- žádné
- připravují zákazníky o čas
ignorovat
Reakce obchodu XTRONS.cz
Omlouváme se za nepříjemnosti, které způsobili předchozí majitelé firmy, která e-shop provozola. Naše firma web provozuje od 1.2.2024. Naše firma vznikla dne 10.1.2024 aby následně koupila e-shop xtrons s doménami pro Českou a Slovenskou republiku. Tuto informaci si zákazník může ověřit dle obchodního rejstříku. Věříme v naše zkušenosti v obchodu a prodeji, díky kterým přibydou kladné recenze a nechají tak zapomenout na předchozí firmy a provozovatele e-shopu.
- objednavka nedorazila
- NESPOLEHLIVOST
- RYCHLOST
Reakce obchodu XTRONS.cz
- Přehlednost zboží a odborný popis produktů.
- Kvalitní zboží a vysoký vykon.
Zkušenosti dobré,zboží přišlo do 2dnů. Chyběla ale u 2din rádia jedna součástka důležitá,posílal sem hned na reklamaci.
Obchod bych určitě doporučil,rychlé dodání a dobrá komunikace z prodejcem. -