Objednané zboží z 23.5. zatím nedorazilo. V červnu jsem na můj mail obdržela odpověď, že dochází ke zdržení v dopravě kvůli mezinárodní situaci. Ta je zřejmě natolik vážná, že obchod nebyl schopen zboží zajistit ani za více než 2 měsíce !!!, nebo mi alespoň oznámit jak se věci mají. Považuji to za velmi neseriózní jednání.
Reakce obchodu Windsport
mrzí nás Vaše nedůvěra k nám, bohužel s dodávkou zboží je situace opravdu velmi složitá a ani samotný dodavatel nám není schopný slíbit žádný termín doručení. Ještě je nutné se zmínit, že dostupnost zboží byla uvedena NA DOTAZ, nikoliv skladem na prodejně.
V tomto případě zákazníky upozorňujeme na tento problém vzhledem k opravdu vážné mezinárodní situaci (válečný konflikt, nedostatek materiálů pro výrobu a velké problemy v dopravě) a záleží už na jejich rozhodnutí, zda mají zájem na zboží počkat a nebo objednávku zrušit.
Omlouváme se za vzniklé potíže a doufáme ve vrácení vaši důvěry k nám
Windsport Liberec -
Zboží na poslední chvíli změnili, a zkontrolujte si záruky u sušeného masa než ho někomu pošlete ,
Reakce obchodu Windsport
Dobrý den, moc se omlouváme, sušené maso Vám samozřejmě zašleme znovu s dobrým datem expirace.
S pozdravem Jiří Veselý Windsport.cz -
Od smsky, ze moje zbozi je pripraveno a dorazy na zacatku pristiho tydne uplinuli dva tydny..
Reakce obchodu Windsport
omlouváme se, chyba nastala v dopravě zboží, je to vyjímečná situace, ale bohužel nejsme ji schopni ovlivnit.
Děkujeme za pochopení. -
cas zasiky 2 tydne???
Reakce obchodu Windsport
Moc se omlouváme za opoždění dodávky. Při vyřizování Vaši objednávky došlo k technické chybě v systému.
S pozdravem Jiří Veselý
- ŽÁDNÁ KOMUNIKACE, ZBOŽÍ MUSÍM OBJEDNAT JINDE
ŽÁDNÁ KOMUNIKACE, ZBOŽÍ MUSÍM OBJEDNAT JINDE
Reakce obchodu Windsport
je nám líto, že jsme Vaši objednávku nevyřídili. Stala se chyba v systému objednávek.
Jako omluvu posíláme malý dárek.
Jiří Veselý -
- Zboží nemají, ale stále ho nabízejí!
Reakce obchodu Windsport
Moc se omlouváme, zboží bylo v nabídce z důvodu technické závady, která byla již odstraněna. Děkujeme za pochopení
S pozdravem Jiří Veselý -
- Nabízí zbozi které nemá skladem
Reakce obchodu Windsport
Omlouváme se, zboží bylo v požadované barvě náhle vyprodáno, v nabídce jsme měli však jiné barevné varianty. Ještě jednou děkujeme, že jste si vybrali z těchto nabízených variant. S pozdravem Jiří Veselý
Nechápu, jak může být na stránkách nabízeno zboží, které pak obchod není schopen dodat.
Reakce obchodu Windsport
Dobrý den, za výše uvedenou skutečnost se ještě jednou omlouváme i když jsme se již omluvili a zákazníka v této věci informovali. Jednalo se za záměnu velikosti na skladě.
Bohužel požadovaná velikost byla již vyprodána a aktualizace skladu proběhla až po provedení objednávky.
V současné době pracujeme na e-shopu, aby k této situaci nedocházelo.
Zákazníka jsme kontaktovali a o této chybě jsme informovali. -
Zboží jsem objednala a hned zaplatila bezhotovostním převodem. Druhý den se mi ozval prodejce s tím, že poslední kus zboží koupil někdo "těsně" přede mnou a systém se včas neaktualizoval. Objednávka byla tedy zrušena a bylo slíbeno promptní vrácení peněz. Ač měl prodejce peníze na účtu již v pondělí, vrátil je po telefonické urgenci až v pátek.
Reakce obchodu Windsport
Dobrý den, je nám líto, že jste situaci vyhodnotila takto. Objednávka nám přišla ve čtvrtek 14.3. ve 20,45 hodin. V pátek ráno 15.3., tj v nejbližší možné době jsme Vás informovali o tom, že je zboží vyprodáno a že částku Vám zašleme zpět. Tako situace se stává úplně vyjímečně a za to jsme se Vám omluvili. Bohužel nemůžeme Vám peníze
vrátit dříve, než nám dojdou na účet a než jsou zaúčtovány účtárnou. Zaúčtovány účtárnou byly v úterý 19.3., pokyn k vrácení částky byl zadán ve středu a v pátek jste měla peníze ( částku 444,- ) na Vašem účtě. Takže opravdu nedošlo k záměrnému zpoždění platby.
S pozdravem Jiří Veselý