- sortiment
- 1/ obchod garantuje expedici tentýž den při objednávce do 14 hod. Zboží jsem objednal večer, ale nebylo expedováno ani následující den.
- 2/ Ani jednou jsem se nedovolal na dodací firmu DPD - buď nebrali telefon, nebo jsem slyšel hlášku: s volaným číslem se nelze spojit. Zkoušel jsem to v různé dny několikrát. vše jsem musel řešit přes majitele obchodu mailem. V důsledku toho bylo zboží dodáno pozdě - až po našem odjezdu do zahraničí, takže nákup v tomto obchodě, který jsem si vybral právě pro garantovanou rychlost dodání, nesplnil svůj účel.
Zboží dodáno, ale vůbec nefunguje komunikace s dodací firmou.
Dobrý den.
1. Objednal jste zboží s expedicí do týdne i tak byla expedována do 3 dnů.
2. Nedostatky ze strany DPD jsou bohužel mimo náš dosah.
S přáním pěkného dne tým YESCOM -
- Nižší ceny
- Objednávka nebyla realizována, žádný potvrzovací e-mail nepřišel.
Objednávka ztracena, zboží nedodáno, nedoporučuji nakupovat
Reakce obchodu YEScom
10.4. Objednáno, ten samý den bylo zboží zasláno na Vaší adresu. Od 11.4. je zboží na poště - nevyzvednuté. Tak si prosím zboží vyzvedněte.
S přáním pěkné dne Tým Yescom. -
Zboží dorazilo v pořádku.Bohužel koupený externí IDE rámeček jsem musel pro nefunkčnost vrátit.Byl my zaslán jiný rámeček,ale také se mi jej nepodařilo rozchodit.Ještě nevím jak budu dále postupovat.Vzhledem k ceně 200kč nevím jestli se mi to časově vyplatí pendlovat mezi poštou a dopisováním si s obchodem.
Reakce obchodu YEScom
zatím nebyl žádný problém s externím boxem. Je velice nepravděpodobné aby byly dva kusy v řadě chybné. Nejspíše bude chyba někde jinde, je možná např. nekompatibilita disků apod. Nicméně i tak se omlouváme za vzniklé potíže. Zašleme Vám jako náhradu peníze zpět a externí box si můžete ponechat. Třeba se Vám povede box zprovoznit :).
S přáním pěkného dne TÝM YESCOM. -
- nevím
- zboží označené skladem není ani nelze dodat
raději jinam
Reakce obchodu YEScom
Hodnocení nepřísluší obchodu Yescom. Došlo k chybě při hodnocení. Objednávka ID 3633 byla objednána 11.2., 13.2 byla zákazníkem zaplacena a 14.2 objednávku obdržel.
S přáním pěkného dne Yescom. -
- nepřehlednost stránek, není to tříděno dle typu tiskáren. Špatně zadaná adresa museli jsme objednávku dohledávat.
Reakce obchodu YEScom
Děkujeme za Váš komentář a na poukázání možných nedostatků pro zákazníky. Budeme pracovat na vylepšení.
S přáním pěkného dne Yescom. -
Problém není v obchodu, ale ve zboží. Hrazda do dveří se prohnula po prvních několik použitích, ač vážím 72 Kg a je dělaná na 100
Reakce obchodu YEScom
Omlouváme se, s produktem doposud nebyly žádné problémy (sám se svými 84kg hrazdu používám zhruba rok bez jediného problému). Na základě vaší reakce stáhneme produkt z naší nabídky. S pozdravem Yescom :)
Přestože jsem objednal zboží, u kterého obchod deklaroval dodání a potvrdil objednávku, zboží mi nebylo doručeno a důvod nedodání mi byl sdělen po 14 dnech od objednání a to až na můj dotaz na stav objednávky. Důvod nedodání - "objednal jste zboží, které není skladem"
Reakce obchodu YEScom
Omlouváme se a prosíme zákazníky......zboží které není skladem objednávejte až po domluvě na naší infolince. Děkujieme.
- Žádné.
- Blbý ajťáky