- Dodací lhůta - velmi krátká, cena - zboží bylo akci, dodání bez problémů
- Prodává čínské zboží, což jak se ukázalo, je nefunkční šunt a to od prvního použití. Vyhozené peníze.
Reakce obchodu Wizard
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že produkt nesplnil Vaše očekávání.
Naše nabídka zahrnuje výrobky od ověřených dodavatelů, u kterých dbáme na jejich kvalitu.
Pokud nejste se zbožím spokojen, můžete využít právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů od doručení. V případě jakéhokoliv problému s funkčností je možné výrobek reklamovat v rámci dvouleté záruky.
Hezký den.
Tým Wizard.CZ -
- rychlost odbavení objednávky a doručení zboží
Reakce obchodu Wizard
děkujeme Vám za Váš nákup a skvělou recenzi! Velmi si vážíme toho, že jste si vybrali náš e-shop a že jste byli spokojeni s našimi produkty a službami.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo budete potřebovat pomoc, neváhejte se na nás obrátit.
- Rychlá doprava
Reakce obchodu Wizard
Děkujeme za Vaši krásnou recenzi a za to, že jste si vybrali náš e‑shop. Velmi si Vaší spokojenosti vážíme!
ok
vše v pořádku
Tým Wizard.cz -
Zboží přišlo do Zásilkovny bez problémů a je to levnější než poštou. Hlavně že ředitel tam sedí za půl milionu samozřejmě měsíčně. na vesnicích pošty zrušeny, lidi starejte se sami. Od Rakousko Uherska až do dnešní doby.
- komunikace
- doprava
- Rychle
Reakce obchodu Wizard
Děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste si vybrali náš e‑shop. Velmi si Vaší spokojenosti vážíme!
Tým Wizard.cz -
- obchod mi vůbec nepotvrdil objednávku, proto jsem musela objednat jinde.
Dobrý den, paní Ivano,
tato skutečnost nás velice mrzí.
Vaše objednávka byla v pořádku přijata a vyřízena.
Bohužel nemůžeme ovlivnit když třeba mail spadne do spamu nebo jej zablokuje provozovatel mailových služeb.
Koukám, že u Vaší objednávky je zadán mail na muže. Zkuste, prosím, zkontrolovat danou mailovou schránku.
Hezký den.
Team Wizard -CZ -
- Velmi rychlá komunikace obchodu.
Rychlá dodávka
- Rychlost dodání
- Výborná komunikace
- Výborná cena
Perfektní nákup. Objednavala jsem poprvé a určitě ne naposledy. Velmi rychle dodání zboží.
Vše ok :-)
Reakce obchodu Wizard
děkujeme Vám za Váš nákup a skvělou recenzi! Moc nás těší, že jste byli s našimi produkty a službami spokojeni. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo budete potřebovat pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme.
- Jste spolehlivý
Reakce obchodu Wizard
moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si vybrali náš e-shop. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi produkty a službami.
Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a motivuje nás k dalšímu zlepšování. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo budete potřebovat asistenci, jsme Vám kdykoli k dispozici.
Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na Vaši další návštěvu!
S přátelským pozdravem,
Velmi rychlé dodání zboží
Tým Wizard.cz -
Psal jsem e-mail ohledně větších odběrů na další prodej nikdo se neozval.
Reakce obchodu Wizard
Váš mail byl zpětně dohledán a byl předán na velkoobchodní oddělení. Pro B2B nákup se, prosím zaregistrujte zde: https://www.neoxshop.cz/ Následně Vás bude někdo kontaktovat, aby domluvil další náležitosti.
Věřím však, že Vaše objednávka z 21.2.2024 proběhla v pořádku a k Vaší spokojenosti. Můžete, prosím, ohodnotit? -
- super rychlé dodání, fakt, za den to bylo tady
- zboží se zdá kvalitní a vypadá dobře
nákup kdykoliv z domova
Reakce obchodu Wizard
Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na Vaši další návštěvu!
S přátelským pozdravem,
Tým Wizard.cz -
konvici jsem rozbalil a byla rozbitá,při její ceně jsem ji nereklamoval
,abych předešel frustraci jak si bude obchod s dopravcem házet horký
brambor kdo za to může.Sleněné věci kupujte vždy v kameném obchodu.