• Na můj písemný dotaz nereagovali a pak s velkým zpožděním.

• sortiment, ceny
    • nevím

obchod dobrý, ale naslouchadlo - vyhozené peníze, a doporučuji ostatním tyto typy naslouchadel nekupovat...nefunkční

Produkt, který jsem si objednala, nakonec neměli i přesto, že ho na internetu uváděli. Náhradní produkt mi dorazil poškozený. Celý nákup se velice protáhnul a komunikace se zástupcem obchodu byla velice nepříjemná. Evidentně jim na zákazníkovi nezáleží.

• Nevím, nemám zkušenost
    • Nevím, nemám zkušenost

Raději vybrat zboží v obchodě, kde si jej můžu vyzkoušet.

• rychlost a přehlednost zboží.
    • nákup byl impulsivní-dárek k narozkám.
    • 17.6.jsem zboží vrátil pro nevhodnost a poruchovost
    • Zatím jen čekám na vrácení peněz.Vrácení už není tak rychlé jako dodání.

Pro nákup tohoto konkrétního zboží(naslouchátko),doporučuji koupi v kamenném obchodě po vyzkoušení!

• Hlavní nedostatek je kolo samé, jsem aktivní cyklista, jak na bike tak na silničce. Něco o kvalitě kol vím a chápu, že za 3.000 kč u dětského kola nemůžu čekat zázraky, ale kolo které bylo v krabici bylo v následujícím stavu, nedotažené brzdy nenastavené, člověk který si se moc nevyzná v opravě kol si neporadí, stejně tak i centrovaním kol které to potřebují jako soli, no a v poslední řadě některé komponenty na kole jsou ve špatné kvalitě, ale to přímo souvisí s cenou zboží.

Kolo mělo přijít v krabici seřízení a uživatel si má jen narovnat řídítka a pedály, což by nemělo zabrat více jak deset minut, v tomto případě to kolo nikdo neviděl zřejmě od výrobce.

Nedoporučuji kupovat v tomto obchodě.

• cena
    • tovar by pred odoslaním mali podrobiť kontrole funkčnosti
    • komunikácia obchodu absolútne nedostatočná
    • žiadna informovanosť zákaznika

Som nespokojná s týmto obchodom. Objedla som si tovar pred Vianocami, dodanie trvalo trošku dlhšie ale to je pochopiteľné v tomto ročnom období. Objednaný produkt nebol pre mňa ale ako darček. Takže na Vianoce som ho dopravila príslušnej osobe. Pri prvej snahe odskúšať produkt sme zistili závadu nezlučiteľnú s možnosťou tovar používať. Podľa reklamačného poriadku, ktorý uvádza obchod na svojich stránkach som jednoznačne zapadala do kategórie "tovar po prvom odskúšaní nefunguje" a do slova tam bolo napísané "pošlite tovar na nižšie uvedenú adresu a hneď (zdôrazňujem slovo hneď) po jeho obdržaní Vám bude zaslaný nový. Ale tu som narazila na prvý problém, žiadna adresa "nižšie" uvedená nebola. Tak som teda napísala mail, na ktorý mi po pár dňoch odpísali (chápem Vianoce, a teda to tiež nepokladám za žiadny problém). Konečne sa mi teda podarilo zaslať tovar s popisom chyby (prvé mínus- na vlastné náklady). Čakala som, že v krátkej dobe mi dorazí vymenený kus alebo aspoň nejaká spätná väzba, či reklamovaný tovar dorazil, prípadne že ak nieje zrovna na sklade informáciu koľko bude výmena trvať,... Po skoro 2 týždňoch bez akýchkoľvek správ som sa rozhodla do obchodu napísať opätovne a spýtať sa či im tovar dorazil a ako to vyzerá. Ako som spomínala hore jednalo sa o darček pre niekoho iného a mesiac po Vianociach bol stále v nedohľadne. Tu mi už dochádzala trpezlivosť keď na mail vôbec nereagovali. Úprimne povedané, keby to bolo pre mňa a keby k tomu neprísluchala ešte druhá časť (veľká ako skriňa) tak im to zrovna pošlem a nalieham vrátiť peniaze a kúpim si to niekde inde.
    Našťastie po ďalšom týždni čakania reklamovaný produkt konečne dorazil, ale bez toho aby ma informovali o čase alebo dátume doručenia takže samozrejme som bola v práci ale našťastie doma zrovna niekto bol a prevzali mi to. Produkt je vymenený za iný, ktorý funguje.

V skratke by som to zhrnula, ak máte čas na reklamácie a zbytočné komplikácie kľudne si v tomto obchode objednávajte. Kedy obchod vykonával kontroly funkčnosti na odosielanom tovare a kedy komunikoval so zákazníkmi ušetril by sebe aj spotrebiteľom veľa času a nervov. V budúcnosti už určite neplánujem využiť služby tohto obchodu.

• podobný přístroj je v jiných obchodech o 40% levnější.

Se samotným obchodem jsem byl spokojený. Zakoupené zboží bohužel nesplnilo mé představy.
    Vůbec se mi nepodařilo naslouchátko nastavit tak, aby plnilo svůj účel. Zejména nastavování hlasitosti je velice nepraktické.
    Proto jsem byl nucen zakoupené zboží vrátit.
    Na můj mail z 15.8. o Odstoupení od smlouvy a na včerejší mail ohledně odeslání (vrácení) zboží zatím nikdo nereagoval.

• co je v nabídce není ve skutečnosti k dispozici

to co objednáte není jisté že dostanete

Plachta byla malá,místo 3 m měřila pouze 2,70.Již jsme to vyřešili, že si plachtu vzal syn, ale cenově jsme na tom prodělali.Měli jsme chuť zboží reklamovat, ale nemáme na to náladu.

• vše by bylo v pohodě, až na to, že pás hned po jednom použiží byl tak na vyhození. Je to šmejd a moc mi mrzí, že jsem si to objednala.komunikace a včasnost doručení super, ale kvalita versus cena nula bodů.

• Žádné
    • Neschopnost
    • Zlodějina

Zboží bylo poškozené , poslali peníze pouze za zboží . Poštovné nevrací .

• nedodržené vlasních obchodních podmínek
    • žádná reakce při odstoupení od smlouvy

• jen přehled nabídky
    • Není uvedeno,zda zboží je možno opakovaně použít!
    • Chyběl originální obal
    • Chyběl záruční list!
    • Neuveden výrobce!
    • Chybějící atesty na produkt !
    • Z těchto důvodů nedoporučuji
    • Dojem- vyrobeno někde v garáži ?

Mnou zakoupené zboží nabízené na Zdraví- Sport nemají v nabídce název výrobce,informace,zda je možno produkt opakovaně použít a kolikrát.Chybí atesty,bez originálního obalu -jak je možno
    takové produkty prodávat?Budí to dojem neseriosnosti- cena není nejnižší,proto
    dojem,že jde o pokoutní prodej neschváleného
    produktu.

Dodaci lhuta. 10 dni a porad nic. Placeno kartou. Cekal bych doruceni max 3-4 dni. Toto byl prvni a posledni nakup.

• žádné

lže

• Dlouhá doba dodání.

• Žádné.
    • Reklamace nelze v obchodu vyřídit.Nekomunikují.

Nikdy již nebudu nakupovat.

• Komunikace informace před nákupem
    • Sluchátko již cca 1 m nefunkční zřejmě slabí výkon.