• Rychlé doručení
    • Řešení vrácení do 14 dnů od nákupu, bezproblémové
    • Absolutní nekomunikace. Nezvedají tel. a nepodepisují na emaily.

Objednal jsem bat. do notebooku. Po obdržení jsem zjistil že má trošku jiné výlisky a zámky(objednaná byla správně). Nešlo ji zacvaknout do notebooku. Baterii jsem potřeboval, a chtěl se domluvit zda není možné dodat jinou... Nikdo na nic nereagoval. Email ani telefon. Naštěstí vrácení zboží do 14 dnů proběhlo dobře a rychle.

Reakce obchodu YEScom

omlouváme se za potíže. Jsme na emailu i na telefonu. Muselo nám dojít k nějakému šotku, protože se nám zde komunikace neobjevila až po filtrování dle emailu. Bohužel baterie již dle fotek je rozdílná od Vaší a jiná varianta dostupná není, takže storno byla stejně jediná možnost. Pokárám kolegyni za přehlédnutí emailové komunikace a ještě jednou omluva za naší nekomunikaci, nebyla cílená.

Tým Yescom

Poslali něco úplně jiného než jsem objednal.

Reakce obchodu YEScom

pokud nám došlo k záměně v balíčku či podobnému případu, kontaktujte nás prosím. Nemáme zde žádné info z Vaší strany o možné záměně. Zvlášť u adaptéru stačí jiná koncovka a neštěstí je na světě.

Tým Yescom

• zboží měli na webu skladem, objednávku mi ale později stornovali, protože nejsou schopní zboží doobjednat

Reakce obchodu YEScom

bohužel zboží zakoupilo více zákazníků a došlo k doprodeji.Z tohoto důvodu jsme museli objednávku vystornovat.
    Omlouváme se, že jsme nebyli schopni pokrýt Vaší poptavku.

Tym Yescom

Když objednávám baterii Metabo BST 12 Impuls, tak předpokládám, že ji dostanu, neboť již dávno nemám doklady k akuvrtačce, nemohu tedy ani znát číselný kód. Pomohly by rozměry a bližší popis, ke kterým typům zařízení ty baterie lze, nebo nelze použít...A navíc, tyto byly o pár desetin milimetru větší na výlisku, takže do nabíječky nešly ani zasunout- holt Čína..... Baterie jsem vám poslal zpět, uvítal bych lepší přehlednost = popisy, rozměry, druh a přesný typ zařízení

Reakce obchodu YEScom

Omlouváme se za komplikace. Máme pouze baterii 6.02153.51 – je zde třeba 6.02151.50, kterou nedisponujeme. Baterie nezacvakne, protože se jedná o odlišný typ – právě velikostní rozměry. Bohužel jsme obdrželi specifikaci i s chybným typem Impuls :(, s kombinací s pouze mm rozdíly v bateriích je takto neštěstí na světě. Objednávku samozřejmě stornujeme včetně vedlejších nákladů a specifikaci upravíme aby nedocházelo k záměně těchto dvou typů.

Tým Yescom

• rychle odesláno a doručeno...
    • poté co jsem zkoušel kontaktovat prodejce,byl buď vypnutý telefon,nebo to nikdo nebral...

Reakce obchodu YEScom

na našich kontaktech jsem dle úředních hodin k zastižení. Dle Vašeho uvedeného kontaktu ani nedohledáme, že by nám bylo voláno. Případně nás zastihnete i na emailu. V předvánoční časy je obecně dostupnost o něco horší.

Tým Yescom

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Zbozi poskozeno, spinave, zrejme drive pouzite

Reakce obchodu YEScom

jedná se nám o toner, ten použitý nejspíše být nemůže. Poznáte dle kapacity, z naší strany nikdy tonery nevybalujeme. Nastal nám někde problém? Může nám dojít k poškození při dopravě apod., tiskárna nám toner nevidí? Prosím ozvěte se, nemáme zde email ani telefonát od Vás, takže bez komunikace o možném problému nemůžeme vědět. Zvlášť u tonerů, kde v případě prokazatelného poškození vše řešíme expresním zasláním nového kusu.

Tým Yescom

• komunikace na první objednávku dobrá, ale potom jenom sliby

První objednávka v pořádku, vzhledem k tomu že baterie nebyla vhodná,
    byla domluvena výměna s doplatkem. Baterii s doplatkem jsem odeslal 14.7. a bylo mě přislíbeno, že náhradní bude odeslána hned po vašem převzetí zásilky !
    Zásilka vámi byla vyzvednuta 18.7., a od té doby jsem nedostal žádnou
    zprávu o odeslání náhrady!!!

Reakce obchodu YEScom

není přílíš férová recenze :). Dodali jsme následující den, bohužel jste špatně objednal a tudíž se celý proces komplikuje. Tzn. baterie se musí převzít a řádně zkontrolovat a poté se řeší výměna. V tomto případě 18.7 jsme převzali a 19.7. překontrolovali. Bohužel ve Vašem případě se jednalo o výměnu za baterii, která není skladem ale na objednávku. Takže 19.7. proběhla objednávka (nemůžeme dříve, prvotní analýza při převzetí je nutná). Expedice je plánovaná na 24.7. (v pátek jsme obdrželi až v pozdních hodinách). U dané baterie jsme jediní prodejci v ČR, již se neprodává takže to není zrovna stadardní kus a tudíž proces trvá o trošičku déle, ale stále kratší dobu než jakákoliv forma vratky či reklamace.

• -cena
    • -kvalita a množství informací
    • -příslib případné dostpnosti reklamace
    • -doručovatel

-Jako většina lidí ve všední den nesedím na doručovací adrese a mohu být třeba 200 m jinde.
    Očekával bych aspoň 1 telefonát s dotazem na konkretizování místa doručení(třeba 1/2 hod před dodejem) jak je to zvykem u většiny ostatních doruč.firem.

• můžete dostat zmetek, jako se to stalo nám

nejsem spokojena

Aktualizace 25.5.
    baterie nám dorazila zpět na vrácení a dle analýzy nejeví žádné chyby. Z naší strany provedeme storno objednávky. Bohužel na naší snahu Vám vypomoci identifikovat problém jsme nedostali žádnou reakci. Takže již nemůžeme vypomoci více, doporučejeme kontrolu Vašeho původního adaptéru a biosu. V horším případě může být problém na základní desce.

• nabídka zboží
    • jinde jsem potřebné zboží nesehnal
    • dodávky nevyzkoušeného zboží - nefunkční

Zboží jsem v rámci reklamace vrátil zpět pro-
    dejci, zatím neznám výsledek reklamace.V rámci
    reklamace jsem uhradil poštovné ve výši 117 Kč,
    který bych rád obdržel spolu s bezvadným výrobkem

Reakce obchodu YEScom

produkt byl obdržen 22.11., baterie bude proměřena a dle toho reklamaci vyřídíme, případně vyměněna za nový kus. Nabízíme i expresnější řešení reklamace, zaslání náhradního kusu - pro vyloučení či potvrzení právě chyby baterie. Né vždy dochází k chybě u baterie, vhodnější je vždy předem kontaktovat a řešit problém podrobněji.

Náklady na poštovné vždy hradíme, je však nutné doložit scan podacího lístku, viz základní informace k reklamačnímu protokolu.

Reklamaci vyřídíme nejspíše již v příštím týdnu tedy do cca 10 dní od obdržení produktu.

• cena zboží
    • dlouhá dodací lhuta

rychlejší je to z Číny

Reakce obchodu YEScom

dodací dobu máme v průměru 2,2 dny. U většiny objednávek na dobírku expedujeme ihned, tzn. s dodáním následující den. Bohužel ve Vašem případě se nám ztratila platba a proto se celý proces zpozdil, za zpoždění se omlouváme.

Váš tým Yescom

• Nezasiela do SK

Reakce obchodu YEScom

musíte objednávat na slovenských eshopech, pokud chcete zaslat zboží do SR. Nebo stačí napsat a zeptat se, zasíláme do SR po domluvě. Objednat, stornovat a nijak nekomunikovat je poměrně neslušné.

Yescom

• Nekvalitni zbozi

Reakce obchodu YEScom

pokud je problém s produktem, rádi se snažíme vše vyřešit. Zboží bylo dodáno včas a se všemi náležitostmi. Komunikace z Vaší strany nebyla bohužel žádná. Pokud je nějaký problém stačí napsat, zavolat - komunikovat :). Takto nemůžeme nijak vypomoci.

S pozdravem tým Yescom

Bohužel, sada do tiskárny asi stará a zaschlá, netiskne. Vyhozené peníze.

Reakce obchodu YEScom

pro tyto účely je možnost reklamace. Barvy nemusí tisknout jak z důvodu špatných barev tak z důvodu nepoužívání tiskové hlavy - poté je nutné hlavu pročistit. Kdybyste nám napsali rádi bychom problém napomohli vyřešit. Bohužel bez komunikace nemůžeme nic dělat :(.

Tým Yescom

No baterie přišla v pořádku,ale po cca 20min je vybitá.Takže spokojenost určitě nee!Takže jsem baterii vyndal a jedu na síťový zdroj :(

Bohužel obal na telefon je malý, přestože byl inzerován přímo pro můj typ telefonu. Cena výrobku je však taková, že se nevyplatí vracet.

Reakce obchodu YEScom

vy jste u nás ale objednával náplně :). Žádné obaly na telefony neprodáváme. Prosím o upravení na relevantní recenzi.

Váš tým Yescom.

Zboží objednáno 28.8., následující den zaslán email o expedici zboží a od tě doby nic. Žádné oznámení o příchodu zásilky nemám , k dotazu na poště mi sdělili , že mi nic dodnes tj. 9.9.nepřišlo. Naštěstí nešlo o platbu předem, takže žádná finanční ztráta mě nepostihla. Pokud to do konce týdne nepřijde, zruším objednávku a seženu si baterku do noťasu, kterou nutnĕ potřebuju, jinde.

Reakce obchodu YEScom

zboží bylo posláno hned následující den. Bohužel došlo k chybě na naší straně při zadaní adresy, a proto zboží nemohlo být doručeno. Obratem zasíláme na správnou adresu. Jako omluvu Vám zasíláme balík s dopravou zdarma.

S pozdravem tým Yescom.

• nedošlo přesně to, co bylo objednáno

Levná sluchátka-příšerná kvalita. Pro mě zcela nepoužitelné i na těch pár korun. Zvuk je horší než ze sluchátek od Staropramenu.

Neoriginální tonery do tiskárny bohužel tiskárna nevzala, takže jsou mi rovněž k ničemu.

Reakce obchodu YEScom

1. Zde se má hodnotit služba eshopu nikoliv produkt samotný.
    2. Pokud jste nebyl s produktem spokojen obratem zasíláme peníze zpět - máte právo na vrácení zboží.
    3. Mě osobně sluchátka nikdy nevadila.Samozřejmě pokud potřebujete sluchátka zejména kvůli kvalitě zvuku nekoupíte si sluchátka za 69 kč. :)

Tak se prosím ozvěte a zašlete zboží zpět. Náklady na poštovné Vám budou proplaceny.

S přáním pěkného dne Tým Yescom