- Slabá komunikace, divné výmluvy na výměnu ve vedení firmy. Zboží zatím nepřišlo a na můj dotaz byla nejasná odpověď.
Obchod bohužel nemohu doporučit.
17.3.19 objednáno, objednávka 74312 potvrzena mailem. Dne 28.3.19 přišel mail s dotazem na hodnocení. Mezitím NIC! Zboží nepřišlo, žádný kontakt...
Nedoporučuji! -
- Objednávka nedorazila, obchod nekomunikuje, neodpovídá na emaily. Nedoporučuji.
- Obchod nekomunikuje.
Objednal jsem zboží a rovnou jej zaplatil. Zboží uvedeno jako skladem. Přišlo potvrzení, že objednávku přijali, po 5 pracovních dnes jsem vznesl dotaz v jakém stavu je objednávka - bez odpovědi. Osmý pracovní den jsem poslal další email - opět bez reakce. Uběhlo 10 pracovních dní od objednávky a nemám ani zboží, ani peníze a ani odpověď, v jakém stavu se objednávka nachází. Mezitím přišly dotazníky spokojenosti od GoPay a od Heuréky.
- bylo mi zasláno jiné zboží, ale jelikož jsem dobírku již uhradila zasílat zpět raději nebudu
- uvedený telefonní kontakt k ničemu,telefon nikdo nebere....pouze emailový kontakt
- Pouze rychlost odeslání zboží..
- Prodávají zboží, které bohužel nefunguje, jak reklamují
Obchod jako takový, co se týká rychlosti odeslání je super. Ovšem zboží, které prodávají nestojí za nic, to co slibují, prostě nefunguje. A když napíšete negativní recenzi na ten druh zboží, které jste zakoupili, tak ji neuveřejní.
- Na stránkách náplň 350ml, obdrženo 300ml. S tím že zřejmě chyba, ha ha na faktuře 300ml=podvod!!
Dávat si pozor, obchod nezná ani slůvko promiňte !!!! A to by stačilo, chyba se stane a omluva může některé věci napravit!!! To že mi obchod napíše ze mohu zboží vrátit je dle mého nedostačující, né každý to má za rohem a počítám že za chybu by měl nést zodpovědnost dodavatel a néé zákazník !!!!
- Není možný osobní odběr v Ostravě.
Komunikace špatná, čekat přes 12h na odpoved mě vážně nebaví a ještě se k tomu nedozvím na co jsem se ptala. Dodací lhůta taky špatná, abych čekala 6 dní na zboží, které je na skladě je otřesné. A dodnes mi nepřišla žádná zpráva, že mi zboží dorazilo. Kdybych se nešla zeptat na poštu zda už zásilka dorazila, tak na zásilku čekam doted!A taky zvýšené poštovné 110kc mi vadí!Kdyby byly osobní odběry - ušetřila bych za poštovné. Obchod moc nedoporučuji.
- zboží v době mé objednávky bylo skladem....ale doposud nedorazilo, důvod?
- Nabízí konkrétní značku kosmetiky, kterou jsem v Praze nemohla sehnat.
- Špatná zmatená komunikace se zákazníkem.
Nedoporučuji. Neváží si zákazníka.
- Možnost osobního odběru...
- Žáené jsem neobjevila...
Super...
- Je to levnější než v soláriu, nicméně po přičtení poštovného je rozdíl mizivý :)
- drahé poštovné :)
Nabízí širokou škálu velice kvalitních produktů a to i docela levně :) nicméně mají snad nejdražší poštovné, se kterým jsem se setkala :) náklady na dopravu nejsou ani poloviční, poštovné mají 100 korun a přitom poslat doporučeně jeden jediný krém stojí 34 korun a náklady na balné takových 5 korun, těch pár minut práce tak 5 korun a doprava to samé :)
Reakce obchodu Xsolarium
Obchodní balík české pošty stojí 108 kč, to je sazba pošty. Balné neúčtujeme. Doprava v čechách je boužel předražená, s tím my nic neuděláme.
- Cena,rychlost vyřízení.
- Spatné místo osobního odběru
Velký výběr zboží,dobrá cena a rychlost vyřízení,boužel chyběly dvě plata betakarotenu takže místo 90 tablet bylo 70 a krabička nebyla zalepená či zabalená v celofánu,já to nezkontroloval(nenapadlo mně že tam budou chybět dvě plata)proto já osobně si už nikdy nic nekoupím a určitě nedoporučím.A je na špatném místě a slečna prodavačka vypadá jak pornoherečka,potetovaná,piercing všude a není příjemná.
Reakce obchodu Xsolarium
Co na to říct? Žádný náš zaměstnanec nemá piercing :-) pokud něco chybělo, nebyla to chyba naše, NIKDY žádná balení nerozbalujeme a Beta karoten Pupalka NENI balen v celofánu ani není balení zalepené. Pokud má zákazník stížnost,že něco chybí, jde o reklamaci a řeší se jiným způsobem. Takto si může každý napsat i nepravdu k pošpinění obchodu. xsolarium.