Přihlásit se a přidat recenzi

Po provedení objednávky jsem byla klasicky přesměrována ze stránek na platební bránu. Provedla jsem platbu, kterou jsem v pořádku schválila ve svém bankovnictví. Nicméně i přesto platba neproběhla a nebyla další možnost, jak platbu provést znova, nebo zvolit jiný způsob.
    Ihned jsem obchod e-mailem kontaktovala a informovala o dané situaci s tím, že mám o zboží zájem a prosím o vyřešení situace.
    Druhy den mi přišla pouze automatická odpověď, že objednávka byla zrušena.
    Zboží se jsem tedy objednala přímo u výrobce.

Reakce obchodu WATCH DE LUXE

Dobrý deň prajem,

chcel by som sa Vám veľmi ospravedlniť, že táto objednávka dopadla tak ako dopadla. Mali sme veľký vianočný zhon a objednávka zapadla skrz nejakú našu skladovú komplikáciu. Samorejme, to nás neospravedlňuje.

Ak prosím ešte Váš záujem trvá - poprípade hľadáte alebo budete hľadať niečo iné, napíšte mi prosím na [email protected] a budem sa Vám snažiť vykompenzovať tento zážitok maximálnym možným spôsobom.

Ešte raz sa hlboko ospravedlňujem a prajem pekný deň.
    S pozdravom
    Martin Demko
    WDL

• 10 %

• Velmi rychlé reakce obchodu
    • Hodinky v hodnotě 1.200,- € nebyly funkční - došlo na reklamaci
    • velmi arogantní jednání při reklamaci
    • bohužel zaměstnanci neznají práva a povinnosti ve vztahu obchodník/zákazník
    • natahování reklamace na max. možný čas
    • Zdejší recenze si obchod píše sám

Hodinky jsem dostal jak dar od manželky. Od samého začátku hodinky v hodnotě 1.200,-€ nefungovali. Bohužel to bylo již po 14ti denní lhůtě na vrácení peněz, proto muselo dojít na reklamaci. Již první věc, která mne zarazila, že jsem si musel zajistit dopravu a zaplatit ji, abych dopravil nefunkční hodinky zpět - ale tak ok. Po odeslání jsem žádal, aby mi byla doprava proplacena a aby mi bylo sděleno, jestli je problém v nastavení hodinek a nebo bude nutná oprava. V případě opravy jsem požadoval o zaslání nového perfektního kusu - abychom se navzájem nezdržovali. Pán Demko všechno toto ignoroval a tvrdil, že musí postupovat podle zákona -hodinky opravit a že zpětnou dopravu mi určitě neproplatí.
    Následně se vše natahovalo různými výmluvami - hodinky stále v servise/netuším, kdy se vrátí/musím probrat s právníky - aby mi dva dny před koncem 30ti denní lhůty dal za pravdu a poslal mi vše dle mého původního požadavku - tzn. poslal nové, perfektní, odzkoušené hodinky. Musel jsem mu následně ještě doložit zákon, kde je obchodník povinný uhradit veškeré náklady spojené s reklamací - pokud je uznána.
    Velmi nepříjemný zážitek, který mne stál spousty času - rozhodně NEDOPORUČUJI OBCHOD.
    Že něco není v pořádku si lze všimnout i zde v recenzích, které si obchod píše sám na sebe.

Reakce obchodu WATCH DE LUXE

Dobrý deň prajem,

veľmi ma mrzí Vaša skúsenosť ale tón komunikácke ste od začiatku viedli Vy. My sme jednali v zmysle zákona.

S pozdravom
    Martin Demko

• velmi příjemné,rychlé a spolehlivé jednání

Mohu jen doporučit,byl jsem od začátku velmi spokojený,pan Demko pracuje svědomitě a spolehlivě,je pružný,mohu jen chválit,byl jsem moc spokojený

• komunikace s obchodem výborná
    • nevím

• rychlost prodeje, dodržení dohodnutých podmínek

• rychlost, přehlednost

Doporučuji tento obchod.

• Vše proběhlo bez problému.
    • Nemohu napsat žádnou nevýhodu, jelikož jsem byl se vším spokojen.

• Zboží opravdu skladem

• velký výběr hodinek i skladem
    • nízké ceny
    • autorizovaný prodejce
    • rychlé doručení

• rychlost
    • prijemne osobni jednani
    • cena
    • prehlednost stranek a kvalitni informace

• rychlé jednání

• Rychlost

• Možnost uložení na výdejně v místě bydliště.

Orignál produtky, skvělá komunikace a ochotný personál

• Velký výběr hodinek ( v ČR byl tento model nedostupný )
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

velmi ochotná obsluha a stoprocentní profesionalita, odborné znalosti na vysoké úrovni

• Rychlé doručení
    • Široký výběr

• Dobrá komunikace, rychlá, vše vyřešeno k mé spokojenosti

• Přehledný obchod
    • Rychlé jednání
    • Kvalitní zboží

Všem milovníkům hodinek mohu doporučit