Vše OK, rychlé dodání
ZBOŽÍ PĚKNÉ, DOŠLO V POŘÁDKU, VČAS
- Rychlé bezproblémové doručení
- Kvalitní výrobky
v pořádku
Již nekolikaty nákup, naprostá spokojenost. Ráda se sem vracím
Sehr schnelle Lieferung, gute Ware, bin sehr zufrieden
vse probehlo v poradku. Obchod komunikuje, zasilky posila včas.
Při dotazu na dostupnost zboží které nebylo skladem mi v odpovědi přišel přibližný termín naskladnění který seděl přesně. Po objednání přišlo zboží do dvou dnů. Kvalita zboží je dobrá.
I appreciate that they sent the order the same day and I had it the next one. Perfect!
- Zajímavé a neotřelé zboží. Jediný šop, který měl dřevěné síto na přesívání mouky.
- nenašla jsem žádné.
- Rychlé dodání zboží
- Maximální rychlost dodání zboží. Pexeso nádherné, nikde jinde takové nepořídíte.
Kvalitně zabaleno,rychlé doručení a dobrá informovanost.
- Vynikající komunikace, nic není problém, velmi kvalitní zboží za velmi, velmi dobré ceny. tento obchod má jen samé výhody.
- žádná
Nakoupila jsem zde již několikrát a určitě se budu i nadále vracet. Vždy je něco dalšího nového, vkusného. Obchod jde s dobou - co je "in" to tady určitě najdete, ale dostupné, co se ceny týká. Jsem internetový zákazník a je málo obchodů, kde se mi tak dobře nakupuje a kde se cítím i při komunikaci velmi příjemně a pohodově.
Reakce obchodu Zahradainterier.cz
děkujeme za milé hodnocení.
Zahrada a interiér
www.zahradainterier.cz -
- Velmi vstřícní a operativně jednající. Bylo mi objednáno zboží od firmy, kterou zastupují, ale přímo tento konkrétní výrobek v nabídce neměli (specif. chlebová forma). Paní majitelka po dotazu na možnost dodání okamžitě objednala a téměř do týdne jsem formu měla.
- V mezidobí mě ještě informovala o tom, jak zásilka putuje od výrobce od nich na sklad a kdy asi tak bude v mém držení. Neuvěřitelně vstřícné jednání.
- Vše došlo v krátké době, jediným vroubkem na kráse byla Zásilkovna (otevírací doba obchůdku, kam jsem si nechala zásilku poslat, je jako do kostela - 2x denně v nejméně vhodný čas pro běžný pracující lid).
- Vzhledem k doobjednávání zboží od výrobce byla dodací lhůta akceptovatelná - a nebýt Zásilkovny, byla by kratší...
Reakce obchodu Zahradainterier.cz
děkujeme za kladné hodnocení a věříme, že budete s výrobky značky Riess spokojená.
Zahrada a interiér
www.zahradainterier.cz -
Rychlé doručení, bezproblémové jednání.
- dobrý výběr
- dřevěná síta na těstoviny jsou dnes snad vzácnost
zboží je v naprostém pořádku, v kvalitě odpovídající ceně.
Maximálně spokojenost!