• Byla jsem moc zpokojena.
    • Jste super!!!

první nákup v tomhle obchodě byl dobrou volbou vše doručili rychle v pořádku.

• Rychlé dodání

Velká spokojenost se zbožím, s komunikací, dopravou.

• skvělá komunikace
    • velký výběr
    • dobré ceny

Jednalo se o první nákup, takže nemohu posoudit.

• Dodržení lhůty dodání zakoupeného vyrobku
    • Perfektně zabaleno

Vše v pořádku. Komoda slouží svému účelu. Velice oceňuji, že při přepravě je komoda zabalena a uložena na paletě proti poškození.

Jde o můj první obchod a jsem spokojen nejen s cenovou relací, ale také i s doručením objednaného zboží..

velmi dlouhá dodací doba

Reakce obchodu Zabydluj.cz

Vaše objednávka ze dne 25.7. s dostupností 15-25 dnů byla doručená 16.8. tj. 22 den od objednání.

Pokud Vám uvedená lhůta nevyhovuje zboží neobjednávejte, vyhnete se tak nepříjemné okolnosti, která pro Vás není přijatelná. Když zjistíte i v průběhu vyřízení objednávky, že pro Vás některá z podmínek nákupu není přijatelná objednávku před expedicí můžete zrušit, a to zcela bezplatně. Tomáš Koláček

• dlouhá dodaí lhůta

Reakce obchodu Zabydluj.cz

Vaše objednávka ze dne 15.7., která obsahovala pracovní desku s dostupností 3-4 týdny Vám byla doručená 14.8., tedy v uvedené dostupnosti. U pracovních desek máme delší dostupnost z toho důvodu, že se připravují na míru, kterou zvolíte do objednávky. Většinou se nám daří desky do dvou týdnů připravit k expedici, bohužel ve druhé polovině července byla každoroční letní produkční odstávka a z tohoto důvodu jsme Vám tentokrát objednávku doručili v horní hranici uvedené lhůty.

Vzhledem k Vaší celkové spokojenosti ale věřím, že jste s nákupem spokojený a v podstatě splnil Vaše očekávání. Tomáš Koláček

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Dobrá komunikace velmi spokojená jen je škoda že neumožňují výnos zboží se zbožím spokojená jen by mohla být předsíň větší hrozně malá

• Rychlost dodání.
    • Krabice uložená na paletě, aby nedošlo k poškození.
    • žádná

Potřeboval jsem rychle dodat komodu a toto byl jediný obchod, který měl komodu skladem. Toto byl první nákup u této firmy. Dodání za tři pracovní dny od objednání, takže super. Komoda pěkná a kvalita odpovídá ceně. Mé očekávání bylo splněno. Montáž v jedné osobě cca 2,5 hod., návod zcela srozumitelný a jednoduchý.

Dobré

Zboží dorazilo v pořádku

• Rychlost

Kvalita odpovídá lidové ceně.

Reakce obchodu Zabydluj.cz

Kvalita našich výrobků musí být vždy perfektní a bez vad, přímou úměru s výši ceny zde nehledejte. Pokud zjistíte jakkoukoliv nesrovnalost prosím nenechávejte si to pro sebe a kontaktujte nás na našich infolinkách [email protected] nebo 603 335 092 k prošetření situace.

Současně nás stejným způsobem kontaktujte, pokud se Vám například nedaří nastavit funkčnost výrobku po montáži. Mnohdy stačí drobná rada, která na první pohled bezvýchodnou situaci dokáže jednoduše vyřešit. Tomáš Koláček

• Výborná komunikace, rychlost dodání kvalitního zboží
    • Skříňka dorazila na paletě, nedošlo k žádnému poškození.

Nenalézám nevýhodu

• Přišlo rozbité zrcadlo, ještě mi ho nebyli schopni vyměnit.

Reakce obchodu Zabydluj.cz

V souvislosti Vaší objednávky na šatní skříň se zrcadlem, jste nás po dodávce informovala o prasklém zrcadle na jedné části. Díl Vám dodáme nový, a to zcela bezplatně, tak jak jsme Vás informovali telefonicky.

Běžně ale nemáme náhradní díly skladem, a proto jsme museli tuto část zadat do produkce. Díl je již hotový a nyní prosím vyčkejte doručení v řádu dní.

Dveře se zrcadly jsou v balení uprostřed a otočeny k sobě s výplňovým materiálem tak, aby se co nejvíce snížilo riziko jejich poškození, ke kterému dochází opravdu výjimečně. Věřím, že po dodávce náhradního dílu jeho výměně Vám funkce a vzhled šatní skříně počáteční nepříjemnost vynahradí. Tomáš Koláček

• Rychlé dodání

Nic

• Cena vs výkon ve výborném poměru
    • Kvalita dodané kuchyňské linka je velmi dobré úrovni
    • Fyzicky skříňky vypadají velmi podobně jako na fotkách
    • Dodání bylo rychlejší než se předpovídalo při objednání (velmi příjemně překvapilo)
    • Po měsíci vše funguje jak má

Za mě se vše vyřídilo z domova přes stránky, firma mě informovala o každém kroku a dopravce mě informoval a průběhu dopravy s termínem dodání v rozmezí 2 hodin, což splnil. Spokojenost