• Žádné
    • To co jste mi poslali, není ošatka na chleba,ale výrobek z dílny mateřské školky. Nehledě na to, že z tohoto košíku vylézající ostré hřebíky.Pokud se chcete naštvat rozhodně tento obchod doporučuji.

Rozhodně nedoporučuji nákup v tomto jakoby obchodě.

Reakce obchodu Zahradainterier.cz

Ošatky, které v našem obchodě nabízíme jsou velmi kvalitní výrobky vyrobené v České republice z místních materiálů. Podporujeme tak české výrobce. Jedná se o ruční práci, každý kus je originál. Je škoda, že jste nás o Vaší nespokojenosti nekontaktoval ihned po obdržení zboží, abychom mohli vyřešit reklamaci k Vaší spokojenosti. Zahrada a interier

• přehlednost stránek, dobré ceny
    • nepřišlo potvrzení objednávky, na tel. obchodu se nešlo dovolat, vzhledem k tomu, že se týden nic nedělo, tak jsem si zboží objednala i jinde...

komunikace strašná, vlastně neexistující...pokud tohle obchod nezlepší, tak bude nadále přicházet o zákazníky.

Reakce obchodu Zahradainterier.cz

Velice nás tato reakce mrzí, neboť z naší strany si nejsme vědomi žádného pochybení. Potvrzení objednávky bylo odesláno e-mailem ihned po provedení rezervace. Zároveň byla klientka informována o stavu objednávky, tj. že zboží bude dodáno se zpožděním jeden týden, neboť si vybrala zboží, které se vyrábí na zakázku. Objednávka byla nakonec vyřízena za 8 dní a i o odeslání byla zákaznice informována. Je škoda, že zákaznice nás o své nespokojenosti neinformovala prostřednictvím e-mailu nebo telefonu.