- RYCHLOST DODÁNÍ,KVALITA VÝROBKU,VÝKORNÁ KOMUNIKACE S OBCHODEM.
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Děkujeme za hezkou recenzi od spokojeného zákazníka. Těšíme se na budoucí objednávky ☺
- ok
Dík ☺
- Velký výběr zboží,dobré ceny
Dobrý výběr za dobré ceny
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Děkujeme, snažíme se ceny držet při zemi i v téhle době zdražování. Těšíme se na budoucí spolupráci.
- Rychlost dodání
- Komunikace
- Ceny
Rychlé dodání, velký výběr, super ceny
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Dobrý den, moc si ceníme Vašeho názoru. Rádi vidíme spokojené zákazníky. Děkujeme ☺
Velmi rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Rádi vidíme, že je naše snaha vidět. Těšíme se na budoucí spolupráci.
Vše OK, bez problému.
Dostal jsem co jsem chtěl...a rychle
- velmi rychlá expedice
- některé ceny jsou poněkud vyšší
velmi slušný sortiment
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Ceny se snažíme držet co nejníže, ale bohužel neutečeme neustálému zdražování, hlavně kvůli zdražení kovu a materiálu za poslední rok. Doufáme, že i tak dokážeme doručit spolehlivě, rychle a za dobrou cenu.
vše v pořádku, dobrá komunikace
Serioznost
S obchodem jsem velice spokojená, moc děkuji
- Velký výběr zboží.
- Přijatelné ceny.
- Rychlé dodání.
- komunikují
- zboží udávané na eshopu je vyprodané
Objednáno přes eshop 12ks konzolí. Přišel email s potvrzením objednávky a podklady pro platbu předem. Den po zaplacení se ozvou, že zboží sice nemají, ale můžou mi dodat podobné. S tím souhlasím.
Po pár dnech je balíček doručený na pobočku zásilkovny, kde mě čeká nemilé překvapení a musím platit částku dobírkou, za zboží které je už zaplacené. A nejedná se v tomto případě o omyl, protože jak jsem zjistil zboží, které mi jako náhradu za objednané, které ale nemají, poslali zboží 2x dražší než původní. Na dvojnásobnou cenu mě přitom nikdo neupozornil, ale automaticky si rozdíl v ceně naúčtovali dobírkou. -
- Rychlost obchodu
rychlost
Rychlost odeslání zboží,dobře zabalené proti poškození.
- Měli to co jinde velký problém, musíme objednat a nebo to se nedělá. Tady bezva a hned
Nemají žádnou nevýhodu
Lze telefonicky projednat technická specifika, doladit tak, aby díly byly kompatibilní a efektivně pracovaly
- Jeden den objednáno, druhý den píšou o doručení, třetí den dorazilo.