byt k dispozici k dispozici neni.

• Žádné.
    • Klamání zákaznika - zboží skladem s dodaci lhůtou 2-3 dny. Ve skutečnosti zboží dorazilo za neuvěřitelných 16 dni.
    • Žádná komunikace ze strany obchodu, o stavu zboží jsme museli opakovamě volat prodejci.

Z tohoto obchodu uz nikdy nic kupovat nebudem - obchod NEDOPORUČUJEM.

• už týden a půl nevrátili peníze za (z jejich strany) stornovanou objednávku.

zboží je předražené nrjméně o polovinu oproti jiným prodejcům

• uvádí zboží "skladem" = dodání do několika málo dnů - nepravdivé!!

• nedodal návod v ČJ!!

• špatná komunikace se zákazníkem v případě problému, nedodržení termínu odeslání zboží dle informací na internetu, chybné informace o skutečném odeslání

ceny dobré, ale musí se dlouho čekat na dodání

• spatne uvedene datum dodani

• něco nabízí a pak objkednávku 2 den stornuje

neseriozní

Dodání se zpozdilo zhruba o týden, protože mi řekli, že zvlhčovač co mají na skladě je vadný a objednají nový, nicméně i po týdenním čekání mi dorazil zvlhčovač, který měl nefunkční display. Zboží vracím!

• nekontroluje a netestuje posílané zboží

neoprenovy pas na bricho (cviceni)-je uzky-ne objem! ale sirka. cena velice vysoka -kvalita 50%! (cena v tescu 99 kc a pas 100 %)

• O žádných nevím...

• Netuším
    • Z mého pohledu je největší slabinou tohoto obchodu fakt, že nemají na skladě zboží o kterém uvádí, že je skladem

V tomto obchodě jsme chtěl nakupovat zcela náhodně. Zkušenost s obchodem špatná. Sám za sebe nedoporučuji, ale ať se každý rozhodne sám.

• občas zajímavé ceny
    • zmílená prodáqvajícího = nulová komunikace se zákazníkem

• uvedení nepravdivých informací

odpověděla jsem již v předešlých otázkách
    jako jediný uvedl zboží skladem,proto jsem si jej vybrala,ale bohužel,objednávka mi byla stornována celá
    obchod bych nedoporučila ostatním

• 10 dní čekám na objednávku a nic. Čekal bych alespoň nějakou zprávu, ale kde nic, tu nic..

Pokud máte nervy z ocele, tak zde zkuste nakoupit, ale pokud vás nebaví roky čekat na něco bez jediné zprávy, zvolte jiný obchod

• 10 dnů od objednávky zboží není dodáno.