V poslední době mám smůlu něco objednám a většinou je kyticka poškozena nechci popisovat dál. Přesto objednám s tím že to bude lepsi. Naposledy to by balík kde byla i hlína a dopravce to hodí jak...chudak kyticka.
- Květina přišla v úplně Suchem substrátu, suché listy i kořeny, pochybuji že se ujme
- Rychlost dodání
- Skoro polovina česneku byla snilá
Po rozbalení vše foťte ať nedopadnete jako já neměl jsem sebou telefon a shnilé paličky jsem vyhazovat do kontejneru s Bio odpadem a tak už se nedá řeklamace zpracovat
POLAMANE
- Zbozi jsem pouzil dle navodu, ale vsechny rizky uschly
Objednal jsem bylinky již v roce 2022 a byli jsme nadšeni, letos (2023) došlo zboží co absolutně neodpovídá ceně ani fotografii na stránkách. Absolutně nedoporučuji nakupovat
- Rychlost dodání
- Nekvalitní sazenice
Rhododendron jsem si představovala jako na obrázku bohužel přišla nekvalitní rostlina skoro bez listů
- Pěkně zabalené na převoz
- Orchidej přišla zmrzlá
- Obě květiny byly suché
Reakce obchodu ZAZUMi
Děkuji za recenzi. Velice se omlouvám, že Vám dorazilo zboží poškozené.
Co nevidět Vás budu kontaktovat.
Špatné doručení.
Odlišné barvy jiné v obchodě a jiné na skutečném květináči
- ...zrušení části obj.-..nedodání v avizovanou dobu...
Reakce obchodu ZAZUMi
omlouvám se za zrušení produktu u objednávky. Rostliny zasíláme v té nejvyšší kvalitě. Pokud rostlina není ve 100% kondici zpravidla ji zákazníkovi nezasíláme. Bohužel tato situace vznikla u vaší objednávky, kdy byla rostlina již v odkvětu. Proto jsem vás telefonicky kontaktovala a o situaci informovala.
Kamila Vojslavská ZAZUMi -
- Rostlina byla zlomená a neodpovídala deklarované velikosti. Obchod mi nabídl novou rostlinu správné velikosti, ale zůstalo pouze u nabídky......
Ze dvou objednaných rymovniku jeden přišel už zvadly a do 3 dni umřel.
- Velmi předražený obchod.
Kanadská borůvka došla v pořádku, v dobrém stavu ale za tu cenu bych jí měla 3x.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Super zabaleno,rychle dodáno, ovšem je tady otázka - špatná fotografie nabízeného produktu klame kupujícího (produkt na fotografii evidentně vykazuje chloupky na stoncích, což je to,co dlouhou dobu sháním, reálně přišel rhipsalis úplně s hladkými stonky, který dostanete koupit na každém rohu).
Reakce obchodu ZAZUMi
děkujeme za zpětnou vazbu. Dle vašeho popisu muselo dojít k záměně při přijímání rostlin na našem skladu. Velmi se omlouvám za způsobené komplikace. Poprosím Vás o zaslání fotografie rostliny na náš e-mail [email protected]. Co nevidět Vás budu kontaktovat.
Kamila Vojslavská a tým ZAZUMI.cz -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Rostlina byla silně napadena škůdci. ( svilušky )
- Doručená květina neodpovídá deklarované velikosti, místo vzrostlé květiny mi přišlo koště
Je mi líto, ale v tomto obchodě už nakupovat nebudu.
Dobrý den Jano,
děkujeme za zpětnou vazbu. Moc nás mrzí, že nejste s rostlinami spokojená. Snažíme se vybírat ty nejhezčí rostliny, aby odpovídaly parametrům a fotografiím, které u produktů uvádíme. Stejnou odpověď naleznete i na facebooku, kde jsem Vám na hodnocení odpovídala. Pokud některá z rostlin neodpovídá parametrům, poprosím Vás o zaslání fotografií na náš e-mail [email protected]. Případná reklamace, nebo výměna rostlin pro nás není problém.
- Rychle dodání
- Zboží mi došlo z půlky vylité
Reakce obchodu ZAZUMi
Děkuji za recenzi. Velice se omlouvám, že Vám dorazilo zboží poškozené.
Co nevidět Vás budu kontaktovat.
Kamila Vojslavská a tým ZAZUMI.cz