Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• zboží doručili bez problémů, i když rychlost nebyla převratná
    • nakupoval jsem poprvé, neznal jsem je blíž
    • neuvěřiteně špatný přístup k reklamacím
    • není možné se dovolat
    • jakékoliv připomínky k vyřízení reklamace neberou na vědomí

Nakoupil jsem v e-shopu z neznalosti. Mají naprosti ignorantský postoj k zákazníkovi v případě reklamace. Myš Logitech G7 jsem reklamoval pro poruchu mikrospínače. Do konce záruční doby mě zbývaly cca 2 týdnyZboží mě přišlo zpátky po cca 6 týdnem, chyběl ale USB adaptér. Po telefonické urgenci mě ho poslali, ale asi jiný, protože s myší nekomunikoval. Myš tedy nebyla funkční a reklamace nebyla tedy vyřízena. Poslel jsem proto celé zařízení zpět a žádal o vrácení peněz. Za dva týdny mě myš došla zpět a stále nefunkční s dopisem, že moje reklamace nebyla uznána z důvodu uplynutí záruční doby. Mám tedy maš, která nefunguje, protože mě zašantročili USB adaptér a s firmou se mě nedaří spojit. Teď jsem se dočetl, že ukončili činnost. Ať jich vezme čert, darebáky.

• Rychlost dodávky
    • Příznivá cena
    • Při reklamaci obsahu dodávky (proti popisu nekompletní) nulová komunikace.
    • Na emaily nikdo neodpovídá, telefon vyvěšený nebo jej nikdo nebere.

Již nikdy více!
    Nikomu nedoporučuji!

• 30 %

• Jsou o trochu levnější.
    • Pokud je zboží na skladě, druhý den můžete vyzvednout.
    • Problém s reklamací.
    • Do očí lžou o záruční době.
    • V obchodě obsluhuje studený čumák, který mě ani jednou pořádně nepozdravil.
    • Spoléhají na hloupost zákazníka. Tedy mou. A to mě hluboce uráží! ;-)

Ceny jsou samozřejmě lákavé, navíc jsem měl obchod nějakou dobu relativně blízko, tudíž tato reakce je reakcí delší dobu relativně spokojeného zákazníka. Ale: jakmile dojde k první reklamaci, pravděpodobně narazíte na problém. Mně lhali něco o 6měsíční záruční době, nebyl jsem na to připraven a otočil se na podpatku (Ano jsem hloupý. Ale znáte to: hloupého je potřeba trknout.) Teď, když zhruba vím, jak se věci ohledně záruk mají, už se do krámu osobně nedostanu. A posílat poštou by byl, dle ostatních recenzí, snad ještě větší hazard :)

Nakupujte jedině, pokud jste ochotni nést toto reklamační riziko.

Tak. A pod podmínkou anonymity :D se teď hodně snížím: Fuck off xcomputer.cz, neštovice a dýmějový mor na vás, šmejdi.

Už je mi líp. Případným nakupujícím přeji hodně štěstí.

• Nízká cena.
    • Jestliže budete někdy reklamovat zboží, tak už NIKDY neuvidíte peníze!!!

NIKDY!!!

• Nic
    • Zboží nedodali ani po 14 dnech, na emaily prakticky nereagovali, dovolat se do obchodu nedá - telefon nikdo nezvedal.

Nedoporučuji!!! Ceny v eshopu vypadají dobře, ale bohužel to bylo vykoupeno zbytečným čekáním, zrátou času a nutností zboží koupit nakonec někde jinde.

• 80 %

• Dobré ceny, rychlost ve vyřizeni objednávek, kamená prodejna.

Nakupují zde pravidelně. Zatím žádné špatné zkušenosti. Reklamoval jsem jen jednou. Zboží bylo vyměněno za nové ve lhůtě 15 dnů.

• 10 %

Tomuto int. obchodu se obloukem vyhněte, poslal jsem reklamaci a dostal jsem zpátky úplně jiný produkt se zničeným seriovým číslem a vyrozumněním, že reklamaci nelze vyřídit z důvodu znič. serio. čísla.Jsou to lháři a k tomu asi i zloději.Proto pozor!!!!!

• Rychlost dodání
    • Komunikace
    • Přehledný e-shop
    • Nakupoval jsem zde 8 produktů a nic jsem NENAŠEL

Lepší e-shop než je tenhle jsem nenašel, ano možná najdu levnější stejný produkt někde jinde, ale za těch 30 kč to nestojí. Jako jeden z mála internetových obchodů se tenhle může pochlubit skvělou komunikací a rychlostí dodání. Jednoznačně doporučuji

• 100 %

• Skvělý přístup a dokonce hodně osobní zájem. Komunikace více než vstřícná a velice rychlé odpovědi.Skvělá zkušenost.

Určitě doporučuji každému.

• 100 %

Svele ceny skvela ponuka a rychle dodanie. Sen kazdeho zakaznika. Doporucujem vkazdom ohlade.

• Skvělá rychlost dodání

Chtěl jsem vám pogratulovat k nevídanému výkonu : Zboží, co jsem u vás objednal včera pozdě odpoledne, jsem vyzvedl na poště dnes dopoledne. Kdyby mi to ještě pošta i ráno doručila domů, tak bych zřejmě omdlel.

• rychle dodani
    • velky vyber skladoveho zbozi
    • nic

i v tomto predsvanocnim schonu bylo zbozi behem nekolika hodin pripraveno k vyzvednuti i pre snehovou kalamitu. Doporuciji tento shop, nakupoval. Jsem tam jiz nekolikrat a vzdy jsem byl velice spokojen

• 100 %

Velká spokojenost. Potřebovala jsem poradit s výběrem zboží, velmi milá komunikace po telefonu. Vše se vyřídilo během dopoledne a odpoledne jsem měla nový foťák včetně příslušenství podle svých představ. Všem doporučuji! Obchodníci jsou zde velmi dobře informovaní!

• velmi velký sortiment
    • zboží je velmi rychle dostupné
    • dostupnost

Jsem velmi spokojená, chodím k nim už dlouho, pro běžné věci - tonery, flashky, ale také pro hračky pro moje děti. Vše za super ceny.

• 100 %

• Velká spokojenost profesionální přístup prodejce a ochota vše vysvětlit a ukázat.Mohu jen doporučit.

• 90 %

• Velmi rychle dodani
    • dobra informovanost zakaznika
    • siroky vyber
    • nemozne parkovani

Pracuji kousek od jejich pobocky, dopoledne jsem objednal a byl jsem mile prekvapen kdyz mi odpoledne prisla SMS ze zbozi je pripraveno k vyzvednuti.

• 100 %

• Krátké dodací lhůty, bezproblémové vrácení zboží.
    • Zboží objednané ráno je k odběru ještě týž den odpoledne!
    • Byl jsem velmi spokojený.

Pro toho kdo je z Prahy a okolí velmi výhodné nákupy a rychlé dodání.

• 100 %

• Nízké ceny, velký výběr zboží, rychlé vyřízení.
    • Vše proběhlo naprosto bez problému, objednávka, ihned potvrzení, informace o stavu a další den SMS k vyzvednutí.

Jeden z mála obchodů, které mají zboží opravdu skladem. Krátké dodací lhůty. Vždy zde rád nakoupím!

Tento e-shop mohu všem doporučit!

• 100 %

• Rychlost dodání, dobré ceny, vše naprosto bez problémů. Kupoval jsem už mnoho produktů, není problém vrácení zboží.

Doporučuji!!!

• 100 %

• Já mám s tímto obchodem velmi dobré zkušenosti a to i bez registrace u nich.Zboží mi přišlo vždy celkem rychle a v prvotřídní kvalitě.Cena je taky přijatelná
    • Nic

Pro mne jeden z lepších obchodů na netu