Uvádíte, že je pásek z pravé kůže, ale je to jen něco bílého potažené tenkou vrstvou kůže. Pokud se to začne trhat, tak počítejte s vrácením zboží
Reakce obchodu Wayfarer.cz
Zdravíčko, děkujeme za Vaši recenzi. Ohledně materiálu Vás budeme kontaktovat a v případě nespokojenosti máte samozřejmě možnost zboží zdarma vrátit, případně pokud by se s ním něco stalo, tak jej vyreklamovat.
Vzcřícnost a dobrán cena
Reakce obchodu Wayfarer.cz
Zdravíčko, moc děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost náš těší a budeme se těšit na Vaše další objednávky. Děkujeme. :-)
Velký výběr, skvělé ceny. Rychlé dodání, bezproblémové vrácení.
Zásielka stále nedorazila
Reakce obchodu Wayfarer.cz
je nám moc líto, že má Vaše zásilka zpoždění. Odeslali jsme ji již 24.11., bohužel ji dopravce doručil až 30.11. Moc se Vám omlouváme za komplikace, budeme Vás kontaktovat. -
- Seriózní, rychlý a dobré ceny.
- Rychlost, kvalita odpovídá ceně
+ nabídka, komunikace
- cenyReakce obchodu Wayfarer.cz
Zboží krásné. Delší doba dodání
Reakce obchodu Wayfarer.cz
Zdravíčko, moc děkujeme za Vaši recenzi. Doba dodání je vždy uvedena na webu při vytváření objednávky a je třeba s ní počítat. Vaše spokojenost náš však těší a budeme se těšit na Vaše další objednávky.
- Ochota a vstřícnost
Nádherná džínová bunda,ale zklamalo mě, že není kožíšek i uvnitř, manželovi (79) let mu nádherně sedí a sluší mu,byl nadšený.
Děkujeme. :-) -
Zboží přišlo dýl, ale jinak bylo vše v pořádku
Reakce obchodu Wayfarer.cz
Zdravíčko, moc děkujeme za Vaši recenzi. Vždy uvádíme u konkrétního zboží délku dodání, někdy je jedná opravdu o delší čas. Jinak nás Vaše spokojenost těší a budeme se těšit na Vaše další objednávky.
- Doruceni trvalo pomerne dlouho
- Bylo doruceno jinam, nez jsem si objednala
Zdravíčko,
děkujeme za Vaši recenzi i objednávku. Délku doby dodání uvádíme vždy na našem webu. Doručení na jinou adresu samozřejmě necháme prověřit.
super
Děkujeme. :-) -
- Rychle vyřízení objednávky, velká spokojenost, příjemný material, velmi dobře sedí.
Děkujeme. :-) -
Byla jsem spokojená s nákupem a rychlostí dodání
- Bezproblémová výměna velikosti
- Zboží odpovídá popisu
- Pouze obecná tabulka velikostí, nesedí na všechno zboží
Spokojenost s nákupem
Reakce obchodu Wayfarer.cz
Zdravíčko, děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost náš těší a budeme se těšit na Vaše další objednávky.
Rychlost dodání přímo expresní
Nakupovala jsem poprvé
Děkujeme. :-) -
Dodání dle avizovaných termínů.
Děkujeme. :-) -
Šaty hned po prvním vyprání začaly žmolkovat. Materiál je dost umělý.
Zdravíčko,
děkujeme za Vaši recenzi. Moc nás mrzí, že nejste spokojená. Šaty lze samozřejmě vyměnit.
Děkujeme. -
- Doručení po předchozích informacích v pořádku.
- Vrácení produktu a peněz rychle.
- Nevím
Děkujeme. :-)