Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost a dobrá komunikace

vše v naprostém pořádku

Řetěz je dobrý, velmi masivní, doufám že zloděj kol si radši vyhledá snadnější kořist. Cena řetězu je taky výborná. Jediné malé manko bylo, że mezi závěrečném potvrzení objednávky a doručení na výdejní místo neprišel žádný mail potvrzující objednávku anebo zaplacení anebo expedici. Doba a cena dopravy zato byla taky výborná. Jsem spokojen.

• Rychlé vyřízení dobrá cena vše ok.
    • Žadné

Jsem velmi spokojen s tímto obchodem děkuji.

• cena , sortiment

• Přestože jedna část zboží byla na objednávku,byl jsem na to upozorněn a vše dorazilo jak to obdrželi.
    • Nic

Přestože jedna část zboží byla na objednávku u dodavatele,byl jsem na to upozorněn a vše dorazilo jak to obdrželi.

• Vše probíhá tak, jak obchod slibuje.

Druhý nákup, pokaždé velmi spokojen.

• rozumné ceny
    • Nutné urgence, nechodí emaily o stavu objednávky.

Reakce obchodu Zamky-retezy.cz

momentálně řešíme technický problém na eshopu a to že neodcházejí automatické e-maily.
    Na nápravě pracujeme a brzy bude zase vše fungovat jak má.

• v pořádku

• Cena
    • Zdlouhavá nekomunikace. Zaplaceno okamžitě , zboží po 14-dnech ještě nedorazilo.

bezkonkurenční cena, zboží mi dovezl kurýr, řetěz a zámek vypadají kvalitně.

• Rychlé jednání, to co eshop nabízí také plní

• Rychlost vyřízení.
    • Neoznámení o pohybu zásilky.

• Delší dodací lhůta

• laskaví a ochotní při řešení problému (s mou nešikovností)
    • dobré ceny

• Výborná komunikace, rychlost dodání

Vše O.K. Doporučuji.

• Ceny

• Výrobek za velice rozumnou cenu.
    • Docela přehledný web.
    • Dostačující informace o produktech.
    • V dnešní době nedostatečné platební metody, jen bankovní převod a dobírka. Pravděpodobně to má důvod v nezabezpečených stránkách viz níže.
    • UPOZORNĚNÍ!!!! Pro ostatní uživatele: Web prodejce neběží na HTTPS, tedy komunikace mezi kupujícím a prodávajícím není zabezpečená. Pokud se registrujete, předáváte své údaje včetně hesla ve volné formě a je možné jej zneužít. To samé se děje, když Vám prodejce zašle heslo do e-mailu. Zasílání hesla do e-mailu by se z bezpečnostních důvodů nemělo neprovádět. Zabezpečení webu je otázka několika stokorun/rok. Dlouho jsem se nesetkal, z takto laxně provozovaným e-shopem. PS: pokud ajťák tyto věci poradil a majitel na to nereagoval, odměnit ajťáka a vyměnit majitele. Pokud na to ajťák neupozornil, vyměnit ajťáka :)
    • Po obdržení platby není dodání např. českou poštou 1-2 dny, protože z neznámého důvodu prodejce odesílá až 2-3 dny po obdržení platby. Tedy zboží dostanete cca za týden.
    • Když mi po dvou dnech po připsání platby, kterou i oznámil prodejce zboží nepřišlo a ani prodejce nic neavizoval, napsal jsem e-mail kdy mi doručí zboží, když již mají moji platbu připsanou. Na tento e-mail mi nebylo odpovězeno a už ani pravděpodobně nebude.

Dobré ceny na úkor bezpečnosti, kdy sdělujete své přihlašovací údaje nezabezpečeným kanálem a ještě jej dostanete do e-mailové schránky. Delší dodání, než uvádí prodejce.

Reakce obchodu Zamky-retezy.cz

Vážený pane, Vaši paranoiu ohledně bezpečnosti komunikace po internetu nebudeme raději komentovat, omezíme se pouze na reakci na poskytované služby. Dodací doba je v obchodě jasně uvedena 2-10 pracovních dní v závislosti na dostupnosti a zvoleném dopravci (viz. záložka doprava). Informace u konkrétních typů dopravy je o délce trvání dopravy, nikoliv dodání. Konkrétně ve Vašem případě, jste si objednal zboží, které nemáme skladem a dopravu Českou poštou. Toto zboží Vám bylo odesláno 5. pracovní den od objednání. Na Váš dotaz ohledně dodací doby, který jste nám zaslal ve 20:39, jsme Vám odpověděli následující den v 9:09 e-mailem, že zásilka byla odeslána. Pokud tyto naprosto bezproblémové služby, jsou pro Vás natolik nepřijatelné, že sem musíte nutně psát takový hanlivý elaborát, budeme rádi, když se budete držet vlastního doporučení a raději u nás nebudete dále nakupovat.

• Super.
    • Moc rychlé.
    • Nemusel platit kartou.

Super.

• Nedodan český překlad jak změnit číselný kód

Reakce obchodu Zamky-retezy.cz

pokud u zboží chyběl návod v češtině, mohl jste se na nás obrátit a určitě bychom to řešili. Pokud se to dovídáme touto formou, nepřipadá nám to adekvátní...
    Pokud si zboží objednáte jinde, přijde Vám v úplně stejném stavu, neboť návody a překlady ke zboží nepřikládá prodejce, ale výrobce či distributor pro ČR.

• veliký výběr a dobré ceny