- přehlednost, dostatečný výběr, rychlost
nakoupila jsem na doporučení kamaráda, jsem spokojená
- OBCHOD ZNÁM, PŘI POSLEDNÍM NÁKUPU JSEM BYLA NAPROSTO SPOKOJENA
NAPROSTÁ SPOKOJENOST
- široký výběr zboží
přehledný obchod,velký výběr zboží,rychlá komunikace.doporučuji
Vřele D*O*P*O*R*U*Č*U*J*I
- levné zboží
- Zadne
- Neduveryhodny
- Ceny vyssi nez v jinych e-shopech
- Zbozi ktere je skladem nakonec neni
- Kdyz se omluvej ze zbozi neni neni ani nasledujuci slibeny termin.
Dobry vecer objednal jsem si u vas vodnici a dalsi prislusenstvi k tomu tabaky,uhliky,atd... 4.10 jsem zbozi objednal 7.10 mi prisel e-mail ze zbozi nemaj ze bude 10.10 a ze bude zasilka dorucena 11.10 v patek!!! Nyni je pondeli 14.10 mam uplne HOVNO kdyz jsem se zeptal co je se zasilkou bylo mi receno ze zbozi furt nemaj ale pokud chci tak si muzu objednat neco jineho co je skladem! :D Takze tento e-shop urcite NEDOPORUCUJI!!! A prosim o smazani reklamy z Vasich webovych stranek "VESKERE ZBOZI SKLADEM PROTO NEMUSITE CEKAT NA ZDLOUHAVE DORUCENI" Dekuji a SBOHEM!
Reakce obchodu zahulimeuvidime.cz
Na upřesnění:
4.10 pátek večer objednávka, pondělí 7.10. při expedici jsme zjistili že jedna příchuť tabáku je vyprodána a kontaktovali jsme zákazníka s otázkou zda by měl zájem o výměnu za jinou příchuť, nebo by raději chtěl počkat na doplnění dané příchutě. Nedostali jsme žádnou odpověď na e-mail a ani po vícenásobném telefonickém kontaktování se nám nepodařilo zákazníka zastihnout. 14.10. nás zákazník konečně informoval a balíček mu byl ihned odeslán.
"VESKERE ZBOZI SKLADEM PROTO NEMUSITE CEKAT NA ZDLOUHAVE DORUCENI" - opravdu máme vše skladem - fungujeme i jako velkoobchod, pouze sporadicky se stane z důvodu několika prodejních kanálů, že sklad v e-shopu není online, ale je synchronizován se zpožděním 12 až 24 hod. - Za to se omlouváme, ale stává se to opravdu jen výjimečně. -
- nelze platit kartou
- dlouhá doba dodání i když bylo vše skladem
- Přehlednost, dobrá komunikace, sortiment výrobků
- málo informací u výrobků(začínající by mohli být trošku zmatení na co se používá to a ono a jak se s tím má zacházet)
Podle mě dobrý obchod s dobrou komunikací a širokým sortimentem kvalitního zboží
- Příznivá cena
- Lepší ceny než konkurence
- Možnost si nechat zboží dopravit do schránky
- Sortiment jinde špatně dostupný jinde (např. Dýmky Farida)
- Přehledně rozdělené stránky
- Jedná se jen o osobní zkušenost, původně jsem myslel, že jsem zašrtnul špatné zboží, ale namísto Doobacco Green Ice mi došlo Doobacco Apple (tedy podobné, přesto jiné zboží)
Nakoupil jsem hlavně kvůli lepší ceny, přestože mi došla jedna položka jiná, než byla obědnaná, neřeším reklamaci (nestojí to za vyřizování).
Nakupoval jsem poprvé, ale určitě ne naposled, a ano, obchod bych doporučil. -
- široká nabídka zboží
- strohé popisy věcí, fotka na internetu neodpovídá skutečnosti
nakupuji zde asi 2x do roka, zboží došlo vždy v pořádku
- Hodil by se dáreček při nějaké té velké objednávce.. :)
- dobrá úprava webových stránek
- doporučil mi to přítel
tuto stránku mi doporučil přítel
jsem velice spokojená ihned jsem byla obeznámena se vším co jsem potřebovala vědět
ano tento obchod bych doporučila -
- i když přišlo zboží poškozené, na email reagovsl obchod okamžitě a po zaslání fotografie mi obratem poslali poškozenou část
Klidně doporučuji, vše bylo v pohodě
- cena a dostupnost všeho na jednom e-shopu
- kvalita webu (řazení a třízení položek)
Vše v naprostém pořádku. Vřele tento obchod doporučuji.
- Byla mi doručena naprasklá korunka, která mi byla obratem ochotně vyměněna za bezvadnou (novou)během tří dnů.
- nevím o nich
skvělé ceny
široký sortiment (vč. uhlí,kleští,tabáku...)
dýmky skoro na míru
přívětivost i při reklamaci
seriózní komentář -
- rychlost doručení
- nepřemrštěné ceny
- levné zboží
- velký sortiment až na pár věcí
- některé značky přeci jen chybí
S nákupem jsem spokojen a obchod doporučuji
- Těsnění u dýmky Kaya Black Pearl bylo poškozené