• Rychlá osobní komunikace
    • Rychlé vyřízení
    • Úprava per dle přání zákazníka

S wood factory jsem byla velmi spokojená. Komunikace byla rychlá a bez problému. Zakázka byla upravena operativně podle mých požadavků a rychle doručena. Velmi doporučuji.

Rozhodně doporučuji tento obchod i jejich výrobky. Skvělá komunikace, vše včas, jako dárek k narozeninám krásné.

• Rychlé dodání
    • Vstřícné a rychlé vyřízení objednávky
    • Nádherné balení
    • Kvalitní zboží

Vynikající obchod. Nádherné pero. Široký výběr. Elegantně zabaleno. Slouží perfektně.

Rozhodně doporučuji

• Rychle jednani, pomoc při výběru .
    • velmi ochotní

• Moc skvely, uzasny a mohla bych takto pet ody do nekonecna. Objednala jsem v nedeli, v pondeli statni svatek a ja potrebovala na sobotu na oslavu pero, ktere jsem chtela jeste doupravit a napsat venovani. Uzasny majitel zavolal ve svatek, vse jsme doladili a ja mela pero ve stredu doma. Jeste jsou ceske rucicky, ktere chteji pracovat!!! Moc Vam dekuji.

Rychlé vyřízení, zboží v pořádku

• Rychlé vstřícné a pohodové vyřízení
    • Originalita

Spokojenost,rychlé dodání

• Originální a jedinečné
    • Komunikace ze strany obchodu, aby bylo vše jasné
    • Rychlé dodání

Velmi rychlá odezva na objednávku, ochota a rychlost. Jsem velmi spokojen. Výrobek perfektní.

• Bezvadný přístup k zákazníkům.

• Kvalita zpracování
    • Rychlost vyřízení objednávky

Rychlé a správně vyřízení a výborná komunikace. Vznesla jsem dotaz v sobotu, v neděli přišla odpověď. A pero, které jsem si zakoupila, je krásné a krásně tence píše. Chválím a doporučuji!

Objednávka byla přesně vyřízena 1 den po jejím zadání. Zboží přišlo dobře zabalené a v pořádku.

• Rýchle dodanie výrobkov "na mieru"
    • Kvalita a prevedenie
    • Poradenstvo

Kvalitné produkty s rýchlym dodaním, aj pri personalizácii pera a krabičky. Skvelá a odborná pomoc cez telefón.

• Vstřícnost a ochota
    • Telefonické doladění objednávky
    • Vysoká kvalita produktů

Záleží jim na spokojenosti zákazníků a jsou vstřícní. Produkty jsou vysoce kvalitní a každý je originální. Je zde vidět veliké množství práce za každém jednotlivém produktu.

• Jsem moc moc móc spokojená :-))

• vše, ok rychlost

vše ok.

• Osobní přístup, dodávka jedinečného kousku

• Vše super! Pero nádherný, krásná práce. Komunikace skvělá, dodání bleskové!