Objednal jsem si 4 ks zahradních židlí Ramada obj.č.1020241580 a 1 ks židle je zmetek a nelze ho smontovat. Ihned v den doručení jsem židle smontoval kromě jedné.Příští den jsem písemně obchod informoval telefonicky i písemnou formou mailem.Reklamace byla přijata ovšem tím to zhaslo.Předpokládal jsem,že bude řešena okamžitě.
Zboží bylo doručeno včas a v pořádku. Ale zkompletovat židle byl nadlidský výkon vzhledem k napínání textilie. Aby židle stála i rovně, bylo by vhodné označit jednotlivé díly podrobněji, jak sestavit.
Při objednávce motoru, bylo psáno, že mají na skladě pět kusů. Druhý den napsali, že je mají vyprodané. Proč se tedy neuvádí např. zboží na dotaz??
Dobrý den.
Omlouváme se, ale máme i prodejnu a stavy skladů se synchronizují s prodejnou o půlnoci a ten den se prodalo na prodejně více než obvykle. Jako omluvu se s tím příspěvkem v kopii hlašte o slevu 20 procent na další objednávku.
Texim -
Objednaná lavice je velmi nekvalitní.
Dobrý den.
Těchto lavic se prodá přes 100 ročně a nikdo si nestěžuje. Co jsem dohledával, tak jste ani nereklamovala ani nechtěla vracet do 14 dnů, tak nerozumím tomu proč máte potřebu to ventilovat tady :(
- bez komunikace
- zboží bylo poškozené
Objednávka dorazila poškozená, na emailovou adresu uvedenou pro reklamace nikdo nereaguje :(
Dobrý den.
Stačila by trocha trpělivosti a ne hned psát záporné hodnocení. :(
Na email jsme odpověděli druhý den a následující den hned zboží vyměnili.
Texim -
Chtěl jsem koupit zboží přes essox, platba mi nebyla umožněna. Obchodu jsem o tom psal. Odpověď byla tato.
objednávky zřejmě neprošly přes úvěr, ale do toho my nevidíme.
Čekal jsem nějaké řešen, či otázku o jaké zboží šlo a jestli tedy nechci zaplatit jinou platební metodou a objednávku mi jen stornovali
Pokud chci dělat obchod očekával bych jinou reakci.
Po této odpovědi jsem usoudil, že nemají zájem prodávat, tak jsem u nich svůj zájem ztratil také a podobné zboží jsem si objednal jinde.Reakce obchodu TEXIM zahradní nábytek
Dobrý den.
Zboží na splátky je služba pro zákazníka navíc, my z toho navíc u rozložené platby platíme procenta a ten systém je autonomní a stornuje sám, když nedosáhnete na splátky.
Texim -
nábytek mi doručili až podezřele rychle, ale ze6 byly 4 židle špatné a pak reklamace vázne. Jenom píšu emaily. Zatím.
motorek na gril přišel v pořádku (je to tovární výrobek tak to bylo v pohodě) ale při druhé objednávce grilovací jehla 110cm byla zfušovaná vůbec se mě nelíbila, napsal jsem to f. TEXIM ale nikdo mě ani neodpověděl. Spokojenost maximálně 15%.
po telefonickém dotazu zda je rozměr správný byla vnitřní stana boxu menší, opravdu jsem potřebovala větší box a tak jsme museli dělat úpravu.
- Rychle odeslani
- Žádala jsem obchod o dostatečné zabalení venkovních židlí, avšak byly jen omotane fólii a nohy jsou trochu poskrabane od uložení židlí na sebe. Také se trochu houpou.
- bleskurychlé vyřízení objednávky
- obchod mi dodal zmetkový zahradní stůl a reakce prodavače byla, že kvalita odpovídá výrobním podmínkám ve Vietnamu a pokud bych chtěl takový stůl, který stojí na všech čtyřech nohách a kde to, co má mít pravý úhel jej skutečně má, musel bych si podstatně připlatit; tuto informaci však u zboží v e-shopu nenaleznete
Reakce obchodu TEXIM zahradní nábytek
Nevím z jakého důvodu pán přehání. Stůl stojí na všech 4 nohách, pravé uhly jsou všude a je první kdo ho reklamoval z celkového počtu asi 100 ks. Bohužel když si koupím levné auto bez výbavy, tak si nemůžu myslet, že to je Mercedes.... Nabízíme stoly od 3000 do 20000. Pan si vybral nejlevnejsi a cekal asi zazraky.
Při dodávce do 24 hodinn za příplatek 500 kc, byl tento požadován, ačkoliv zboží přišlo až za 5 dnů.
Dobrý den.
Poplatek 500 kč je za službu Top Trans, nikoli za expres doručení. Odesláno bylo hned druhý den a doručeno bylo za 2 pracovní dny. Pán záměrně překrucuje skutečnost. Bohužel i tací jsou mezi námi ... :( -
- rychlé dodání
- nekvalitní- slabé lištičky,už dvě prasklé.
- neni kontrola ve skladu pred dorucenim zasliky zakaznikovi
- dodávka byla nekompletní, chyběly 4 spojovací kolíky, chyběl návod k sestavení.
Reakce obchodu TEXIM zahradní nábytek
Před každou expedicí nábytek kontrolujeme,ale mohlo dojít k chybě,kdy ve skladu přidali o 4 kolíky méně,v takovém případě stačí napsat a my dodáme. Návod k sestavení se nedodává,jelikož lavice má pouze 4 díly,které jinak než jediným způsobem do sebe nejdou,navíc každá část je označena písmeny,jak má lavice pasovat.
- Výběr v klidu a pohodlí domova
- Termín dodání - zatím nebylo dodáno a nikdo nepodá zprávu kdy se tak stane,nebo jestli zboží nebude k mání.
Zatím nelze doporučit.
- prezentace neceho, co neni mozne koupit
sliby chyby