Recenze byla odstraněna - nejedná se o hodnocení nákupu, ale produktu.
Zakoupila jsem zde 4 žhavici hlavy do caliburn g pod. Každá hlava už po prvním dni vypouštěla do liquidu rez a vydržela Max 2 dny..byla hned spálená, nevím čím to je, ale zde už nezakoupim, zbytečně vyhozené penize, tohle se mi u konkurence kde bežně nakupuji nikdy nestalo.
10.10. 2022
děkujeme, že jste nám po 13-tém nákupu napsala konečně recenzi... Žhavících hlav caliburn G prodáme měsíčně desítky,
nikdo s ostatních zákazníků se neozval, že by měl podobný problém a ve stejné době kdy jste je zakoupila vy, je zakoupili i ostatní zákazníci a již se několikrát vrátili a opět je zakoupili.
Žhavící hlavy Caliburn G bereme od předního velkoobchodního prodejce a jsem si na jistý,
že ať u nás V ČR zakoupíte kdekoliv, tak z 80% vždy budou stejného původu.
Ověřit si to můžete pomocí QR kodu na krabičce, tedy pokud zakoupíte celé balení, tj. 4 kusy.
Myslím si, že celý problém bude někde jinde, podle mě špinavá cartridge od jiných liquidů, ...
Nikdy jste nás nekontaktovala, samotného by mě to zajímalo.
Pokud vám žhavící hlava opravdu zrezla správným používám e-cigarety, tak zřejmě to bude první případ na světě. :-)
B. Herceg -
- Nelze poslat zboží na dobírku.
Chtějí po Vás platbu za zakoupené zboží zaplatit jenom předem a když jsem jim napsal, jestli by mě to zaslali na dobírku tak po 2 dnech odepsali, že nelze jenom předem. Přitom máji v obchodních podmínkách viz. v Dopravě jasně napsaný, že posílají i na dobírku.
Reakce obchodu ZaVapuj.cz
vy sám jste si zvolil platbu předem, platbu převodem na náš účet.
Dostal jste od nás mejl, že objednávka bude odeslána ihned potom co bude platba připsána na účet.
Pokud si zvolíte platbu předem, převodem na účet, očekáváme, že platíte převodem.
Kdy a za jakých podmínek zasíláme na dobírku naleznete ZDE:
Pokud s naší obchodní politikou nesouhlasíte, NEOBJEDNÁVÁM.
- Špatná komunikace.
Pan Herceg přestal komunikovat při řešení reklamace. Aramax power 500 v ceně 995 kč jsem na své náklady 115kč zaslal k reklamaci a byl mi vrácen při další objednávce jako plně funkční. Závada se projevila hned při prvním použití. Takže mám vadný Aramax power a v peněžence -1100kč. Doporučuji se obrátit na konkurenci.
Reakce obchodu ZaVapuj.cz
tak to máte docela pravdu, že už s váma nekomunikuju, problém považuju za dávno uzavřený.
Docela záměrně, abyste co nejvíce uškodil jste neuvedl důvod proč tu brečíte, a to je ten,
že vám protéká liquid na cigaretě, což NENÍ ŽÁDNÁ ZÁVADA,
ale vaše neschopnost pochopit, že používáte do cigarety špatné liquidy.
Ano, koupím si co nejdražší e-cigaretu abych mohl machrovat před kamošáma,
ale pak tam leju ty nejlevnější a pro tuto cigaretu nevhodné liquidy – Aramax (s poměrem 50VG/50PG).
Přitom doporučené liquidy jsou ty hustější, minimálně 70VG/30PG.
Ale i potom se může stát, že mezi baterií a clearomizérem najdete vždy po nějaké době kapičky liquidy. Zahříváte tekutinu, která se tam může vysrážet, stává se to všech cigaret tohoto typu.
Není to důležíté pro tuto věc, ale udivuje mně kolik lží jste to těch pár vět dokázal vlomit.
Cigaretu jste zakoupil 24.8. za 975Kč + jste dostal ZDARMA žhavící hlavu v hodnotě 99,-.
876Kč, slušná cena na Aramax power.
16.10. jste si opět zakoupil slavné Aramaxy, tedy dva měsíce od koupě. a jak uvádíte,
tak už tehdy jste si kupoval liquidy do „nefunkční cigarety“ ?
A na začátku listopadu, jste si řekl budu reklamovat, teče liquid. ?
A místo toho abyste se poradil, ihned posíláte na reklamaci. A to se na to reklamace ani nevztahuje.
No dobře, cigareta dorazila, nalili jsme do ní správný liquid, 14 dní nevytekla ani kapka.
A i kdyby vytekla, dáme nové těsnění a není co řešit.
… Ale vám je líto těch 115 Kč, které jste zbytečně utratil a proto jste se rozhodl budu bojovat,
a neuznám, že jsem něco dělal špatně....
Může za to jenom vaše zbrklost.
Na stránkách uvádíme, že nejvhodnější doprava k nám je přes ČP – doporučené psaní je za 60,-
trvá to asi 4 dny než to dorazí, ale to by nám nemuselo tak vadit, ne.
Pokud jste se rozhodl, že už cigaretu nechcete měl jste se normálně ozvat a už by jsme se nějak domluvili
a nevymýšlet si takové hlouposti.
Pokud jste to považoval za závadu, mohl jste odstoupit ve lhůtě 14-ti dnů od kupní smlouvy a zboží vrátit bez udání důvodů.
Taky jste nezmínil, že když jste ještě jako nový zákazník, sháněl sklo do freemaxu, do cigarety, které se již nevyrábělo,
tak jsem dohledal rozměry skla a potom jsem jedno sklo od druhého přeměřoval jestli bude na tu cigaretu sedět.
A potom jsem vám ho ještě blbec dal ZADARMO a tom jste se tady na heurece nikdy nerozepsal...
- Skvělé ceny
- Rycglé dodání
- Obchod zruší objednávku brzy , bez předchozího upozornění,
Reakce obchodu ZaVapuj.cz
Zákazník, který zvolí platbu bankovním převodem má 5 dní na to, aby svoji objednávku uhradil,
s možností prodloužení, pokud o to zákazník požádá.
Tato informace je v mejlu, který dostane KAŽDÝ zákazník, který zvolí tuto formu platby...
Z 15 objednávek které jste u nás za poslední roky vytvořila, jste jich uhradila 7. !!!
Takže jste se musela s tímto faktem již několikrát setkat.
Speciálně u vás se čekalo na platbu již 8 dní, 12 dní a podobně. Pokud ji neuhradíte okamžitě, víme,
že platba již nedorazí i kdyby se čekalo měsíc...
Vaše chování nás poškozuje, produkty, které jsou zarezervovány pro vaši objednávku, by se za dobu co se čeká na platbu,
(kterou stejně neuhradíte) mohly prodat skutečnému zájemci.
V dnešní době netrvá bankovní převod nikdy více než dva dny, vě většině případů platba dorazí do několika hodin.
Proč objednáváte, když to nehodláte uhradit?! -
- Nešlo zaplatit dobírkou ,chtěli peníze ihned
Reakce obchodu ZaVapuj.cz
1. Objednávku jste nezaplatil. A taky vás ji nikdo nenutil na našem eshopu vytvořit
2. Objednávku jste dělal v době, kdy jsme měli DOVOLENOU
a našem webu bylo jasně napsáno, že po dobu dovolené objednávky sice přijímáme, ale pouze po platbě předem.
Možná, že kdyby jste byl o trochu inteligentnější, snad by jste tomu porozuměl... -
- Arogantní komunikace
Reakce obchodu ZaVapuj.cz
Ano, i tady na druhé straně sedí člověk. A pokud se "zákazník" chová jak hovado, nepřebírá zásilky a vytváří tak eshopu ztrátu,
nemůžete se takový "zákazník" divit, že se s ním bude hezky zacházet... -
- koupil jsem nápně do el. cigaret s obsahem 0 procent nikotinu a všechny náplně přijeli s nikotinem !
Reakce obchodu ZaVapuj.cz
:-) tato objednávka nebyla nikdy z našeho skladu odeslána,
zvolil jste si platbu převodem, a objednávku nikdy neuhradil,
pane Kubisz nebo Skorvanku nebo Sajdoku.
Nevím o co vám jde,
vystupuje pod třemi různými jmény,
objednáváte, nepřebíráte.
Poslední zásilku, co ležela na poště už 7 dní jste odmítal převzít jen proto, že ze 16 liquidů,
které jste si sám vybral,
jste jeden nechtěl a místo něho jste si vybral jiný,
a tudíž jste chtěl celou objednávku zaslat znovu, to je logika.
A když už s námi komunikujete pod některým z těchto zmíněných jmen,
tak nebyl problém navázat komunikaci na předchozí téma,
kterou jste předtím vedl zase pod jiným jménem.
to vám asi nikdy nedošlo, co..
Jak jsme na vás pane Kubisz nebo Skorvanku nebo Sajdoku přišli, a nepokračovali v tom, že jste měl
nás v úmyslu zase podvést?
Víte co IP adresa? Ta je po každé stejná, a to co vy děláte, je podvod. -
- O Žádné Vyhodě nemuže být ani řeč...
- Pokud Objednávám Doporučeně až Domu tak mi to Pošta přinese tak jako jsi Objednávám odjinud,ale jeden den Objednám a druhý den Přinde email že mám Zaplatit Předem jinak nic Nepošloumtak jsem Objednávku Zrušil,nikdy neposílám Předem vždy platím až mi to Přinde ne jinak,ostatně je toho Dost v TV - co kdo Posílá a nebo taky nic a člověk již Peníze Neuvidí...
Reakce obchodu ZaVapuj.cz
Kdo neví o co jde, tak asi nepochopí...
Doporučuju TV Barrandov, pokud jste ji ještě v programu neobjevil, věřte že tato televize je přímo pro vás na míru.
Naše předchozí komunikace poněkud nedávala smysl, měl jsem za to, že se vyjadřuji jasně,
ale zárověň jsem si říkal, že to neumím asi dobře podat. Ale teď, když vidím vaši reakci, tak už vím kde je chyba.
Vaši objednávku jsme zrušili, protože jste ji odmítl uhradit.
Pro ty, co chcou platit při převzítí zásilky je možnost platby - DOBÍRKA,
ti co nám věří, že jim nedodáme stavební suť, je možnost platby PŘEVODEM, tzn. odesíláme až poté co je platba připsána na náš účet.
Ale myslím si, že ten kdo chce lidi podvést, tak ty cihly pošle i na dobírku.
Platba převodem rozhodně neznamená, že ji při převzítí od přepravce budete platit kartou.
Platba převodem je zdarma, a dobírka je s poplatkem.