• zboží skladem
    • cena
    • nekomunikuje
    • 6 dnů stále nic

I když je zboží skladem 6 dnů stále nic.Dle info prodejny zaměstnanec má dovolenou.Asi balí a odesílá zboží jen jeden člověk!!! Prodavačky mají zřejmě hodně práce.Z Polska nebo Německa dodáno do 3 dnů.

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

Rozumíme tomu, že zdržení v doručení jeden týden je u e-shopů netradiční. Je to přesně jak říkáte, na e-shopu pracujeme ve dvou, děláme si sami stránky, objednávky i veškeré papírování. I my potřebujeme občas dovolenou a tak nám vzniklo zdržení, na které jsme se snažili upozornit jak na stránkách obchodu, tak na našich sociálních sítích.
    Je nám líto, že Váš zážitek s námi nebyl perfektní. Snad to budeme moct někdy napravit :)
    Tým e-shopu Železářství Nový Jičín

Zboží které jsem objednal, i když na eshopu bylo vedeno skladem, tak ho neměli. Po pěti dnes bez reakce v jakém stavu je má objednávka, jsem jim napsal mail. Odpověď byla, že se omlouvají, že zboží není skladem, a že bude nejdříve za 14 dní. Tak jsem objednávku zrušil. Kdybych nereagoval, kdo ví zda by se mi někdo ozval nebo by vyčkávali.

Po šesti dnech zboží nedorazilo. Objednával jsem pouze zboží, které bylo psané, že je skladem!

Možná jde jen o naši ojedinělou zkušenost. Objednávka byla zrušena.
    Důvod. Zakoupili jsme produkty a ihned zaplatili, které byly údajně skladem a měly být ihned připraveny k odeslání. Bohužel po 7 dnech se stále nic nedělo a na eshopu byla informace, že se objednávka vyřizuje. Po několika marných pokusech jsme se konečně dovolali. Bylo nám sděleno, že produkty nemají a že by snad mohly do týdne být. Nehodlali jsme dál čekat.
    GOPAY nás informoval o vrácení peněz.

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

Dobrý den, omlouváme se, že jsme Vám nedali vědět ohledně chybějícího zboží předem. Zboží sice skladem na eshopu bylo ale ne v požadovaném množství a další dodávka se nám bohužel zpozdila. Doufáme, že budeme příště moct doručit kvalitnější zákaznický zážitek.
    Přejeme Vám hezký den,
    Železářství Honzek

Zboží jsem zatím neobdržel, tak nemůžu hodnotit.

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

Dobrý den, Vaše objednávka je připravena k vyzvednutí. Snad se Váš zážitek s námi zlepší. Budeme se na Vás těšit.
    Hezký den,

• Prodány zmetky

Prodali mi zmetky, 1,5 jsem je musel dotvářet, aby to vůbec sedlo jak má.
    To byl teda kup za všechny prachy

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

Dobrý den, Vaše zboží je dodáváno v sadách ke speciálním tabulím od výrobce na které pasuje. Pokud nemáte tyto tabule přímo od výrobce, je možné, že budete muset háky trochu upravit. Pokud byl jinak problém v kvalitě dodaného zboží, prosíme napište nám na e-mail a společně zjistíme, co se dá dělat.
    Děkujeme za zpětnou vazbu a přejeme hezký den,

• Zboží které dle shopu bylo skladem do týdne nedorazio, proto jsem objednavku zrušil

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

bohužel náš eshop nemá zadané přesné počty zboží skladem, takže i když zboží vidíte jako skladem, může se stát, že ho nebude dostatečný počet, jako ve Vašem případě. Za zpoždění se moc omlouváme a doufáme, že jste s produkty spokojený.
    Přejeme Vám hezký den,

Byly objednané prodloužené matice M4 a přišla směs M4 a M5.

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

za nedopatření se omlouváme. Snažíme se udržovat pořádek v našem spojovacím materiálu ale bohužel se nám občas zatoulají špatné velikosti mezi jiné zboží. Doufáme, že matičky Vám dobře slouží.
    Hezký den Vám přeje tým eshopu Železářství Nový Jičín.

Objednané zboží ani po 20dnech od objednání nedorazilo. Komunikace žádná.

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

za zpoždění v dodávce se moc omlouváme. Bohužel máme v této době výpadky z důvodu nedostatku materiálu. Doufáme, že Vám zboží budeme moct brzy dodat.
    Hezký den,

• komunikují
    • zboží udávané na eshopu je vyprodané

Objednáno přes eshop 12ks konzolí. Přišel email s potvrzením objednávky a podklady pro platbu předem. Den po zaplacení se ozvou, že zboží sice nemají, ale můžou mi dodat podobné. S tím souhlasím.
    Po pár dnech je balíček doručený na pobočku zásilkovny, kde mě čeká nemilé překvapení a musím platit částku dobírkou, za zboží které je už zaplacené. A nejedná se v tomto případě o omyl, protože jak jsem zjistil zboží, které mi jako náhradu za objednané, které ale nemají, poslali zboží 2x dražší než původní. Na dvojnásobnou cenu mě přitom nikdo neupozornil, ale automaticky si rozdíl v ceně naúčtovali dobírkou.

• Nekomunikují

• nemohu hodnotit - zboží nedorazilo
    • nedodržení termínu - zboží nedorazilo

Od potvrzebi objednavky pred 11ti dny ticho po pesine a zbozi nikde...

stale na zbozí čekam ----

ceny sice super ale -! Komunikace !... telefony neberou, na e-maily nereagují ... odezva až dva dny a velmi strohá .... pokud poptávám dostupnost , odpovídejte nemáme, objednáme bude to za 3 dny atd...! a nedělejte mrtvýho brouka, to je to nejhorší co můžete odpovědět! aspoň aby člověk věděl s čím počítat ... pokud se znovu termín změní/prodlouží to už je věc jiná - každý pochopí v týhle době... ale nejhorší je nedělat NIC!
    proto jsem musel objednávku zrušit a koupit jinde- dodání do druhého dne ... všechno přišlo a už je to namontovaný , dik!

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

Dobrý den , objednávka vytvořená 11.1. a byl jste také kontaktován ohledně nedostupnosti požadovaného množství.
    Je možné že jsme nezvedali telefon , protože vychystáváme zboží a jsme pryč od počítače a telefonů.
    Nicméně objednávka kterou jste zrušil už byla zároveň připravená k odeslání.
    Omlouváme se za 3 denní zdržení.

• Zásilka nebyla doručena

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

Dobrý den ,objednávka vytvořena 7.1. a odeslána na zásilkovnu 8.1.
    Zásilka uvízla na depu (nesledujeme již odeslané zásilky).
    Reagovali jsme až na upozornění zákazníka a kontaktovali zásilkovnu.
    Bohužel se o dost zpozdilo doručení a né naší chybou jsme dostali špatnou recenzi.

• nabízí co nemá.

Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín

Dobrý den ,lamelky jsou opravdu nedostatkovým zbožím.
    Přišlo veliké množství objednávek a na všechny se nedostalo.
    U dodavatelů nebylo naskladněno takže jsme neměli kde objednat.
    Železářství Honzek

I přes to že zboží bylo jako na skladě ....obchod objednávku zrušil že mu zboží nedorazilo...tedy na skladě ho neměl.

• zboží mi nedorazilo a nikdo se mi ani neozval, takže ani nevím proč

• Kóty v technickém náčrtu zahradní závory WOG120 vůbec neodpovídají skutečnosti. Tím mi bylo dodáno něco úplně jiného, než jsem předpokládal. Nemám ale sílu dodávku reklamovat, jezdit s balíkem na poštu, přímo do prodejny v Novém Jičíně apod. Prostě jsem těch 11 závor nakonec namontoval jinak, než jsem původně chtěl - česká improvizace je prostě bezbřehá. Ale jsem hrubě zklamán :-(