- Rychlé dodání ,zboží není ani drahé ani levné
- Tady nemám absolutně co vytknout !
nemám námitek
při první objednávce firma neměla jeden kus tak jsem si objednal jiný,který měli na skladě,opět mi napsali,že nemají.Dělají si ze zákazníků legraci.Nespolehlivá firma,která nic nedodá.
- Při objednání zboží nikdy nic nepřijde. Dvakrát jsem si objednal a firma vždy napsala,že došlo ať si objednám něco jiného a opět mě došlo,že to opět nemají
- silně nespolehlivá firma-nedoporučuji
- NEDORUČENA zakázka
Zásilka 16.12.2017 zatím bohužel NEDORUČENA
Vážený zákazníku,
Vaše objednávka byla zpracována dne 18.12. Jelikož jste si vybral zboží, které bylo na objednání u dodavatele s dobou dodání 2-4 dny. bylo odesláno ihned po naskladnění. Z důvodů vánočních svátků Vám zboží bylo doručeno až mezi svátky.
- Zrušení objednávky
Vážený zákazníku,
je nám velmi líto, že jsme nebyli schopni zpracovat Vaši objednávku. Bohužel jsme co do nabídky zboží a jeho dostupnosti závislí na našem dodavateli. Může se stát, že nám dodavatel zboží nezašle například z důvodu zjištěné chyby skladové dostupnosti.
V každém případě se snažíme zajistit co nejvyšší přesnost informací uvedených na našich stránkách.
Děkujeme Vám za pochopení. Xpradlo.cz -
- Zboží které nebylo skladem bylo do týdne doručeno takže super
- velký výběr
- příznivé ceny
- doufám bezproblémová výměna velikosti budu potřebovat něco měnit :)
- zatim určitě nic
rychlost vyřízení objednávky
- Rychlovka
Objednala jsem si pyžamo - tričko a šortky, obchod mi dodal top a bermudy, tedy úplně jiné zboží
Vážený zákazníku,
bylo Vás doručeno zboží, které jste si objednal. Jelikož jste si jej vyzvedával na naší prodejně v Praze bylo Vám při výdeji ukázáno a Vy jste si jej prohlédl a zboží zakoupil.
S přáním příjemného dne, Xpradlo.cz -
Velice rychlé dodání,přehledné stránky,naprostá spokojenost.perfektní obchod.
Ziskat kontakt, na který se může člověk dovolat je opravdu nadlidský výkon. potom komunikace byla OK. Mne to působilo dost neprofesionálně a v době, kdy jsem čekal na objednávku, která byla opožděna a nemohl jsem se nikam dovolat (vše bylo obsazeno i přes 45 minut volání a čekání na telefonu) působilo to dost nedověryhodně!!!
- rychlé dodání, pěkné zboží
- neznám
doporučuji
nechci hodnotit,ať si každý udělá názor dle své spokojenosti
Vážený zákazníku,
Vaše objednávka byla přijata o víkendu a následující pracovní den byla zpracována. Bohužel nás dodavatel informoval, že z Vámi objednaného zboží jeden kus již není dostupný.
O této skutečnosti jsme Vás ihned informovali a na Vaši žádost objednávku stornovali.
- přehledné kategorie
- možnost vyhledávání
- Odvoz zboží zdarma zpět, ale ještě k tomu nedošlo, proto nemohu objektivně hodnotit
- Výhoda dodání objednaného zboží domů.
- Krátká dodací lhůta.
Rychlé jednáná,spolehlivost.
- Ušetřený čas
- Zboží si nemůžu vyzkoušet.
Vyhovovala mi cena
Zaujala mně fotografie s prádlem -
- hnus 1.třídy,již nikdy
Vážený zákazníku,
pokud s dodaným zbožím nejste spokojen, můžete jej vrátit. Dle přezkoumání Vaší objednávky jste tak již učinil a vynaložená částka Vám byla zaslána zpět na uvedený bankovní účet.
- Nema
Určitě doporučuji.
Výborná komunikace a super rychlost dodání zboží.