Do dnešného dňa nemám svoj produkt k dispozícii.
Proklamovali ste rýchlosť vybavenia. Parketa proklamuje dodanie 24-48 hodín. Je 23.12. a v dnešnej dobe a pri súčasných možnostiach stále nič nedorazilo. Takže som vás neodporučil.Reakce obchodu Zamilováno.cz
Dobrý den pane Kostka,
moc nás mrzí Vaše recenze. Jak jsem Vám říkala již dříve v telefonickém hovoru, balíček Vám byl odeslán včas a je v rukou Packety, která Vám ho dle dostupných informací má dnes doručit na Vámi zvolené výdejní místo. Garantované doručení do Vánoc tedy bude dodrženo.
Prodloužená doba expedice nás samozřejmě mrzí, bohužel Packeta v tomto předvánočním období balíčky doručuje s menším zpožděním. Balíček na Vás bude dnes čekat na výdejním místě.
S přáním pěkného dne
ZAMILOVÁNO -
Zboží nedorazilo, nikdo to neřeší.
Reakce obchodu Zamilováno.cz
Dobrý den Denisi,
Vaši objednávku jste provedl 1.12. a od 3.12. na Vás čeká ve Vámi zvoleném výdejním místě. Pokud máte jakýkoliv problém s vyzvednutím balíčku, ozvěte se mi prosím telefonicky nebo e-mailem a ráda Vám pomůžu problém vyřešit.
S pozdravem a přáním příjemného zbytku dne,
Objednala jsem 13. 11. a 19. 11. mi přišla informace:
omlouváme za delší dobu expedice u Vaší objednávky. Váš balíček už jsme zabalili a čeká na předání dopravci. V následujících 3 dnech by měl být balíček u Vás.
28. 11. nemám balíček u sebe a nepřišlo mi info od dopravce, že by balíček převzal.Reakce obchodu Zamilováno.cz
moc se omlouváme za komplikaci s doručením Vašeho balíčku. Bohužel došlo k interní chybě v našem systému, za kterou se Vám ještě jednou omlouvám.
- Pevné balení
- Stylový pytlík, v němž jsou karty
- Předražený produkt