Přišel mi kus hadru

Reakce obchodu Yogashop.cz

mrzí nás, že jste nebyla spokojena. Dodavatel Vámi zakoupeného trička nám na Vaši stížnost odepsal, že na triko byl použitý kvalitní viskozový materiál z Itálie, s výrobcem látek spolupracuje již několik let a má na materiál kladné reakce. V případě nespokojenosti máte právo produkt do 14 dnů od zakoupení bez udání důvodu vrátit. Budeme rádi, pokud nám napíšete, co konkrétně by šlo vylepšit.

Hezký den, Yogashop.

• Zabalené výrobky byly jen velký obraz v tubě a ostatní menšíbyly příbalový zvlášť, obrazy měly každý rozbitý kry, který byl na konci obrazu. Prostě s tím někdo praštil a u všech byly na jedné straně rozbité.

Objednala jsem si a základě zkušeností jiných že pochválila že přišlo v pořádku. Mi teda ne.

• Hezké věci za přijatelné ceny. Přehledný výběr v e-shopu.
    • Doručují přes Balíkovnu (Česká pošta), která je tragická a nedoručuje balíčky na dohodnuté místo (namísto toho je dává na centrální poštu, kam si člověk musí příjít a vystát frontu). Dokud bude e-shop doručovat přes Českou poštu a ne např. přes Zásilkovnu (kde se mi nic podobného nikdy nestalo), tak už zde nakupovat nebudu.