Rychlost dodání, dobrá komunikace

Skvěle zabalené zboží dodané dva dny od nákupu. Police , kterou jsem si vymyslel na stěnu byla za velmi rozumnou cenu v kvalitě vynikající. Nyní instalována mi dělá radost. Děkuju a rád Vás doporučuji.

• Nekomunikují, tváří se jako neplátci DPH, ale firma je dle Aresu plátcem. Nemohu z nich dostat fakturu s DPH.

Zboží jako takové je bez sebenšího problému. Horší je komunikace s obchodem.

Perfektní komunikace, osobní přístup.

• Podvodníci co nevrací penize

• Ve skutečnosti nemají zboží skladem
    • Neinformují o tom, že objednané zboží nemají skladem
    • Ztracený čas

Udělala jsem objednávku zboží ( vybraný produkt byl skladem) v pátek, dostála potvrzení. Ale potom žádná zpráva od prodejce nebyla. Za týden v čtvrtek jsem volala, a paní řekla, že zboží nemají skladem, možná budou mít začátkem listopadu, ale není to 100%...
    Bylo by dobře informovat o tom, že produkt není skladem.
    Kolik bych ještě čekala na zprávu, kdy bych nezavolala, nevím... Ztracený čas... Nedoporučuji.

- Velmi rychlé dodání
    - Dobře zabaleno v kartonu
    - Figurína je kvalitní, ze silného a pevného plastu, žadné promáčkliny, jako u jiných prodejců

OBCHOD DOPORUČUJI

Potvrzená objednávka s jinou cenou než zásilka dorazila. 2x urgence o zaslání daňového dokladu.

• rychlé jednání

• Rychlost, cena

• nulová komunikace
    • žádné dodání zboží ani týden po objednání

Rozhodně nedoporučuji

skvělá telefonická komunikace

• Uvádějí, že zboží je skladem, ale není!
    • Dodávají poškozené zboží!

Hojit se na poštovným za 475 Kč na 5 kilový balík to je moc.

Reakce obchodu ZAŘÍZENÍ OBCHODŮ s.r.o.

Vážený pane Cepek, poštovné bylo za atypickou více kusou zásilku nadstandartních rozměru zboží figurín, a celková váha zásilky byla přes 15kg ne 5kg jak milně uvádíte.Jenom připomínám, že jste si objednal 4kusy objemného zboží ,2kusy zboží výšky 85cm xšířky 50cm a hloubky 20cm,dále 1kus zboží výška 120cm x šířka 50cm., hloubka 20cm. Celkem 4kusy, které jsou velmi objemné.Tyto zásilky se označují jako atypické a přesahují standartní rozměry zásilek. Vždy volíme nejlevnější cenu za dopravu a podle toho i přepravní společnost. O ceně dopravy jste byl dopředu informován.
    Velice se omlouváme za komplikace ale cena za dopravu je stanovena dopravními společnostmi. BALNÉ NEBYLO účtováno.

• špatné recenze na heureka
    • obchod je špatný plátce dph

Vše v pořádku, mohu doporučit

Poslali oznámení o expedici zboží po dovolené a od doby, kdy by meli zboží expedovat nekomunikují.

• Dobrá komunikace
    • Při osobním vyzvednutí se těžko hledá v areálu

rychlost dodání a ceny top

• ryhclé vyřízení objednávka, vstřícné jednání obchodu