Doba dodání je celkem dlouhá
- Červi chutnaj velmi, velmi dobře, o něco lépe než kobylky či svrčci.
- Vynucují si zaslání "newsletteru" jinak nemůžete nakupovat.
Vynucují si zaslání "newsletteru" jinak nemůžete nakupovat.
Není pak nikde uvedeno, jak se zasílání zruší.
Je to vydírání. Kdybych nespěchal, koupil bych jinde.
Zkuste jiné, pokud vám to vadí.
Upozornil jsem je ta to e-mailem, odpověděli univerzální reklamní kecy, jako, že se mi nemohli dovolat(nedal jsem telefon), a že je super, že rozšířím povědomí o jejich produktu(ti žeru).
Je to můj obchodní e-mail, již tak dost přehlcen spamem a každý další je dost nežádoucí. -
- Drahé
- Červíci jsou jako slupka z oříšků
Dobrý den paní Miroslavo
Moc nás mrzí, že Vám Křupaví červíci nezachutnali. Varianta s Kari, kterou jste zakoupila je velice oblíbená a mnoho zákazníku ji považuje za svou nejoblíbenější.
Prosím kontaktujte mě mailem (Libor v kontaktech na webu) a sama rozhodněte, jakou část z ceny zakoupených výrobků chcete vrátit. Pokud jste skutečně nebyla spokojena, vrátíme Vám celou částku za oba zakoupené pytlíčky.
Naším cílem je zajistit, aby každý kdo ochutná odcházel se skvělým zážitkem. Asi to nemůžeme zajistit u všech, tak přijměte tuto nabídku jako omluvu za naše selhání.
S pozdravem Libor WormUP -
- Chuťově dobré
- Moc drahé
Znovu koupím až budou minimálně o 50% levnější. Koupil jsem jen ze zvědavosti, ale pravidelný nákup nedává smysl - zas to není taková chuťová bomba abych platil 130 za balíček :) Prostě ochucený "křupky"
Děkujeme za reakci :-)
Výhodou Křupavých červíků oproti "ochuceným křupkám" je především to, že naši Křupaví červíci chutnají tak báječně i bez glutamátů a Éček. Naši křupaví červíci jsou složeni čistě z larev potemníků moučných, soli a konkrétního koření česnek, chilli, skořice nebo kari.
Křupaví červíci jsou oproti brambůrkám navíc velice výživní.
Mám pro Vás ale dobrou zprávu. Připravujeme nové balení křupavých červíků, které by mělo být právě za pouhých 50% ceny. Takže se brzy budeme těšit na Vaši další objednávku ;-)
Zdraví Libor z WormUP -
- Žádná komunikace ze strany prodávajícího
- Délka odeslání
Za mě nedoporučuji, jsem spíše zklamaná. Délka odeslání balíčku byla příšerná. Na dotaz co je s mou zásilkou žádná odezva. Obchod se nějak reprezentuje přitom realita jiná. Za mě už ne. Přitom je to škoda. Sušení červíci vyvolají rozporuplné reakce, to je jediná věc kterou splnili.
Dobrý den paní Marcelo
Velice nás mrzí Vaše nespokojená reakce.
Objednáno bylo 19.01 večer a vámi vyzvednuto 22.01, to je třetí pracovní den. Obvykle zvládáme dodání do druhého dne, avšak zde se nám to nepovedlo :-(. I proto uvádíme na webu dodání do dvou dnů. Je toto ta "příšerná doba dodání" o které mluvíte?
Pokud jde o komunikaci, tak v té jsme trochu zaváhali, než jsme stihli zareagovat na Váš e-mail, byla již objednávka vyzvednuta, tak jsme již neodpovídali. Je nám líto že Vás to rozzlobilo.
Bohužel občas nestíháme Křupavé červíky vyrábět a v některých případech proto dochází ke kratičkým výpadkům. Věřte nám ale že vaříme a sušíme jako o závod aby bylo pro všechny :-)
Je mi velice líto, že jste si nakonec odnesla pouze špatné zkušenosti. Většina zákazníků se po pominutí rozporuplných reakcí ještě dobře pobaví a skvěle pochutná ;-)
Snažíme se z plných sil udělat šťastnými všechny naše zákazníky, avšak vaše spokojenost byla již zřejmě nad naše síly :-(.
Zdraví Libor z WormUP