Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

Bezproblémový nákup. Na dotazy odpovedali obratom. Rozšírená záruka k mojej spokojnosti za veľmi dobrú cenu a bonus antivir na ochranu mobilu. Dávam 5/5

• Objednávku asi zruším, trvá to již měsíc a ze strany eshopu není žádná komunikace, jestli vůbec karty budou či jaká je vlastně situace

Na obranu eshopu musím ale říci, že objednávku jsem vytvořil bez placení, tedy grafická karta měla být doručena + zaplacena na dobírku. Jelikož ode mě nemají žádné peníze, chápu že je též nic netlačí mi kartu dodat za bezkonkurenční cenu, nicméně nějaká komunikace o dostupnosti by být mohla.

Reakce obchodu webmario-com

pane Samuel Šimůnek, je nám líto. že jste negativně ohodnotil vaši objednávku. Nicméně doporučujeme objednat zboží, které je skladem. Nemůžeme vám u zboží, které je na objednávku a které jste vybral specificky zaručit okamžité dodání, rozhodl jste se, že si počkáte až dorazí na sklad. To předse není chyba e-shopu, který vám tuto možnost dává za skvělých podmínek. Totožnou grafickou kartu máme skladem od jiného spolehlivého výrobce, nic vám nebrání sledovat náš e-shop a objednávku změnit. Věříme, ve vaší spokojenost a aby vše bylo fér a zbytečně jste nehodnotil negativně naše služby kontaktujte předem zákaznickou podporu webmario.

• Perfektní domluva. Informací dostatek a docela svižná reakce na technické otázky.

méně výdejních míst