Jen spokojenost
- Mám velmi dobrou zkušenost co se týče komunikace. Vše na čem se domluvíte , splní.
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení :) jsme rádi, že jste byla spokojena
- Vstřícná a rychlá komunikace, velice dobrá dohoda, vše na čem jsme se domluvili tak splnili, vše fungovalo perfektně. Zaslání okamžité- ač bylo použita Česká pošta tak přes noc dorazilo zboží ( kolo - tj. nadměrný náklad ) přes celou republiku. To bylo opravdu překvapující - odpoledne poslali a ráno bylo zboží na adrese dodání.
- Opravdu se snaží zákazníkům vyjít vstříc.
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení :) jsme rádi, že jste byla spokojena
- Rychlost odeslani,siroky sortiment,pekne ceny,neni co vytknout
zboží mi nebylo doručeno
Reakce obchodu Yesshop.cz
Dobrý den, předpokládanou dobu doručení jste měl uvedenou u produktu a v košíku. Je to 5 pracovních dní od objednání. Vaše objednávka byla vytvořena dne 4.9. večer, tzn. že jste měl termín dodání do 11.9. Dne 11.9. byla objednávka připravena k vyzvednutí. Termín byl tedy dodržen. Přeji hezký den. TÝM YESSHOP.
- Dobré ceny. Perfektní přístup k zákazníkům.
Příjemné a profesionální jednání. Velice dobré ceny. Dobře vybavený obchod.
Nelze hodnotit když zboží ještě nedorazilo..
Reakce obchodu Yesshop.cz
Dobrý den, Vaše objednávka byla doručena o jeden den později, než bylo uvedeno u produktu. Za to se omlouváme, měli jsme mírný skluz. Zásilka je již u Vás a doufáme, že udělala radost. Přeji hezký den.
- Perfektní obsluha a ceny
Byla jsem velice spokojená a také rychlé dodání určitě doporučuji
- komunikace, dárek za drobné zdržení potěšil
Kromě nesplněných slibů nemám po týdnu vyřízenou objednávku, t.j.
zboží jsem neobdržel.Reakce obchodu Yesshop.cz
Dobrý den, u produktu máte uvedené předpokládané datum doručení do 5. pracovního dne. Balík jste obdržel pátý pracovní den hned pár hodin od napsání této recenze. Termín byl tedy splněn. Přeji hezký den. TÝM YESSHOP.
- Velký výběr za slušné ceny....
Zakázka byla vyřízena velmi rychle. Jsem plně spokojen.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Dobrá komunikace
- přijatelná cena
Zasláno to, co jsem si objednal, rychlé vyřízení
Rychlost.
- Letní 10% sleva
- Zboží mělo být doručeno do 5 dní, je to týden a zboží stále nikde a peníze poslány hned druhý den od objednání
Nelíbí se mi, že si někdo vezme peníze a na zboží mám čekat i tři týdny, když web uvádí doručení do týdne od objednání.
Reakce obchodu Yesshop.cz
Dobrý den, je nám líto, že jste nebyl s námi spokojený. Kolega obvolával všechny zákazníky, kteří si objednali kolo/elektrokolo a bylo jim sděleno, že dodací lhůta může být delší, jelikož kolo musíme složit, seřídit a poskládat do krabice. Na kolo jste čekal 7 pracovních dní od zaplacení. Přejeme hezký den. TÝM YESSHOP.CZ
Pohodový nákup
Vše proběhlo v naprostém pořádku, doporučuji! Vstřícné jednání i na požadavek dodatečného přiobjednání dalšího zboží do balíku.