super
Rychlost dodání, výborná komunikace, spolehlivost
- Přehlednost a rychlost
- da se domluvit na ledascem, vse k jezirkum i zavhlaham Toro
- oteviraci doba - od 9 do 5 je kazdy v praci..
- Poštovné nad 2000.- zdarma
- o žádných nevím
Poštovné nad 2000.- zdarma
- Zboží přišlo vadné,přesto obchod trva na reklamaci s 30denní lhůtou, navíc mi bylo řečeno, ře jsme mohli zboží poškodit sami, takže reklamace nemusí být uznána a já zaplatím výlohy s tím spojené.Nehoráznost!!!
Nakupujte jinde.
Reakce obchodu Small lake
Vaše hodnocení nás mrzí. Bohužel se postup reklamace musí dodržet, i když se jej vždy snažíme co nejvíce urychlit, nicméně řešení které jsme Vám nabídly věřím že vedlo ke vzájemné spokojenosti a povede i k dalším nákupům.
Daniel Mitiska -
- Dobré ceny, většina zboží skladem
- Po přihlášení do e-shopu se nezobrazuje všechno zboží co je na webových stránkách.
Rozhodně doporučuji - slušně zásobený obchod, rychlá dodávka zboží
- Spolehlivost rychlost
- žádné
velmi dobré doporučuji
Popis sortimentu není úplný. Mylně jsem si objednal výrobek ve kterém chyběla vypsaná součást výbavy. Ze strany obchodu mi však bylo nabídnuto řešení a vše se vyřešilo ke spokojenosti.
- Nevím o žádných
Doporučuji všem pro rychlost
Naše jezirko od small lake, které jste začali stavět v dubnu ještě není hotové a stále teče, únik vody cca kubik denně. Cena víc než 1,5 mio. Kč. Firma tvrdí, ze peníze které přijala v hotovosti nepřijala, trestní oznámení již řeší hospodářská policie. Tak si rozmyslete jestli toto také chcete...
- obchod jsem navštívil osobně a sehnal vše, co jsem potřeboval
- Vše proběhlo bez problémů
- Ochota personálu
- Rychlé vyřízení objednávky
- Kdykoli jsem přijela nakoupit do tohoto obchodu, vždy zde byl příjemný, ochotný a proškolený personál. Je vidět, že zákazník je zde vítaný. Prodejna pěkná, od loňského roku zde stále vylepšují prostředí. O krásném velkém jezírku u prodejny nemluvě, to jen tiše "závidím". Zkoušela jsem i jiné prodejny, ale stojí mi za to, vracet se a nakupovat zde.
- Přeji všem zaměstnancům Small lake , aby svoji práci dělali s láskou, tak jako doposud.
Doporučuji tuto prodejnu na 100%.
Kupovala jsem zde čerpadlo a UV lampu, pan majitel vysvětlil plně vše potřebné, doposud čerpadlo a UV plní plně svoji funkci.
Kupovala jsem zde krásné zdravé Koi kapry, krmení,rostliny atd .
Naprostá spokojenost.
- Objednané zboží bylo skladem na prodejně. Vyzvedl jsem si ještě v den objednání.
Nabídka na eshopu je dostačující. Cena sice podobná jako v jiných obchodech, ale paní na prodejně byla příjemná a dobře mi poradila.
- možnost osobního odběru v Brně zdarma
- široký sortiment
- o ničem nevím
- dobrá komunikace
- rychlé vyřízení objednávek
- 1 položka z objednávky nebyla skladem, byla dodána do 3 dnů
Specializovaná prodejna na zahradní jazírka a závlahy, nabízí široky sortiment za dobré ceny.
Obchod vřele doporučuji. -
- velké množství skladem, rychle dodání
doporučuji