• Nic.
    • Poslali sice originální výbojky ale byly hodně použité a navíc mi přišli v neoriginální krabičce.

Inzerují něco co vlastně ani nemají,nechápu jak takhle můžou fungovat.
    Pan majitel si asi myslí,že lidi jsou asi hloupí a nechají si všechno líbit. Ty použité výbojky poslali schválně,to mi nikdo nevymluví.Pan majitel moc dobře věděl co posílají a asi čekali,že si to nechám líbit tyhle praktiky.
    V ten moment jsem měl chuť je nahlásit na ČOIku ale pak jsem si to rozmyslel,že se nebudu trápit kvůli nějakému podnikavci co si myslí,že takhle se může podnikat.

Reakce obchodu xenon-výbojky

je nám velice líto, že jste nebyl spokojeny s nákupem. Výbojky prodáváme pouze nové s 2 letou záruční lhůtou.

S pozdravem xenon-vybojky

• Špatná komunikace
    • Nesplnění dodací lhůty

Reakce obchodu xenon-výbojky

je nám líto, že jste nebyl spokojený s nákupem v našem eShopu, jen malinko vysvětlíme proč se objednávka zdržela.

Objednal jste si u nás pokovení Vašich starých vypálených parabol. Termín máme uvedený 5-7 pracovních dní ve většině případů, ale může se stát, že se doba prodlouží, v případě, že jsou paraboly v hrozném stavu a musí se několikrát brousit a příprava zabere hodně času.
    -A zrovna ve Vašem případě kdy byly paraboly v hrozným stavu (škoda, že nejdou sem přiložit fotky), se musely asi 4x paraboly přebrušovat a pokovovalo se to na 2x aby byla kvalita 100% (neúčtovali jsme si nic navíc)
    -Paraboly jste poslal a přišly nám asi až o 4 dny později (uvedený termín je ode dne kdy nám přijdou paraboly na provozovnu).

Většina firem co dělá renovace parabol, jsou lhůty kolem 4 týdnů

S pozdravem xenon-vybojky