Jediný prodejce náhradních dílů Wolf Garten. Unašeč dodán bez upevňovacích šroubů k noži (=sežeň si sám a strav tím dvojnásobek času). Bylo by dobré na toto upozornit předem.
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Snažíme se, aby zákazník byl maximálně spokojený.
Šrouby pro uchycení nože, nikdy nebyly a nikdy nebudou součástí unašeče. -
Bohužel už Nikdy více. Pro zaslání plastové litrové láhve bylo použito neskutečné množství igelitového odpadu. I po zmačkání to udělalo odpadkový pytel. Tohle rozhodně podporovat nebudu zvláště, když v logistice pracují 19 letech ve vedoucí funkci a možnosti ekologičtějšího obalového materiálu jsou a i cenově dostupné.
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení.
Zásilka byla zabalena tak, aby nedošlo k poškození plastové láhve, protože denně jsme svědky, jak u logistických služeb lítají zásilky vzduchem, i když mají označení křehké. Využívám několik logistických firem a ani u jedné mě nebyla uznána reklamace za rozbitou zásilku, vždy s odůvodněním - zásilka byla nevhodně zabalená. -
Velice přemrštěné ceny dát za nůž přes 400 k elektrické sekačce a za 1 šroub 165 Kč k unašečí nože-který ještě nemají skladem je síla...
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
Dobrý den pane Hrček, ceny náhradních dílů určuje výrobce. Po analýze jsme stále s cenou 400 Kč za nůž nejlevnější na trhu. Ten stejný případ je se šroubem. Mohl jste využít nákupu u jiné společnosti. Každopádně děkujeme za hodnocení.
- Rychlost dodání
- Dobré hnojivo
- S E-shopem jsem spokojen
- Dopravce DPD je tragédie
- Oba kyblíky s hnojivem rozbité, hnojivo vysypané po krabici
- Za 140Kč dopravného je to tedy bída.
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
kyblíky se snažíme velmi pečlivě zabezpečit proti rozbití, avšak nejsme schopni ovlivnit člověka (řidiče, pracovníka skladu přepravní služby), který manipuluje s balíkem po odeslání z našeho obchodu. Nicméně, pokud se Vám toto stane příště, neváhejte nás kontaktovat. Nastalou situaci jsme připraveni řešit.
wolfgartennaradi.cz -
- PRED VICE JAK TYDNEM JSEM SI OBEDNAL REMENICI NA KULTIVATOR A DOBNES MI NEDORAZIL !!!!
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
náhradní díly objednáváme a dovážíme přímo od německého dodavatele. V současné koronavirové době se může stát, že dojde k mírnému zpoždění.
wolfgartennaradi.cz -
- Nedošlo kompletní
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
nemáme od Vás žádnou zprávu o tom že máte zásilku nekompletní. Prosím, abyste nás kontaktoval. Zatím jste na naši zprávu nereagoval.
Po konzultaci se zákazník, zjištěno, že zákazník neměl přesný přehled co vlastně objednal. Jeho objednávka byla plně vykryta. -
- Dobré ceny
- Nepravdivé informace o dostupnosti zboží
V tomto obchodě jsem nakoupila jednou a také naposledy. Zboží objednáno 6.4. - uvedeno jako "skladem". Týden nic, psala jsem tedy obchodu, kdy zboží dorazí - dočkala jsem se odpovědi, že je na cestě z Německa. Z toho jsem byla zmatená, mělo být přeci SKLADEM. Následně mi bylo řečeno, že nemají čas u položek upravovat dostupnost zboží, což by se také dalo pochopit, že obchod nemá čas uvádět pravdivé informace. Kdybych věděla, že zboží skladem není, nikdy bych jej neobjednala. Ve výsledku bylo zboží odesláno 16.4., tedy o deset dnů později.
Shrnutí: nepravdivá informace o dostupnosti zboží, následně ze strany obchodu nulová snaha o komunikaci (např. mohli napsat email že zboží bude dostupné xx.xx.xxxx), nic, musela jsem se zeptat a zjišťovat kde je problém. A odesláno po deseti dnech. Jako bonus - zaměstnanec kterého jsem se ptala na objednávku, nebyl zrovna příliš příjemný.
Jinak zboží bylo vpořádku, odpovídalo popisu, ale celkově bych obchod nedoporučila. Že zboží nebylo skladem - dá se pochopit (např. se mohlo zrovna vyprodat), ale obchod se ani nesnažil mě o něčem informovat.Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
moc děkujeme za hodnocení. -
- .
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
moc děkujeme za hodnocení. V jarním období se termín dodání může mírně prodloužit. Za což se omlouváme. -
Horní průsvitný kryt je křehký. Hned po prvním použití se kousek odštípl.
Na tak exponovaném místě by měl být trvanlivější materiál.
Jan Hrežo
Manerov 66
68341Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
moc děkujeme za hodnocení, moc to potěší....spokojený zákazník. Ještě jednou děkujeme. -
- Uvádí zboží skladem, ale není tomu tak
- POHODLÍ DOMOVA
- MYSLÍM,ŽE VYSOKÁ CENA,
- HLAVNE U TECH TELESKOPICKÝCH NŮŽEK ,BYLA POD OBALEM CENOVKA NA 2.450.-kČ A SAMI VÍTE ZA CO JSTE TO PRODALI...
- ALE TO JE MÁ CHYBA,ŽE JSEM VAM NA TO SKOČIL A NEPODÍVAL SEM SE JINDE
- A PROTO S TAKOVÝM OBCHODNÍKEM OPRAVDU NIC NECHCI MÍT SPOLEČNÉHO!!!!
OPRAVDU NEDOPORUČIL!!!
Reakce obchodu wolfgartennaradi.cz
moc děkujeme za hodnocení.