Pero je úžasný kousek - téměř mi dalo zapomenout na dlouhý termín doručení Českou poštou.
Pár poznámek:
-uvítal bych, kdyby na Vašich stránkách u plnicích per bylo uvedeno, že se jedná o nikoliv v klasickém smyslu plnicí, ale o bombičková pera
-v souvislosti s předchozím, by možná bylo vhodné uvést typ bombiček, které se mohou využívat
- pro takové neznalce jako jsem já, by bylo užitečné, v doprovodném manuálu vedle popisu způsobu ošetřování dřevěného vnějšku, uvést také, jakým způsobem postupovat při prvním "uvedení do provozu" - tedy, co s bombičkou a co dělat, aby to konečně začalo psát. To člověk po určité době a překonání počátečního zoufalství intuitivně zvládne. Ale přesto by bylo milé tyto informace nalézt již na papíře, než je získávat vlastním "výzkumem" -
Dobrý web
Perfektní služba a přístup a hlavně krásné pero :)
- výborná komunikace, rychlé doručení
- žádná
výborná komunikace, rychlé doručení
- Rychlé vyřízení
- Profesionální zákaznický servis
Perfektní jednání i servis. Promptně vyřízená objednávka, která byla navíc, po jejím odeslání, zástupcem e-shopu telefonicky potvrzena. Zároveň jsem byl dotazován na detaily a mé konkrétní požadavky tak, aby vše proběhlo k naprosté spokojenosti.100%
- rychlost, preciznost, obrovská ochota
Je vidět, že si svých zákazníků nesmírně váží a jsou ochotni naslouchat jejich tužbám
Vstřícnost, výborná komunikace, rychlé zpracování a doručení.
- Výborná komunikace, rychlost dodání
Jsem spokojený s rychlostí vyřízení i dodání zboží.
- Naprosto perfektní přístup a jednání.
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Jedinečné kousky.
Zlaté české ručičky!!! Díky.