spolehlivost, rychlost
- Vynikající komunikace s obchodem délka dodání zásilky rychlá zboží krásně zabaleno
- Skvělý přístup k zákazníkovi
- Rychlá výměna jiného dílu kouřovodu za správný
- dobrá cena a kvalita
- Rychlost dodání, kvalita
Možná jde jen o naši ojedinělou zkušenost. Objednávka byla zrušena.
Důvod. Zakoupili jsme produkty a ihned zaplatili, které byly údajně skladem a měly být ihned připraveny k odeslání. Bohužel po 7 dnech se stále nic nedělo a na eshopu byla informace, že se objednávka vyřizuje. Po několika marných pokusech jsme se konečně dovolali. Bylo nám sděleno, že produkty nemají a že by snad mohly do týdne být. Nehodlali jsme dál čekat.
GOPAY nás informoval o vrácení peněz.Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Dobrý den, omlouváme se, že jsme Vám nedali vědět ohledně chybějícího zboží předem. Zboží sice skladem na eshopu bylo ale ne v požadovaném množství a další dodávka se nám bohužel zpozdila. Doufáme, že budeme příště moct doručit kvalitnější zákaznický zážitek.
Přejeme Vám hezký den,
Železářství Honzek -
- Rychlé dodani
Zboží bylo doručeno v rekordním čase a v perfektním stavu.
- Pekne a kvalitni zpracovani
Vše naprosto OK.
- Velmi rychlé dodání, maximální spokojenost.
- Přehledný web
- Rychlost dodání
Doporučuji
- Doprava přes Zásilkovnu
- Fotografie se neshoduje s dodaným předmětem
U daného zboží byli nejlevnější na trhu, bohužel přišlo mi něco jiného než prezentovali na fotkách a tento výrobek by šel pořídit levněji.
Zboží jsem zatím neobdržel, tak nemůžu hodnotit.
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Dobrý den, Vaše objednávka je připravena k vyzvednutí. Snad se Váš zážitek s námi zlepší. Budeme se na Vás těšit.
Hezký den, -
- Prodány zmetky
Prodali mi zmetky, 1,5 jsem je musel dotvářet, aby to vůbec sedlo jak má.
To byl teda kup za všechny prachyReakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Dobrý den, Vaše zboží je dodáváno v sadách ke speciálním tabulím od výrobce na které pasuje. Pokud nemáte tyto tabule přímo od výrobce, je možné, že budete muset háky trochu upravit. Pokud byl jinak problém v kvalitě dodaného zboží, prosíme napište nám na e-mail a společně zjistíme, co se dá dělat.
Děkujeme za zpětnou vazbu a přejeme hezký den, -
- Zboží které dle shopu bylo skladem do týdne nedorazio, proto jsem objednavku zrušil
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
bohužel náš eshop nemá zadané přesné počty zboží skladem, takže i když zboží vidíte jako skladem, může se stát, že ho nebude dostatečný počet, jako ve Vašem případě. Za zpoždění se moc omlouváme a doufáme, že jste s produkty spokojený.
Přejeme Vám hezký den, -
OK
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi a těšíme se na další spolupráci. Hezký den Vám přeje tým eshopu Železářství Nový Jičín.
Byly objednané prodloužené matice M4 a přišla směs M4 a M5.
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
za nedopatření se omlouváme. Snažíme se udržovat pořádek v našem spojovacím materiálu ale bohužel se nám občas zatoulají špatné velikosti mezi jiné zboží. Doufáme, že matičky Vám dobře slouží.
Hezký den Vám přeje tým eshopu Železářství Nový Jičín. -
Sortimenr, rychlost, vyborna komunikace s obchodem
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
Děkujeme za pěknou recenzi.
Hezký den, -
Objednané zboží ani po 20dnech od objednání nedorazilo. Komunikace žádná.
Reakce obchodu ŽELEZÁŘSTVÍ Nový Jičín
za zpoždění v dodávce se moc omlouváme. Bohužel máme v této době výpadky z důvodu nedostatku materiálu. Doufáme, že Vám zboží budeme moct brzy dodat.
Hezký den,