Přihlásit se a přidat recenzi

vpohode, rýchle doručenie

celková spokojenost rychlé doručení.

Tovar prisiel neuveritelne za 2 dni ..

• Som veľmi spokojná s obchodom. Napriek neskoršiu objednaniu mi tovar prišiel veľmi rýchlo.

Do dnešného dňa nemám svoj produkt k dispozícii.
    Proklamovali ste rýchlosť vybavenia. Parketa proklamuje dodanie 24-48 hodín. Je 23.12. a v dnešnej dobe a pri súčasných možnostiach stále nič nedorazilo. Takže som vás neodporučil.

Dobrý den pane Kostka,

moc nás mrzí Vaše recenze. Jak jsem Vám říkala již dříve v telefonickém hovoru, balíček Vám byl odeslán včas a je v rukou Packety, která Vám ho dle dostupných informací má dnes doručit na Vámi zvolené výdejní místo. Garantované doručení do Vánoc tedy bude dodrženo.

Prodloužená doba expedice nás samozřejmě mrzí, bohužel Packeta v tomto předvánočním období balíčky doručuje s menším zpožděním. Balíček na Vás bude dnes čekat na výdejním místě.

S přáním pěkného dne

• Super

Super obchod

• 20 %

• Zboží nedorazilo, poslední mail od obchodu je, že přijali objednávku. Je to již měsíc

Zboží nedorazilo, nikdo to neřeší.

Dobrý den Denisi,

Vaši objednávku jste provedl 1.12. a od 3.12. na Vás čeká ve Vámi zvoleném výdejním místě. Pokud máte jakýkoliv problém s vyzvednutím balíčku, ozvěte se mi prosím telefonicky nebo e-mailem a ráda Vám pomůžu problém vyřešit.

S pozdravem a přáním příjemného zbytku dne,

• Rýchle dodanie

Velka spokojnost, komunikacia, odoslanie, dorucenie aj tovar ☆☆☆

Objednala jsem 13. 11. a 19. 11. mi přišla informace:
    omlouváme za delší dobu expedice u Vaší objednávky. Váš balíček už jsme zabalili a čeká na předání dopravci. V následujících 3 dnech by měl být balíček u Vás.

28. 11. nemám balíček u sebe a nepřišlo mi info od dopravce, že by balíček převzal.

Reakce obchodu Zamilováno.cz

moc se omlouváme za komplikaci s doručením Vašeho balíčku. Bohužel došlo k interní chybě v našem systému, za kterou se Vám ještě jednou omlouvám.

ZAMILOVÁNO

S objednávkou som nemala žiadne problémy, všetko prebehlo rýchlo a kvalitne zabalene, mozem len odporučiť.

• Prijemné jednanie a rýchle dodanie. Kartičky som objednávala ako darček, dúfam, že potešia.

• Rychlé dodání
    • Hezké balení

Rychlé dodání, moc hezky zpracovaná mapa a dostatek lepících srdíček na budoucí cesty.

• Rýchle dodanie

Maximálne spokojný s nákupom z vašej internetovej stránky. Komunikácia bez problémov, rýchle doručenie. Veľké plus má milý odkaz pri zásielke, s menom osoby ktorá nám balíček pripravila.

Reakce obchodu Zamilováno.cz

moc děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený!

Klára ze ZAMILOVÁNO

• Rýchle doručenie
    • Balíček bol v poriadku, nepoškodený
    • Voľba jazyka na kartičky

• Pevné balení
    • Stylový pytlík, v němž jsou karty
    • Předražený produkt

• Rýchlosť dodania - 2. pracovné dni od objednania
    • Komunikácia

• krásné, originální výrobky
    • rychlé dodání
    • dobrá cena
    • do budoucna bych ráda uvítala více zboží :) děkuji

Jsem s objednávkou velice spokojena. Objednala jsem rovnou tři produkty naráz. Natolik mě zboží zaujalo. :) A to jsem nejdříve chtěla objednat pouze „RANDE”, co se mi objevilo v doporučených na IG. Kartičky (i náramky) jsou skvělý nápad na originální a milý dárek pro drahou polovičku a pro oba do vztahu.